• HairGenesis Trichoceutical® Mousse 222 ml HairGenesis Trichoceutical® Mousse 222 ml

HairGenesis Trichoceutical® Mousse 222 ml

HairGenesis® Mousse giver dig maksimalt kontrol over dit hår og hjælper samtidig med at fremme fortykning af dit hår. Den nyeste Trichoceutical® teknologi placerer denne stylingmousse foran alle konkurrenter. Både kvinder og mænd kan lide af skaldethed og hårtab. Denne hårmousse giver dig mulighed for at starte dagen med selvsikkerhed og et fantastisk udseende samtidig med at dit hår bliver fortykket.

 • Tæmmer vildt og ubehageligt hår
 •  Hjælper med at bidrage til at øge hårtykkelsen
 • Lavet af naturlige ingredienser
 • Giver dig det bedste udseende
 • Beskytter dit hår
 • DHT-Blokering
 • Udviklet til at fungere bedst med HairGenesis® serien
 • Spar 25% på multipakke med 6 stykker, med gratis levering

HairGenesis® Mousse forbedrer hårets volumen og udseende på kort og lang sigt. Hårmousse giver dig mulighed for at gøre dit hår perfekt. Over tid vil det bidrage til hårtykkelse og genopbygning og kan have en forstærkende effekt ved benyttelse i kombination med HairGenesis® Trichoceutical® Maximum Strength Oral Tablets, HairGenesis® Trichoceutical ®Activator Serum og andre HairGenesis® produkter mod hårtab.


0.00 kr.

(0 Kunde anmeldelser)
Se mere


Hvad er HairGenesis® Trichoceutical® Styling Mousse?

Hair Genesis Mousse er den næste generation af hårmousse, der, når den bruges over tid, har til formål at bidrage til fortykkelsen af hår til personer, der lider af hårtab. Nye udviklinger har resulteret i mere dybdegående viden om, hvordan inflammation af hårsækkene direkte kan føre til beskadigelse af håret og dermed kan føre til hårtab. HairGenesis® Trichoceutical® Styling Mousse inkorporerer denne viden for at reducere inflammation af hårsækkene. Nu kan du se godt ud og sove trygt vel vidende, at dit hår bliver helbredt og forynget hele tiden.

Hvordan vil HairGenesis® Mousse hjælpe mig?

Hvis du lider af hårudtynding og søger en måde til at forsøge at genvinde dit fulde hår, så er HairGenesis® Mousse det perfekte produkt mod hårtab for dig! Du behøver ikke længere at prøve at skjule dit udtyndede hår. I stedet kan du omfavne det og give det maksimal fylde og stil.

Hvordan virker HairGenesis® Trichoceutical® Mousse?

HairGenesis® Mousse er et syvende generations HairGenesis® produkt mod hårtab, der anvender avanceret teknologi, så den nemt absorberes i hårsækkene. Inflammation af hårsække kan være farlig for fremtiden for dit hår, men denne hårmousse har til formål at hæmme inflammation og infektion og fremme genereringen af et tykkere hår.

Hvordan bruger jeg Hair Genesis® Mousse?

HairGenesis® Mousse kan bruges på flere måder med forskellige effekter. For maksimale fordele skal du bruge det på vådt eller fugtigt hår i forbindelse med HairGenesis® Trichoceutical® Maximum Strength Oral Tablets, HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum og andre HairGenesis® produkter mod hårtab. For at tilføje volumen til dit hår, skal du blot stryge en lille smule hårmousse gennem dit hår og starte ved rødderne. Hvis du søger at øge definitionen af dine krøller i et krøllet eller kruset hår, skal du følge disse trin:

 • Tag en lille mængde hårmousse i dine hænder. Du behøver ikke bruge meget, da dit hår let kan blive klumpet
 • Gnid hårmousse gennem længderne og enderne af dit hår
 • For at få effekt på bagsiden af dit hår skal du vende hovedet nedad og herefter arbejde hårmousse ind i håret

Ingredienser

Hårmousse består af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger til fremstilling af en stylingmousse med fordele for hårtab. Alle ingredienserne er helt naturlige, hvilket betyder, at HairGenesis® Mousse er meget sikrere end de fleste lægemiddelbaserede behandlinger. Nogle af de vigtigste ingredienser er beskrevet nedenfor, sammen med deres særlige fordele:

 • Pygeum er et afrikansk træ, hvis bark indeholder særlige næringsstoffer, der blokerer for DHT, hvilket er et særligt skadeligt stof for hårsækkene og hårvæksten.
 • Dimethylisosorbid er en ingrediens, der gør det muligt for de aktive ingredienser bedre at trænge ind i hovedbunden og hårsækkene, mens de ikke forårsager irritation af huden.
 • Polysorbat 60 er en naturlig ingrediens, der længe har været brugt til afhjælpende formål med fordele for hårtab.
 • Vitamin D3 Cholecalciferol er en vigtig ingrediens, da mangel på D-vitamin ofte kan medføre hårtab.

Nedenfor er en liste over alle indholdsstoffer indenfir HairGenesis® Mousse:

Vand, Cocamidopropyl Betain, Cetrimoniumchlorid, Polysorbat 20, Polyquaternium-7, Tangsekstrakt, Panthenol, Aloe Vera Gel, Vaccinium Myrtillus (Blåbær) Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharinum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Frugtekstrakt, Citrus Medica Limonum (Citron) Extract, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto LSESr - Liposterolisk Serenoa Repens) Olie, PEG 16 Macadamia Glycerider (Macadamia Nut Oil Ester), Beta-Cyclodextrin, Dimethyl Isosorbid, Polysorbat 60, Vitamin D3 cholecalciferol, Lecithin, (Glycine Soja Liposome phosphatidycholin), Oenotheraa Bienna (Evening Primrose) Olie, carnitin, lysin, thiotinsyre (alfa Lipoic Acid), hydrolyseret Triticum vulgare (hvede biotin) Protein, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Ekstrakt, Sodium Hyaluronat (Glycosaminoglycaner), Borage Officinalis (Borage) Seed Olie, Pygeum Africanum (Afrikansk Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (African Star Grass) Ekstrakt, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre, FDC Blue #1, FDC Red #33, Fragrance

Videnskabelig undersøgelse

Nylige undersøgelser af nogle af årsagerne til hårtab har hjulpet os til at forbedre vores forståelse for resultaterne og effekten af forskellige metoder til at hjælpe med hårtab. HairGenesis® har brugt den seneste udvikling til at skabe HairGenesis® Mousse og til at gøre det så effektivt som muligt. For at læse den fulde kliniske undersøgelse klik her.0.00 kr.