• 										HairNation
																				HairNation

HairNation 60 | Hårtabs tabletter

299.00 kr.

(17 Kunde anmeldelser)
Se mere


Årsagen bag hårtab

Fænomenet hårtab opstår primært hos mænd. Tilstanden ses i en bred aldersgruppe, men de første tegn viser sig ofte mellem alderen 20-35 år.

Den mest essentielle årsag til hårtab er genetik. Nærmere bestemt findes der en overproduktion af alopeci, der er et mandligt hormon. Grundet den nedarvelige tendens, er der stor sandsynlighed for, at du kan se fremtiden for din hårvækst ved at tage et nærmere kig på dine forældre. Det mandlige hormon, alopeci, fremskynder hårets livscyklus, hvilket gradvist vil få dig til at tabe håret.

Der findes også andre årsager til et eventuelt hårtab. Disse kan inkludere stress, forkert kost og mangel på B6-vitamin. Derudover skal du sørge for at benytte en naturlig shampoo, der ikke indeholder skadelige stoffer som kan fremme hårtab.

Hvad er HairNation?

Der findes en række af forskellige kosttilskud mod hårtab på markedet. De bliver dog hele tiden forbedret og med HairNation får du et kosttilskud, der baseret på de seneste undersøgelser giver dig præcis de vitaminer og mineraler der skal til for at fremme sund og stabil hårvækst. Derudover indeholder kosttilskuddet også mange andre positive egenskaber mod håret – eksempelvis hvis du har problemer med tørt, kruset eller slidt hår.

Specialister bag mærket MaxMedix, har i dette kosttilskud skabt et naturligt alternativ til de mange hårtabsbehandlinger på markedet, der giver en række af bivirkninger. De mener, at med den rette næring af vitaminer og mineraler, kan kroppen på naturlig vis vende hårtabsprocessen og dermed sikre, at dit hår udstråler både sundhed, fyldighed og naturlighed.

Ingredienser i MaxMedix™ HairNation

Selen Stimulerer ny hårvækst gennem en dybdegående effekt. Det ideelle niveau af daglig indtagelse ligger på 35 til 55 mg.

Biotin (Vitamin B8) stimulerer kroppens naturlige keratin-produktion, hvilket både styrker håret og giver det mere elasticitet. Biotin er et vitamin tilhørende B-gruppen, hvilket bærer en essentiel funktion i kroppens evne til celleopbygning- og reproduktion.

Zink stimulerer den direkte næring til hårrødderne, der er essentielt for hårvæksten. Behovet for dette stof varierer, men MaxMedix har gennem undersøgelse fundet frem til den optimale daglige dosis på 10 mg.

Blåbær indebærer evner til styrkelse af immunsystemet, hvilket er essentielt til at bekæmpe en række årsager til hårtab.

Naturlig Bambus Ekstrakt er en central ingrediens i Asiatisk naturmedicin og anvendes også i en lang række af hårprodukter, grundet sine positive egenskaber.

Kobber er et vigtigt element i kroppens evne til at fungere korrekt. For lave niveauet af kobber kan være årsag til hårtab og tyndt hår.

Niacin (vitamin B3) er blevet anbefalet af uafhængige hårspecialister som en central ingrediens til styrkelse af håret. Dette skyldes B3’s evne til at fremme blodcirkulation til hårfolliklerne.

Hvordan virker MaxMedix™ HairNation?

HairNation er et naturlig kosttilskud baseret på hårets mest essentielle næringsstoffer. Disse tilføres direkte til hovedbunden, så du på kort til vil opnå både sundere og mere fyldigt hår. HairNation modvirker en række af årsagerne bag hårtab og skaber de bedste forudsætninger for, at dit hår på naturlig vis vil fremstå både sundt og mindre tyndt.

Hvornår kan jeg se resultater?

Med udgangspunkt i de aktive ingredienser i HairNation, skaber du de bedste forudsætninger for at opnå sundt hår med stabil hårvækst. De fleste kunder vil se forskellen efter kort tid i form at sundere og mindre kruset hår. Efter cirka en måneds brug, vil du ogs kunne se resultater som tykkere og mere fyldigt hår. Med dette naturlige alternativ kan du slippe for at benytte skrappe produkter, der i sidste ende kan skade din hovedbund.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor variere

Sådan bør du anvende HairNation

Indtag HairNation 2 gange dagligt. Indtagelsen bør ske i forbindelse med et måltid. Du bør tage en hver morgen og hver aften, hvilket vil sikre optimale resultater.

HairNation bøtten indeholder 60 stk. Kapsler, hvilket svarer til 1 måneds brug. Dette anbefales som minimum, for at kunne se de positive virkninger og sikre sundt hår med stabil hårvækst.

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi følgende:

  • Sund livsstil og varieret kost
  • Dette kosttilskud kan ikke erstatte sund kost eller korrekt livsstil

Naturligt og sikkert

HairNation kapsler baseres kun på naturlige ingredienser, hvilket sikrer at der ikke er noget bivirkninger. Vores anbefaling er dog at læse ingredienslisten for at forebygge allergiske reaktioner.

Anmeldelser (17)

5 Stjerner (23)

4 Stjerner (6)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Købte det her produkt til min søn, der led af begrænset hårvækst. Han siger at han hurtigt har kunnet se forskel, så produkter har vist været en succes. Det skal helt sikkert have min anbefaling.

Før-efter billederne taler sit tydelige sprog, når det kommer til effektiviteten af det her produkt. Har langt om længe fået så meget hår tilbage, at jeg ikke længere kan se min hovedbund – og det er allerede efter et par måneder!

Som altid skuffer ShytoBuy mig ikke. Har endnu engang ofret penge på et produkt af ren kvalitet, hvor dens effektive virkning virkelig skinner igennem. Vil klart anbefale både hjemmesiden og produktet!

Det helt rette produkt mod hårtab. Det har virket langt bedre end andre hårtabsprodukter, så jeg er endelig vendt tilbage til mit lækre fyldige hår, som jeg havde for nogle år siden. Tak til MaxMedix for det har fantastiske produkt!

Hvis man vil være sikker på at se resultater, så synes jeg helt sikkert, at det her produkt er værd at prøve. Allerede efter få uger er jeg begyndt at kunne se forskel. Har heller ikke oplevet nogen bivirkninger.

Så fik jeg lige bestilt mit produkt efter at have fået det anbefalet af min læge. Havde læst lidt om det inden jeg foretog mit køb, og det lyder alt sammen meget positivt. Håber det er løsningen!

Meget glad for det her produkt. Høj kvalitet og effektiv virkning. Leveringen var desuden også spot-on, så det har alt i alt været en succes!

Det her produkt har været den perfekte løsning for mig. Der har rigtigt nok allerede efter 1 måned vist sig tydelige resultater, så jeg er super tilfreds!

Hurtig og fejlfri levering samt et godt og effektivt produkt. Prisen er helt okay taget i betragtning af, at der allerede efter 1 måned er sket en del.

Er ganske rigtigt allerede efter et par uger begyndt at få noget af mit hår tilbage. Mit oplevelse med det her produkt har derfor indtil videre været overordentlig positivt. Er spændt på at se resultaterne efter en måned.

Fantastisk produkt til prisen. Ligeledes super hurtig levering uden problemer. Kort sagt meget tilfreds!

Virker også rigtig godt på kvinder, der har brug for mere fylde i håret. Man kan tydeligt mærke kvaliteten i produktet hvilket altid synes at kendetegne ShytoBuy.

Vil helt sikkert vende tilbage til ShytoBuy efter min oplevelse med det her produkt. Det har virkelig styrket min selvtillid, at jeg har fået sat gang i min hårvækst igen, så jeg kan kun takke MaxMedix og ShytoBuy!

Har været i gang med HairNation i et par dage nu, så kan selvfølgelig ikke sige som meget om dets virkning. Dag-til-dag levering var dog fejlfri og har kun både læst og hørt godt om produktet.

Hurtige og effektive resultater. Langt bedre end andre hårtabsprodukter jeg har prøvet.

Hurtig levering og effektivt produkt.

Virker rigtig godt på kvinder også, mit hår har fået mere fylde og volumen og man kan ikke se med hovedbund mere!299.00 kr.