KeraFiber hårfibre til tyndt hår 

(6 Kunde anmeldelser)

Går du og drømmer om et tykkere og fyldigere hår? Med KeraFiber hårfibre til tyndt hår kan du øjeblikkeligt skabe et tættere look, ved at dække dit hår med naturlige proteinfibre. Hårfibre kan give et hurtigere resultat end alle andre produkter til tyndt hår.

  • Ændrer dit udseende på få sekunder
  • Ingen ville kunne se at det ikke er dit eget hår
  • Indeholder økologisk keratinprotein
  • Findes i 9 forskellige farver
  • Hår fibrene vil blive siddende omkring et døgn
  • KeraFiber hårfibre til tyndt hår kan modstå vind, regn og sved
  • Kan benyttes af både mænd og kvinder
  • Findes i to forskellige størrelser – 12g og 28g

Med KeraFiber hårfibre til tyndt hår behøver du ikke bekymre dig om nedbør, vind eller sved, da produktet benytter statisk elektricitet til at hæfte fibrene fast til dit hår. Du drysser simpelthen bare fibrene i håret om morgenen, effekten vare herefter omkring et døgn, så du kan nyde din tilværelse, som normalt, nu med fornyet selvtillid og flot fyldigere hår.


Hvad er KeraFiber hårfibre til tyndt hår?

Det er et produkt der ved hjælp af proteinet keratin, både hurtigt og effektivt opbygger dit eget hår, så det kan fremstå som tættere og fyldigere end det egentligt er. Kerafiber hårfibre til tyndt hår er en af de mest naturlige samt simpleste metoder at få hjælp til fyldigere hår på, og så oven i købet på få sekunder. Du drysser blot fibrene på de områder hvor du har tyndt hår og det burde øjeblikkeligt virke til at du har fået fyldigere hår. Produktet indeholder mange økologiske keratinfibre, så der er nok til mange ganges brug.

KeraFiber hårfibre til tyndt hår findes i to forskellige mængder. Den store på 28g, som er god til at have stående hjemme på badeværelset hvor den mindre 12g, i en passende størrelse til at man kan medbringe den i håndtasken, på den måde kan du altid opfriske dit hår, selv når du er på farten. Emballagerne indeholder henholdsvis til 65 og 30 påføringer og findes i 9 forskellige farvenuancer, så du kan finde netop den farve der passer perfekt til dig, hvad end du ønsker at farven matcher din hårfarve, eller at mixe en andre farve fibre i, for at skabe det perfekte look.

Hvordan virker KeraFiber hårfibre til tyndt hår?

Produktet indeholder de samme økologiske keratinproteiner som dit hår er opbygget af. Når du øger mængden af disse proteiner, vil du opnå at det ser ud til du har fyldigere hår end det virkeligt er. For at sikre at fibrene ikke falder af når du bevæger dig, sveder eller er ude i nedbør, benytter produktet statisk elektricitet til at hæfte fibrene til dit hår. For at føle dig ekstra sikker og få det bedste hold muligt vil det være anbefalet at kombinere hårfibrene mod tyndt hår, med brug af KeraFiber hårspray, som skal påføres efter at fibrene er puttet i håret.

Resultater

Så snart du har drysset KeraFiber hårfibre til tyndt hår, på de områder hvor du har tyndt hår, burde det med samme virke som om du har fyldigere hår, fordi fibrene hæfte sig øjeblikkeligt til dine egne hårstrå. Farveudvalget er nøje udvalgt og indeholder naturlige proteiner, for at give dig et flottere og mere naturligt resultat. Fibrene kan bruges på små såvel som store områder med tyndt hår eller begyndende hårtab.

Hvordan bruger jeg KeraFiber hårfibre til tyndt hår?

Mænd:

Kvinder:

Det er utrolig simpelt og tager kun få sekunder af din tid, at få hjælp til fyldigere hår med Kerafiber hårfibre. Først vasker og tørre du dit hår grundigt, dernæst rystes fibrene på de områder hvorpå du ønsker fyldigere hår. For at opnå de bedste resultater bør dåsen holdes ca. 8 cm væk fra hovedbunden i en 45 graders vinkel, når du drysser fibrene ud på hovedet, på den måde bliver fibrene bedst fordelt. Du kan bruge dine hænder, så snart du har påført KeraFiber hårfibre til tyndt hår, til at give håret det naturlige look du kunne tænke dig. For at give det bedst mulige resultat, anbefales det at du kombinere fibrene med KeraFiber hårspray, så du fastholder looket så længe som muligt.

KeraFiber hårfibre til tyndt hår må ikke indtages og hvis irritation skulle opstå, bør du stoppe brug af produktet omgående.

Ingredienser

Keratin, cetrimoniumchlorid, silica, DMDM Hydantoin, jernoxider (CI 77.489).

Hvordan køber jeg KeraFiber hårfibre til tyndt hår?

Hos AltomHaar er det både hurtigt og nemt at købe dine produkter mod tyndt hår. Tilføj til din indkøbskurv og klik dig herefter videre til kassen. Vi tilbyder forskellige betalings- samt leveringsmetoder, så du kan både betale og modtage din ordre netop så det passer til dine behov. Du kan kontakte os på enten telefon, live chat eller e-mail, hvis du måtte have nogle spørgsmål omkring KeraFiber hårfibre til tyndt hår, generel hjælp til fyldigere hår, eller vores services samt levering.

Anmeldelser (6)

5 Stjerner (4)

4 Stjerner (3)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Allan siger

nemt og hurtig at bruge. Farve udvalget er lidt svær at finde ud af, men endte med at finde den helt rigtige!

Sune H., siger

Meget dækkende og god kvalitet. Holder længere end forventet.

Trile siger

glæder mig til at modtage. hurtig hjælp og vejledning til at bestille. Sød service hos alomhaar

Louisa siger

Super hurtig og rigtig lækre fibre. Jeg bruger dem stort set dagligt, det er nemt og holder godt

Lars siger

Virker fuldstændig ligesom den video jeg har set - genialt produkt!

Peter siger

Særdeles godt produkt. Godt til særlige lejligheder - en skam det ikke er permanent...139.00 kr.