Hårfjerning kan ofte være en smertefuld proces, men ikke desto mindre er det noget som både mænd og kvinder gør regelmæssigt for at pleje deres ydre. De fleste hårfjerningsmetoder er ikke permanente og kræver derfor at man er nødt til ofte at gentage processen. Flere tænker om det virkelig er besværet værd, da det kræver både tid, penge og udholdenhed. Hvis du er en af dem, har du måske overvejet at finde en metode, som kan gøre dig hårfri én gang for alle.

Silk'n Glide 50,000

Silk'n Glide 50,000

Silk'n Glide 50.000 giver dig permantent hårfjerning hjemme. Denne hårfjerningslaser kan anvendes på...

949.00 kr.
Flash&Go Cartridge

Flash&Go Cartridge

Silk'n Flash&Go ekstra lyspatron til IPL hårfjerning så du kan bruge din Silk'n Flash&Go i endnu længere...

299.00 kr.
Glide 150,000

Glide 150,000

Silk'n 150.000 kan få bugt med uønsket hår og krop og ansigt. Det høje antal af lysimpulser betyder at...

1,089.00 kr.
Skin Doctors Hair No More System

Skin Doctors Hair No More System

Denne sampak indeholder en hårfjernings creme og en hårhæmmende spray, som tilsammen kan give dig en...

329.00 kr.
Skin Doctors Hair No More™

Skin Doctors Hair No More™

Hair No More er en hårhæmmende spray, som bruges efter hårfjerning for at bremse fremtidig hårvækst....

109.00 kr.
Flash & Go Luxx + Face 5K - 245K

Flash & Go Luxx + Face 5K - 245K

Dette er efterfølgeren til den populære Silk’n Flash&Go. Lux udgaven har flere lysimpulser samt en...

2,198.00 kr.
Skin Doctors Ingrow Go

Skin Doctors Ingrow Go

Denne kundefavorit er mod indgroede hår. Et problem som mange mennesker plages af, enten i ansigtet, på...

139.00 kr.
Glide Xpress 300,000

Glide Xpress 300,000

Revolutionerende design, som gør hårfjening nemt og effektivt. 300.000 lysimpulser i høj kvalitet, som...

1,998.00 kr.

Hvilke muligheder har jeg for at fjerne hår permanent, som er smertefri?

Hårfjerningscremer, geler, lotioner, sprays og lys er nogle af de muligheder du har for at fjerne hår permanent. Det vigtigste du skal overveje når du vælger et produkt er:

  • Valuta for pengene
  • Effektivitet

Der findes en lang række kunstige hårfjerningscremer og sprays, som man kan købe i ethvert supermarked eller materialist. Men det er vigtigt at vide at der også findes produkter, som er baseret på naturlige ingredienser og derfor ikke er skadelige for din hud – i modsætning til de kemiske sammensætninger.

Er permanente hårfjernere til hjemmebrug effektive?

Der findes mange forskellige variationer af hårfjerningsapparater, som man kan bruge til permanent hårfjerning i hjemmet. Hos Alt om Hår har vi samlet et udvalg af de bedste på markedet. Sørg for at læse funktionerne igennem for hvert apparat, så du kan vælge det der passer bedst til netop dine behov. Alle apparaterne benytter IPL teknologi, uden nogen form for kemi involveret. IPL står for Intenst Pulserende Lys og virker simpelthen ved at et skarpt lys trænger ned i hårfolliklen og forstyrrer hårets vækst. Lyset bliver absorberet af huden og konverteres til varme, for at påvirke hårets vækst uden at beskadige din hud. Denne proces skal gentages regelmæssigt over en periode på ca. 6-12 måneder, for at sikre at alle hår bliver påvirket.

Hvordan virker de naturlige hårfjerningscremer?

Naturligt formulerede hårfjerningscremer indeholder hæmmende egenskaber, som kan bremse hårets vækst og til sidst stoppe den helt. Disse cremer er beregnet til at hjælpe dig med at reducere din hårvækst på kort sigt, så du ikke behøver at barberede dig eller vokse dig så ofte. I stedet for at bruge tid og penge på at få dette gjort på en salon, kan du spare dig selv en masse ved at anskaffe dig et naturligt hårfjerningsprodukt, som kan hjælpe dig med både at reducere tykkelsen af hårene, men også antallet af hår. Da de naturlige produkter benytter frugtekstrakter, urter og andre næringsstoffer, har de samtidig en fugtgivende og reparerende effekt.

Hvordan virker hårhæmmende cremer?

Er du træt af at dit kropshår hurtigt viser sig igen efter du er blevet vokset eller har barberet det af? Så ville en hårhæmmende creme kunne hjælpe dig. Du skal blot påføre cremen på det ønskede område efter du har fjernet hår. Dette vil reducere tykkelsen og antallet af hår der vokser ud igen, hvilket samtidig vil reducere behovet for at fjerne hår.


Information om Permanent Hårfjerning