• HairGenesis Revitalizing Shampoo 222ml HairGenesis Revitalizing Shampoo 222ml

HairGenesis Revitalizing Shampoo 222ml

HairGenesis® Revitalising Shampoo, er en shampoo mod hårtab der virker ved at undertrykke de faktorer, der forårsager hårtab og hårudtynding hos både mænd og kvinder, alt imens dit hår føles fugtet og beskyttet. HairGenesis® Revitalising Shampoo til hårtab, bruger den kraftige naturlige formel Trichoceuticals® nyeste teknologi til at forsøge at reducere inflammation af hårsækkene, hvilket er en primær faktor, som bidrager til hårtab. HairGenesis® Revitalising Shampoo, er en shampoo mod hårtab der kan hjælpe dig med at genvinde dit fulde hår.

 • Naturlig, ikke lægemiddelbaseret formel
 •  Hjælper med at gøre håret tilpas og se fyldigere og tykkere ud
 • Indeholder DHT-Blokering
 • Nærer og dybderenser håret
 • Udviklet til at virke med maksimale fordele med andre HairGenesis produkter
 • Spar 25% på multipakker med 6 stykker med gratis levering

Hårudtynding og hårtab er udbredt i hele Danmark for både mænd og kvinder, hvor over halvdelen af befolkningen vil lide af på et eller andet tidspunkt i deres liv. Nu er det muligt at forbedre denne statisk takket være produkter som HairGenesis® Revitalising Shampoo er en shampoo mod hårtab der er blevet specielt udviklet for at hjælpe med at bekæmpe dette problem.


0.00 kr.

(0 Kunde anmeldelser)
Se mere


Hvad er HairGenesis® Revitalising Shampoo?

HairGenesis® Revitalising Shampoo er en strålende ny shampoo, der både virker og beskytter dit hår, men også hjælper med hårtab. Fantastiske nye fremskridt i vores forståelse af hårtab har givet os mulighed for at målrette effekten til problemets rødder. Trichoceutical® teknologien bruger bedre bioafgivelsessystemer til at målrette hårsækken direkte. Den genoplivende shampoo kan benyttes til både mandligt og kvindeligt hårtab, da hårtabsfaktorerne er fælles for begge køn. Shampoo til hårtab er en shampoo mod hårtab der samtidig vil give dig en fornemmelse af fornyet styrke, så du kan tage enhver udfordring, livet måtte bringe dig.

Hvordan vil HairGenesis® Revitalising Shampoo hjælpe mig?

HairGenesis® Revitalising Shampoo, shampoo til hårtab, hjælper både mænd og kvinder med at forhindre hårtab og genvinde deres ungdommelige, lækre hår. Næsten 15 millioner mennesker lider af hårtab eller hårudtynding på et eller andet tidspunkt og efter årtiers forskning har HairGenesis® udviklet en shampoo, der forsøger at forynge dit hår, så der ikke længere er behov for at prøve at skjule en tilbagegående hårgrænse.

Hvordan virker HairGenesis® Revitalising Shampoo?

HairGenesis® Revitalising Shampoo er en shampoo mod hårtab der er en naturlig blanding af ingredienser som er blevet omhyggeligt designet til direkte at målrette hårsækkene og bedre at levere den aktive formel gennem hovedbunden og blodet. Inflammation og infektion er en hovedfaktor for hårudtynding og HairGenesis® Trichoceutical® Revitalising Shampoo er en shampoo mod hårtab der rammer kernen af problemet med at reducere inflammation og infektion.

Hvordan bruger jeg HairGenesis Revitalising Shampoo ? 

For at sikre, at du giver dit hår den maksimale mulighed for at helbrede og vokse, skal du benytte HairGenesis® Trichoceutical® Revitalising Shampoo tre eller fire gange hver uge sammen med HairGenesis® Trichoceutical® Maximum Strength Oral Tablets og HairGenesis® Trichoceutical® Activating Serum. Shampooen fungerer på samme måde som enhver anden shampoo til hårtab; De følgende trin beskriver den bedste måde at bruge denne shampoo på og opnå de bedste resultater:

 • Gør dit hår vådt med varmt vand
 • Brug pumpen til at putte en mindre mængde shampoo i hånden
 • Påfør shampooen i hele dit hår og sørg for, at det er spredt over alle dele af din hovedbund
 • Lad shampooen sidde i et eller to minutter, skyl herefter shampooen ud med varmt vand

Ingredienser

HairGenesis® Trichoceutical® Revitalising Shampoo, er en shampoo mod hårtab der består af specifikke naturlige ingredienser blandet ved hjælp af helt ny teknologi til at fremme hårgenvækst og hæmme hårtab. Den uovertrufne formular indeholdt i shampooen placerer den langt foran alle sine konkurrenter, da den er naturlig og stoffri. Nøgleaktive ingredienser for shampoo mod hårtab er angivet nedenfor:

 • Lysin er et stof, som øger calciumoptagelsen - derved øges produktionen af kollagen. Kollagen står for den primære struktur af hårsække; At øge produktionen af kollagen hjælper med at hæmme hårtab og fremme væksten.
 • Pygeum africanum er et afrikansk træ med mange afhjælpende egenskaber i sin bark. Pygeum har vist sig at blokere for DHT. DHT er et stof, der skader hårvæksten og hårsækkene.
 • Evening primrose oil er en næringsrig olie ekstraheret fra saften i primula planten. GLA, et bestemt næringsstof i olien, er mest gavnligt for hårtab, da det hjælper med at opretholde en sund vækst og udvikling af hår.

Nedenstående er den komplette liste over de tilsatte ingredienser i HairGenesis® Trichoceutical® Revitalising Shampoo:

Vand, natrium Laureth Sulfat, Lauramid MEA, Cocamidopropyl Betaine, Hydroliseret Triticum Vulgare (Hvede Biotin), Serenoa Serrulata (Saw Palmetto LSESr - Liposterolisk Serenoa Repens) Olie, Lecithin (Glycine Soja Liposomphosphatidylcholin), Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, Carnitin , lysin, thiotinsyre (alfa Lipoic Acid), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Ekstrakt, natriumhyaluronat (Glucosaminoglycaner), beta-cyclodextrin, dimethylisosorbid, Polysorbat 60, D3-vitamin Cholecalciferol, Polysorbat 20 (PEG-20 sorbitanlaurat), PEG-16 Macadamia glycerider (Macadamia Nut Oil Ester), Borago officinalis (Borage) Seed Oil, pygeum africanum (African Bark) Ekstrakt, piperita (pebermynte) Leaf Oil, FDC Yellow #5, FDC blå #1, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Sorbinsyre.

Videnskabelig Undersøgelse

Hårudtynding er et stort problem, med en stadig større efterspørgsel efter behandlinger. Nylige undersøgelser af forskellige lægemidler og andre metoder har gjort det muligt for HairGenesis® at lære årsagerne bedre at kende og kan derfor finde naturlige ingredienser, der har til formål at hjælpe med hårtab. For at læse den fulde kliniske undersøgelse klik her.0.00 kr.