• 										Skin Doctors Ingrow Go
																				Skin Doctors Ingrow Go

Skin Doctors Ingrow Go Eksfolierende lotion til indgroet hår

139.00 kr.

(7 Kunde anmeldelser)


Hvordan virker Skin Doctors™ InGrow Go?

Skin doctors InGrow Go er en lotion som bekæmper indgroet hår og røde knopper efter barbering. Produktet påfører efter barbering eller voksning. Effekten vil typisk være til stede med det samme. Kunder oplever at rødmen forsvinder hurtigt og indgroede hår vil være ude i løbet af de første 24 timer. Skin Doctors InGrow Go er ideel til alle hudtyper.

Hvad er indgroet hår?

Et indgroet hår kommer ofte i forbindelse med barbering eller voksbehandling. Et indgroet hår er en unormal indvækst af et hårstrå, som vokser under huden. Dette problem kan lede til rødme, hævelser og infektioner i det generet område. Risikoen for at få infektioner i hårsækken er højere ved normal indgroet hårvækst.

Hvem kan anvende Skin Doctors™ InGrow Go?

Produktet kan anvendes til kvinder såvel som mænd, som plages af indgroede hår, på et hvilket som helst sted på kroppen eller ansigtet.

Kvinder som plages af indgroede hår er oftest mest udsat i armhulerne, bikinilinjen eller på benene. Blandt mænd ses problemet oftest i ansigt og halsområdet. Kendte symptomer på indgroede hår ses typisk i form af rødme, knopper eller hævelser.

Hvordan anvender jeg Skin Doctors™ InGrow Go?

Produktet smøres på direkte på det berørte område efter barbering eller voksbehandling. Anvendes morgen og aften indtil at dit indgroet hår er forsvundet. For at lindre fremkomsten af indgroede hår, kan du anvende produktet på din hud efter barbering eller voksbehandling. Vi anbefaler at du venter minimum 12 timer efter barbering eller voksbehandling, for at undgå irritation af din hud.

Har Skin Doctors™ InGrow Go nogle bivirkninger?

produktet er mildt og naturligt, så derfor er der ingen alvorlige bevirkninger ved benyttelse af produktet. Vi anbefaler dog altid, at du læser ingredienslisten igennem før brug, for at sikre at du ikke fremkalder nogle allergiske reaktioner for de anvendte ingredienser.

Hvordan bestiller jeg Skin Doctors™ InGrow Go?

Produktet kan bestilles direkte via Alt om Hår. Du kan bestille let og fragtfrit i hele Danmark.

Anmeldelser (7)

5 Stjerner (7)

4 Stjerner (2)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

jeg har rigtig mange problemer med knopper og kløen under mine arme. Det er blevet meget bedre efter jeg er begyndt at bruge denne creme. Mine indgroede hår er næsten helt væk

jeg bruger den efter barbering i ansigtet. Den er kanon

Ingen probelmer med cremen. Den gør underværker på mine ben og arme

er meget effektiv. Jeg kunne se resultater efter 3-gang jeg brugte produktet. Men den udtørre en smule, så brug en god fugtighedscreme

helt fint -nem at bruge og virker godt

Meget positiv overrasket

Rigtig god!!139.00 kr.