• 										Color Rescue for Graying Hair
																				Color Rescue for Graying Hair

Color Rescue for Graying Hair 60 | Behandling mod gråt hår

329.00 kr.

(6 Kunde anmeldelser)
Se mere


Hvad er Foligain Anti Gray?

Det er et kosttilskud udviklet af naturlige ingredienser til at støtte melanin produktionen. Regelmæssigt brug af disse kapsler kan ikke kun hjælpe med at kontrollere grå hår, men kan også genoprette dit hårs naturlige farve. Foligain Anti Gray kapslerne kan mindske eller helt stoppe det hyppige behov for kemisk hårfarvning.

Hvordan virker ingredienserne?

Grå og grånende hår påvirker folk i hele verden, og selv efter flere års forskning, har vi ikke megen viden om, hvordan det sker, men nogle af de seneste undersøgelser tyder på, at bestemte toksiner beskadiger melanin produktionen i kroppen. For nylig har forskere på universitetet i Bradford i Storbritannien fundet ud af, at hydrogenperoxid kan være det mest skadelige toksin, der påvirker dit hår. Ingredienserne i Foligain Anti Gray forsøger at modvirke det toksin, mens gavnlige næringsstoffer støtter hårets overordnede sundhed. Kort sagt så er dette produkt et komplet supplement til dit hår.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Før du køber Foligain Anti Gray, bør du forstå, at denne metode ikke er et hurtigt fix. Det kan reagere forskelligt på forskellige mennesker, da virkningen er afhængig af toksin niveauerne og den enkelte brugers modtagelighed over for ingredienserne. De fleste brugere rapporterer om resultater efter bare få ugers brug, men de langsigtede resultater af Foligain Anti Gray kapsler forudsætter normalt 4-9 måneders brug. Det kan dog ske hurtigere, hvis du støtter virkningen med sunde spisevaner.

Hvordan skal jeg tage dem?

Du skal ganske simpelt tage 2 Foligain Anti Gray kapsler om dagen. Kapslerne indeholder ingredienser af høj kvalitet i bestemte mængder, så hvis du tager flere end anbefalet, vil det ikke gøre nogen gavn.

Hvem kan bruge Foligain Anti Gray?

Foligain Anti Gray kan indtages af både mænd og kvinder over 18 år for at hjælpe med at genvinde den naturlige hårfarve. Selvom der ikke er nogen kendte alvorlige bivirkninger ved dette produkt, bør du kontrollere ingredienslisten for at se, om du er allergisk overfor nogen af ingredienserne. Gravide, ammende og folk på medicin skal konsultere deres læge, før de begynder at indtage Foligain Anti Gray.

Hvilke ingredienser er der i produktet?

Da det er et naturligt kosttilskud, indeholder Foligain Anti Gray kapsler videnskabeligt testede urter. En af de mest magtfulde ingredienser er padderok, som ofte indgår i kosmetiske produkter og shampoo. Det er en kilde til Silica, der kan styrke håret og give det et glat og skinnende udseende. Foligain Anti Gray indeholder også plantesteroler, der er en naturlig alkohol produceret af planter, og som kan forhindre grånende hår ved at bekæmpe de skadelige virkninger af et højt stressniveau. Sammen kan ingredienserne fremme tykkere, sundere og fyldigere hår.

lavendel
Hej Altomhår,
Jeg skriver for at takke for et fantastisk produkt, som har lagt mit frygt for grå hår flere år ud i fremtiden. Jeg var lidt skeptisk til at starte med, men Foligan Anti Gray har virkelig hjulpet og mine grå sting i håret forsvinder langsomt igen. Indtil videre har jeg taget pillerne i 5 måneder og planen er helt sikkert at fortsætte, da jeg bestemt ikke ønsker at farve mit hår. - Michael K."
grontte
Hej,
Jeg har været utrolig glad for Foligain Anti Gray, da det hjælper mig til ikke at skulle farve håret særlig tit. Derudover værdsætter jeg at holde mit hår ungt på en naturlig måde. Jeg kan klart anbefale produktet til andre, som er begyndt at få gråt hår. - Jane
Anmeldelser (6)

5 Stjerner (2)

4 Stjerner (5)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.5 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Har taget det i et par måneder og har hvertfald ikke fået flere grå hår. Var ellers begyndt at få en del. Men jeg er godt tilfreds med resultatet indtil videre. Mit hår føles også mere friskt og skindende nu.

Jeg er godt tilfreds. Min kone og jeg kan begge se forskel. Det er 3 måned jeg tager dem nu, og har lige genbestilt.

Det virker og er langt sundere (og billigere) end at rende og farve det hele tiden. Jeg er ganske tilfreds med produktet og de resultater jeg har set indtil nu. Mit gråt hår er ikke helt væk, men det er let at se en positiv forskel fra start til nu

hurtig fragt og god service

jeg har lige bestilt, men efter flere søgninger på nettet, ser det ud til at virke

virker som beskrevet. lidt dyrt dog. men billigere end firsør hver måned329.00 kr.