• MaxMedix™ Hair-Plus 60 Kaplser MaxMedix™ Hair-Plus 60 Kaplser
 • MaxMedix™ Hair-Plus 60 Kaplser MaxMedix™ Hair-Plus 60 Kaplser
 • MaxMedix™ Hair-Plus 60 Kaplser MaxMedix™ Hair-Plus 60 Kaplser
 • MaxMedix™ Hair-Plus 60 Kaplser
 • MaxMedix™ Hair-Plus 60 Kaplser

MaxMedix™ Hair-Plus 60 Kaplser

MaxMedix™ Hair-Plus er et revolutionerende nyt produkt mod hårtab og tyndt hår, der benytter nogle af naturens mest kraftfulde ingredienser til at forebygge og bekæmpe hårtab. MaxMedix™ Hair-Plus fungerer ved at stimulere hårfolliklerne og din hårvækst. Under behandlingen kan dette genopbygge dit hår og forebygge fremtidigt hårtab. Denne innovative behandling er egnet til både mænd og kvinder, der lider af alopecia og fungerer ved hjælp af en intensiv effekt på et molekylært niveau, der fremmer et tykkere og mere fyldigt hår samtidig med at give vitaminer til håret.

 • Dit hårtab reduceres, efter kun 1 måneds brug
 •  Bidrager til 78% hårvækst efter kun 3 måneders brug
 • Giver fyldigere og tykkere hår
 • Forlænger hårenes livscyklus
 • Genskaber hårets styrke og vitalitet
 • Målet er at forbedre og opnå tættere hår
 • Hjælper med at reducere hårtab
 • Velegnet til både mænd og kvinder
 • Spar 30% på 6-måneders forbrug, med gratis levering

MaxMedix™ Hair-Plus - piller mod hårtab er baseret på de naturlige ekstrakter af organiske ærte-spirer (AnaGain™ Nu). Disse indeholder kraftfulde bioaktive egenskaber, der stimulerer vækst og forlænger hårets livscyklus, hvilket styrker vitaliteten og giver vitaminer til håret. En række af studier 2) viser, at brugen af MaxMedix™ Hair-Plus genaktiverede 78% af hårfolliklerne for personer med hårtab ved at skabe genvækst på et molekylært niveau i hårets livscyklus.


0.00 kr.

(0 Kunde anmeldelser)
Se mere


Hvad er MaxMedix Hair-Plus?

Hver dag finder forskere nye metoder til at bekæmpe adskillige helbredsmæssige problemer. Mibelle Biochemistry har gennem ny undersøgelse opdaget en korrelation mellem organiske ærte-spirer og deres evne til at bekæmpe hårtab, samtidig med at de giver vitaminer til håret.

Hvorfor netop organiske ærte-spirer? De indeholder en høj koncentration af plantenæringsstoffer i deres kritisk vækstfase og baseret på ny undersøgelse er denne ingrediens klinisk bevist, til at hjælpe mod hårtab. Plantenæringsstoffer hjælper også til at beskytte mod sygdomme, UV-stråling og forurenende stoffer.

MaxMedix™ Hair-Plus - piller mod hårtab har udnyttet dette revolutionerende biologiske fund til at udvinde den højest mulige mængde af plantenæringsstoffer, samt at give vitaminer til håret. De udvundne ingredienser gør det muligt at genaktivere de fejlende hårfollikler med 78%. Det forlænger også hårets vækstperiode ved at udskyde det tidspunkt, hvor håret falder af.

Resultater fra Bioassay Studier 1)

En genekspressionsanalyse blev udført på blottede hårrødder i en 2 ugers behandling med 2% AnaGain™ Nu. Resultaterne fra studiet viste en opregulering af Noggin (NOG) på 56% og FGF-7 med 85%. Disse resultater påviser, at AnaGain™ Nu, er i stand til at stimulere dermal papilla for at inducere væksten af nyt hår, samt give vitaminer til håret.

Resultater fra Kliniske Studier

Effekten af AnaGain™ Nu piller mod hårtab er blevet evalueret af et testpanel bestående af 21 frivillige, der lider af mildt til moderat hårtab. 100mg af AnaGain™ Nu blev indtaget på daglig basis af de frivillige i en periode på 2 måneder. Mængden af tabte hår blev evalueret over en periode på 3 dage – i starten af studiet, efter 1 måned og efter 2 måneder.

 • AnaGain™ Nu viste statistisk set en signifikant reduktion af hårtab efter 1 måned (-34%) og efter 2 måneder (-37%)
 • Synligt forbedret hårtæthed
 • De frivillige bemærkede reduktionen af hårtabet og ønskede at fortsætte med behandlingen

MaxMedix™ Hair-Plus er særligt egnet til kvinder med tyndt hår og mænd, der lider af hårtab. Det fungerer både som en fremragende vækstfremme og stabiliserer samtidig hovedbunden som følge af sine positive egenskaber på den fysiologiske balance.

Dens innovative kombination af ingredienser og den nye tilgang mod bekæmpelsen af hårtab, har sikret MaxMedix™ Hair-Plus modtagelsen af Beyond Beauty award for årets mest avancerede ingrediens.

Hvordan virker MaxMedix™Hair-Plus?

MaxMedix™ Hair-Plus er blevet designet med en innovativ teknologi baseret på DNA mikroarray. Hair-Plus stimulerer specifikke signal-molekyler fundet i de dermale papiller. De selvsamme molekyler er essentielle for genaktiveringen af hårvækst i de frafaldne hårfollikler. I denne proces spiller 2 ingredienser især en stor rolle:

 • NOG: et protein, der hjælper til at forlænge hårets vækstfase (anagen), så tidspunktet, hvor håret tabes udskydes (telogen). NOG er et protein kendt for sin evne til at udvikle kroppens væv (muskler, knogler, hår) og giver vitaminer til håret.
 • FGF7: en type 7 fibroblast vækstfaktor, der stimulerer proliferationen og differentieringen af keratinocytter og endotelceller.

MaxMedix™ Hair-Plus optimerer og styrker i særlig grad effekten af NOG og FGF7 i dermale papilla celler. Dette sikrer genskabelsen og væksten af nye hårrødder. Udover at begrænse hårtabet, gør Hair-Plus, det også muligt at give større volumen og sundere hår. Det forlænger samtidig hårets livscyklus, så tynde områder gradvist udfyldes på naturlig vis. De næringsmæssige egenskaber hjælper til at fremme hårvækst i et sundt miljø. Hårfibrene vil opleves som sundere og mere fast, da de opnår forstærket keratin, der beskytter dem fra eksterne faktorer, såsom UV-stråling fra solen og giver vitaminer til håret.

Hvordan bruger jeg Hair-Plus – Piller mod hårtab?

Tag 2 kapsler om dagen (100mg). Kunder har oplevet ændringer efter 1 måneds anbefalet brug. Hair-Plus anbefaler, at du tager supplementet i minimum 3 måneder for at se de optimale resultater.

Ingredienser

Bambusekstrakt (bambusa arundinacea, 75% silica) Indeholder regenererende egenskaber, der opnår sin effektivitet gennem indtaget af mineraler. Med sit høje indhold af silicium, styrker det hårfibrene og giver volumen til håret, mens det plejes, så det ikke bliver tørt og kruset.

AnaGain™ Nu (Organiske ærte-spirer i vækstfasen) Reducerer hårtab ved at genaktivere hvilende dermale papilla celler. Genaktivering af disse fører til, at roden af hårfolliklen begynder at gro samtidig med at hårets sundhed fremmes og mængden af tabt hår reduceres.

Zinkoxid Indeholder naturlige antibakterielle egenskaber og beskytter hårfibre ved at fungere som et filter mod UV-stråling. UV-stråler skader hårfolliklerne og hårrødderne, når de eksponeres for meget. Det er essentielt at beskytte mod de mest bassale årsager til hårtab. Ingrediensen indeholder også fugtgivende egenskaber til at fremme hovedbundens sundhed.

Kobbergluconat Dens høje absorberingsrate forsinker hårtabet og fremmer pigmentering, hvilket hjælper til at forebygge hvidt og gråt hår. Ingrediensen støtter også hårets essentielle næring og hjælper til at opnå deres fulde potentiale, så hver hårfollikel vækster så meget som muligt og gennemgår den fulde livscyklus.

D-biotin D-bioin (mere almindelig kendt som vitamin B8) er det eneste bio-tilgængelige vitamin. Det er nødvendigt for cellevækst og produktionen af aminosyrer. Det anbefales til at styrke håret og er af håreksperter anerkendt for sin effektivitet og naturlighed.

Sikkert at bruge

Hair-Plus er et 100% naturligt hårtabssupplement, uden kendte bivirkninger der giver vitaminer til håret. Som ved ethvert naturligt kosttilskud anbefales det at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Hvis du stadig er usikker, kontakt din lokale læge. Følg altid den anbefalede dosis.

1) Skin Test Institute – 8 ugers studie. Se her

2) Mibelle Biochemistry - AnaGain™nu studie Se her0.00 kr.