• 										Hair-Plus
																				Hair-Plus
  • 										Hair-Plus
																				Hair-Plus
  • 										Hair-Plus
																				Hair-Plus
  • Hair-Plus
  • Hair-Plus

Hair-Plus 60 | Naturens svar på hårvækst

0.00 kr.

(0 Kunde anmeldelser)
Se mere


Hvad er MaxMedix Hair-Plus?

Hver eneste dag arbejder forskere på at finde nye måder at bekæmpe flere forskellige problemer med helbredet. Mibelle Biochemistry har i en nyere undersøgelse fundet en sammenhæng mellem organiske ærte-spirer og evnen til at modvirke hårtab, på samme tid med at der tilføres vitaminer til håret.

Hvorfor netop organiske ærte-spirer? Denne ingrediens har et højt indhold af plantenæringsstoffer når de er i den kritiske vækstfase, og det er klinisk bevist at ingrediensen har en positiv indvirkning på hårtab. Disse næringsstoffer bidrager også med at beskytte din krop mod forskellige sygdomme, forurenende stoffer og UV-stråling.

Disse piller mod hårtab udnytter denne konklusion til at ekstrahere den størst mulige mængde af disse næringsstoffer, og tilføjer også andre vitaminer til håret. De nøje udvalgte ingredienser giver muligheden for at vække 78% de dvalende hårsække, hvilket også trækker hårets vækstperiode ud, og derved udskyde den tid hvor håret vil falde ud af sækken.

MaxMedix™ Hair-Plus er specielt egnet til mænd, der er udfordret af hårtab og kvinder der lider af tyndt hår. Tilskuddet fungerer som en vækstfremmende faktor og stabiliserer på samme tid hovedbunden grundet dets positive indvirkning på den fysiologiske balance.

Dets nytænkende blanding af ingredienser og dets nye tilgang til kampen mod hårtab, har givet MaxMedix™ Hair-Plus en Beyond Beauty pris for årets mest avancerede ingrediens.

Sådan virker MaxMedix™Hair-Plus

MaxMedix™ Hair-Plus er blevet udviklet efter en særligt nytænkende teknologi, som er bygget på DNA “microarray”. Kapslerne sætter gang i specifikke molekyler som giver signaler inde i de dermale papiller. Disse molekyler er yderst vigtige når det kommer til at genaktivere hårvækst i de dvalende hårsække. Der er to ingredienser som er særligt vigtige i denne proces:

  • NOG: er et protein som bidrager til at strække hårets anagene (voksende) fase ud, så den telogene (døende) fase udskydes. Proteinet er anerkendt for sin egenskab til at udvikle væv som muskler, knogler og hår, og giver også vitaminer til håret.
  • FGF7: en vækstfaktor som som stimulerer proliferation og differentierer endotelceller og keratinocytter.

MaxMedix™ Hair-Plus styrker og optimerer særligt NOG og FGF7 i de dermale papilla celler. Dette skal sikre genskabelse og vækst i nye hårsække. Hair-Plus begrænser ikke blot hårtab, men bidrager også i at give sundere og mere volumiøst hår. Derudover forlænges hårets livscyklus, for gradvist at udfylde de tyndere bevoksede områder naturligt. Du vil kunne mærke at dine hårfibre føles fastere og sundere, grundet den ekstra keratin, som beskytter dem mod ting som solens UV-stråling.

Sådan brugesHair-Plus – Piller mod hårtab

Du skal blot tage to kapsler dagligt. Det anbefales at kapslerne tages i tre på hinanden følgende måneder før tydelige resultater fremgår.

Ingredienser

Bambusekstrakt (bambusa arundinacea, 75% silica)

Er kendt for sine egenskaber inden for regeneration, og er mest effektiv gennem et mineralsk indtag. Har et højt indhold af silicium, som styrker hårfibrene og tilfører fylde til håret, og holder det fra at blive kruset og tørt.

Organiske ærte-spirer i vækstfasen

Bidrager til et reduceret hårtab blot ved at vække de dvalende dermale papilla-celler. Denne genaktivering betyder at hårrødderne påbegynder sin vækst, samtidigt med at den generelle sundhed fremmes, samt at mængden af tabt hår reduceres.

Zinkoxid

Anerkendt for naturligt antibakterielle egenskaber, såvel som at det kan beskytte hårfibrene ved at filtrere UV-stråler væk fra håret, da disse er yderst skadelige for hårsækkene, ved for megen eksponering. Denne ingrediens fugter også hovedbunden, da en tør hårbund skader folliklerne.

Kobbergluconat

Den høje absorberingsrate sænker farten på hårtabet og fremmer pigmenteringen, hvilket bidrager til at forebygge gråt og hvidt hår. Dette støtter derudover også hårets essentielle næring og bidrager til at opnå hver follikels fulde potentiale, for at få hver hårfollikel til at vokse så meget som menneskeligt muligt og gennemgå en fuld livscyklus.

D-biotin

D-bioin (også kaldet vitamin B8) er den eneste vitamin som er bio-tilgængelig. Det er yderst nødvendigt for cellevækst og for produktion af aminosyrer i kroppen. Det anbefales af mange til at styrke håret og er anerkendt af håreksperter for sin naturlighed og effektivitet.

Sikkert at bruge

Hair-Plus er et 100% naturligt hårtabssupplement som giver vitaminer til håret og som ikke har nogle kendte bivirkninger. Som ved alle naturlige kosttilskud anbefaler vi at du læser indholdslisten igennem før du bruger kapslerne for at undgå eventuelle allergiske reaktioner. Hvis du stadig ikke er helt sikker, kan du kontakte din egen læge. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

1) Skin Test Institute – 8 ugers studie. Se her

2) Mibelle Biochemistry - AnaGain™nu studie Se her0.00 kr.