• 										CC After Depilation Bikini Gel
																				CC After Depilation Bikini Gel

CC After Depilation Bikini Gel 60 | Beskytter og nærer efter hårfjerning

209.00 kr.

(4 Kunde anmeldelser)


Hvad er CC After Depilation Gel Bikini?

Bækkenpartiet er en af de mest følsomme dele af en kvindes krop, men når det kommer til at slippe af med hår, tænker vi sjældent over det to gange. Barberblade giver forbrændinger og rødme i området, og kan irritere dig i et par dage, og det samme gør en voksbehandling. Cobeco Pharma har fundet en praktisk løsning på dette problem ved at kombinere naturlige ingredienser med fugtgivende fordele. CC After Depilation Gel Bikini kan hjælpe dig med at mindske betændelse og holde området helt glat.

Hvordan skal jeg bruge CC After Depilation Gel Bikini?

Efter barbering eller en voksbehandling skal du rense det behandlede område med en våd klud. Lad området tørre og anvend derefter CC After Depilation Gel Bikini. Du skal fortsætte med behandlingen de næste fire dage, og derefter kan du reducere dosis til 3 gange om ugen. Når du barberer eller vokser området, skal du gentage denne fremgangsmåde.

At anvende gelen er hurtigt og nemt. Det tager kun et øjeblik af din tid. Hvor blød og glat din hud kan blive afhænger af tilstanden af din hud, men ved regelmæssigt brug kan du være i stand til at opleve en forskel af huden efter et par uger. De langsigtede resultater kan dog kræve lidt længere tid.

Hvilke ingredienser er der i CC After Depilation Gel Bikini?

Gelen indeholder vand, glycerin, triethanolamin og pebermynteolie.

Glycerin: Det er blevet tilføjet for sin fugtighed, der næsten er identisk med den naturlige fugtighed i vores hud. Det giver fugt direkte til huden, og gør den mere smidig og glat. Desuden kan det beskytte huden mod forskellige irritationer.

Pebermynteolie: Denne ingrediens giver beroligende fordele og er også antiseptisk. Kombineret med de andre ingredienser i CC After Depilation Gel Bikini, kan det reducere kløe og rødme.

Hvordan virker ingredienserne?

Den primære fordel ved ingredienserne er, at de kan give den optimale mængde fugt til din hud. Efter barbering eller en voksbehandling mister huden betydelige mængder fugt, som den har brug for til at reparere den beskadigede væv. CC After Depilation Gel Bikini har et fugtgivende middel, der trænger dybt ind i hudens lag, og har desuden også et mildt desinficerende middel til bekæmpelse af kløe. Irritation er en anden faktor, som gelen beskæftiger sig med, den gør dette ved at opløse proteinstrukturen i håret for at reducere risikoen for indgroede hår.

Er det sikkert at anvende?

Selvom der ikke er nogen kendte alvorlige bivirkninger ved at bruge CC After Depilation Gel Bikini, bør du alligevel kontrollere ingredienslisten for at være sikker på, at du ikke er allergisk overfor nogle af ingredienserne. Hvis du er usikker, kan du kontakte en dermatolog eller foretage en test på et lille område af din hud. Du skal undgå at påføre gelen på skadet eller syg hud.

Hvem kan bruge CC After Depilation Gel Bikini?

CC After Depilation Gel Bikini er udviklet til at hjælpe kvinder med at slippe af med generne efter hårfjerning i bikinilinjen, men det er ikke ensbetydende med, at mænd ikke kan bruge produktet.

Hvordan bestiller jeg CC After Depilation Gel Bikini?

Du kan uden besvær, tid eller bekymringer bestille CC After Depilation Gel Bikini på Alt om Hår. Vi har dag-til-dag levering, så du kan komme i gang med dit nye supplement allerede i morgen. Du skal blot trykke ’Køb nu’, og du kan få hjælp til at overvinde de gener, der normalt opstår i forbindelse med hårfjerning.

Anmeldelser (4)

5 Stjerner (4)

4 Stjerner (0)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Jeg har altid været mere til at barbere mig end til fx voks, men de røde knopper og indgroede hår har gjort det virkelig svært at få et godt resultat. Denne gel har hjulpet ufatteligt meget, og min barbering er blevet meget mere succesfuld

Mine røde bumse-lignende knopper er forsvundet, og kommer ikke igen længere - heller ikke efter barbering, som jeg ellers synes er det værste. Gelen virker faktisk også udemærket på benene

Ej, jeg er så glad for den her gel! Den har givet mig meget flottere resultater efter barbering - der er ingen knopper eller indgroede hår, og min hud er slet ikke nær så irriteret som før

Rigtig behagelig gel. Den køler efter jeg har vokset mig og min hud bliver dejlig blød. Kan kun sige at det er et godt produkt. :) Har ikke haft indgroede hår siden jeg er begyndt at bruge det.209.00 kr.