Keramene ™ hårhæmmende creme

Keramene hårfjerningscreme kan hjælpe dig med at bremse og stoppe hårvækst. Den indeholder en kombination af vækstforstyrrende, fugtgivende samt beroligende midler, der kan give dig en blød og glat hud.

  • Tilbyder hæmning af hårvækst
  • Kan reducere hyppigheden af barbering eller voksbehandling
  • Giver fugt til huden
  • Kan anvendes på intime områder
  • Smertefri, enkel og fantastisk til prisen

På den lange liste med hårfjerningsprodukter er Keramene helt sin egen, og du vil ikke fortryde købet af den.


599.00 kr.

(3 Kunde anmeldelser)


Hvad er Keramene?

Keramene er et hår-hæmningssystem, der er designet til at trænge ind i hårets struktur og forsinke vækstcyklussen, indtil den er helt ødelagt. Cremen kombinerer et Avant-garde-system, der bakkes op af den nyeste teknologi, ved hjælp af nogle af de mest kraftfulde naturlige ingredienser. Mænd og kvinder bruger ofte enorme beløb på hårfjerningsbehandlinger, men Keramene kan i første omgang forlænge tiden mellem hårfjerninger, mens den arbejder på helt at stoppe væksten. Det er et fantastisk produkt, der vil spare dig for en masse tid og penge.

Hvordan virker ingredienserne?

Ingredienserne i Keramene hårfjerningscreme er specielt udvalgt for deres evner til at stoppe hårvækst. I de indledende faser undertrykker disse ingredienser keratinocytproliferationen, hvilket resulterer i en betydelig reduktion af hårvæksten, og ved regelmæssig brug kan den helt stoppes. Den vigtigste hvilende forbindelse i Keramene er abscisinsyre, som er et plantehormon og et kraftigt hårvækst middel. Cremen indeholder desuden også reparerende og fugtgivende midler, der kan give synlige forskelle ved regelmæssig brug.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Vi reagerer alle forskelligt på behandlinger og produkter, så der vil selvfølgelig være forskel på, hvornår den enkelte bruger oplever resultater. Selvom de fugtgivende effekter kan ses allerede efter første gang, så vil udtyndingen af håret samt det totale stop af hårvæksten tage tid. Resultaterne afhænger af, hvor tykt håret er og mængden af det, men det vil gennemsnitligt kun tage nogle uger, før der vil være en synlig reduktion i tykkelsen af håret.

Hvordan bruger jeg Keramene?

I de første uger kan du anvende et tyndt lag creme på det ønskede område to gange om dagen, og efter et par uger reducere brugen af Keramene til en gang om ugen. For bedre resultater foreslår vi, at du anvender cremen efter barbering, voksbehandling eller andre hårfjerningsbehandlinger.

Hvilke ingredienser er der Keramene?

Ingredienserne i cremen er renset vand, troldhassel, påskeliljeekstrakt, savpalme frugtekstrakt, almindelig hør frøekstrakt, verbascosid, birkesaft, caprylic stearinsyre triglycerid, glycerin, pentylenglycol, isohexadecan, cyclopentasiloxane, cetearylalkohol, cetearyl glucosid, panthenol (pro vitamin B5), tocopherylacetat (vitamin E), larrea divaricata ekstrakt, abata-kola frøekstrakt, algeekstrakt, carrageentang, allantoin, phenyltrimethicon, tribehenin, sorbitanlaurat, peg 100 stearat, glycerylstearat, nylon 12, polyacrylat 13, polysorbate 20, caprylyl glycol, chlorphenesin, propylheptyl caprylate, hydrolyseret kollagen, hydrogeneret lecithin, bisabolol (L-Alpha), phospholipider, behenylalkohol, polyisobuten, butylenglycol, disodium EDTA, palmatine, triethanolamin, natriumhydroxid, citronsyre, mælkesyre, malein syre, phenoxyethanol, menthyllactat og duft.

Er der nogen bivirkninger ved brug af Keramene?

Selvom der ikke er nogen kendte bivirkninger, bør du være opmærksom på ingredienslisten for at sikre dig, at du ikke er allergisk overfor nogle af ingredienserne. Det anbefales, at du foretager en test af cremen på et mindre område før brug. Undgå kontakt med øjnene.

Hvem kan bruge cremen?

Denne creme er ideel til både mænd og kvinder og kan bruges på hele kroppen og i ansigtet. Husk ikke at overdrive brugen af Keramene eller påføre cremen på skadet hud.

Hvordan bestiller jeg Keramene?

Du kan uden besvær, tid eller bekymringer bestille Keramene hårfjerningscreme hos Alt om Hår. Vi har dag-til-dag levering, så du kan komme i gang med din hårfjerning allerede i morgen. Du skal blot trykke ’Køb nu’, og du kan få hjælp til at overvinde det uønskede hår.

Anmeldelser (3)

5 Stjerner (2)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Har fået super bløde ben og færre hår efter jeg begyndte på Keramene. Lækkert produkt!

Den virker efter hensigten. Jeg er meget tilfreds

Mine hår er bestemt blevet tyndere efter jeg er begyndt at bruge Keramene. Håber på at lidt flere hår vil forsvinde med tiden.599.00 kr.