• Hair-Plus Hair-Plus
  • Hair-Plus Hair-Plus
  • Hair-Plus Hair-Plus
  • Hair-Plus
  • Hair-Plus

Hair-Plus

0.00 kr.

(0 Kunde anmeldelser)
Se mere


Hvad er MaxMedix Hair-Plus?

Hver dag arbejder forskere på at finde nye måder at bekæmpe flere forskellige problemer med helbredet. Mibelle Biochemistry har i en nyere undersøgelse fundet en sammenhæng mellem organiske ærte-spirer og evnen til at modvirke hårtab, på samme tid med at der tilføres vitaminer til håret.

Hvorfor netop organiske ærte-spirer? Denne ingrediens har et højt indhold af plantenæringsstoffer når de er i den kritiske vækstfase, og det er klinisk bevist at ingrediensen har en positiv indvirkning på hårtab. Disse næringsstoffer bidrager også med at beskytte din krop mod forskellige sygdomme, forurenende stoffer og UV-stråling.

Disse piller mod hårtab udnytter denne konklusion til at ekstrahere den størst mulige mængde af disse næringsstoffer, og tilføjer også andre vitaminer til håret. De nøje udvalgte ingredienser giver muligheden for at vække 78% de dvalende hårsække, hvilket også trækker hårets vækstperiode ud, og derved udskyde den tid hvor håret vil falde ud af sækken.

MaxMedix™ Hair-Plus er særligt egnet til kvinder med tyndt hår og mænd, der lider af hårtab. Det fungerer både som en fremragende vækstfremme og stabiliserer samtidig hovedbunden som følge af sine positive egenskaber på den fysiologiske balance.

Dens innovative kombination af ingredienser og den nye tilgang mod bekæmpelsen af hårtab, har sikret MaxMedix™ Hair-Plus modtagelsen af Beyond Beauty award for årets mest avancerede ingrediens.

Sådan virker MaxMedix™Hair-Plus

MaxMedix™ Hair-Plus er blevet udviklet efter en særligt nytænkende teknologi, som er bygget på DNA “microarray”. Kapslerne sætter gang i specifikke molekyler som giver signaler inde i de dermale papiller. Disse molekyler er yderst vigtige når det kommer til at genaktivere hårvækst i de dvalende hårsække. Der er to ingredienser som er særligt vigtige i denne proces:

  • NOG: er et protein som bidrager til at strække hårets anagene (voksende) fase ud, så den telogene (døende) fase udskydes. Proteinet er anerkendt for sin egenskab til at udvikle væv som muskler, knogler og hår, og giver også vitaminer til håret.
  • FGF7: en vækstfaktor som som stimulerer proliferation og differentierer endotelceller og keratinocytter.

MaxMedix™ Hair-Plus styrker og optimerer særligt NOG og FGF7 i de dermale papilla celler. Dette skal sikre genskabelse og vækst i nye hårsække. Hair-Plus begrænser ikke blot hårtab, men bidrager også i at give sundere og mere volumiøst hår. Derudover forlænges hårets livscyklus, for gradvist at udfylde de tyndere bevoksede områder naturligt. Du vil kunne mærke at dine hårfibre føles fastere og sundere, grundet den ekstra keratin, som beskytter dem mod ting som solens UV-stråling.

Sådan brugesHair-Plus – Piller mod hårtab

Du skal blot tage to kapsler dagligt. Det anbefales at kapslerne tages i tre på hinanden følgende måneder før tydelige resultater fremgår.

Ingredienser

Bambusekstrakt (bambusa arundinacea, 75% silica) Er kendt for sine egenskaber inden for regeneration, og er mest effektiv gennem et mineralsk indtag. Har et højt indhold af silicium, som styrker hårfibrene og tilfører fylde til håret, og sørger for det ikke bliver kruset og tørt.

Organiske ærte-spirer i vækstfasen Bidrager til et reduceret hårtab ved at vække de dvalende dermale papilla-celler. Denne genaktivering betyder at hårrødderne påbegynder sin vækst, samtidigt med at den generelle sundhed fremmes, og mængden af tabt hår reduceres.

Zinkoxid Anerkendt for naturligt antibakterielle egenskaber, og kan beskytte hårfibrene ved at filtrere UV-stråler væk fra håret, da disse er yderst skadelige for hårsækkene, ved for megen eksponering. Denne ingrediens fugter også hovedbunden, da en tør hårbund skader folliklerne.

Kobbergluconat Dens høje absorberingsrate forsinker hårtabet og fremmer pigmentering, hvilket hjælper til at forebygge hvidt og gråt hår. Ingrediensen støtter også hårets essentielle næring og hjælper til at opnå deres fulde potentiale, så hver hårfollikel vækster så meget som muligt og gennemgår den fulde livscyklus.

D-biotin D-bioin (mere almindelig kendt som vitamin B8) er det eneste bio-tilgængelige vitamin. Det er nødvendigt for cellevækst og produktionen af aminosyrer. Det anbefales til at styrke håret og er af håreksperter anerkendt for sin effektivitet og naturlighed.

Sikkert at bruge

Hair-Plus er et 100% naturligt hårtabssupplement, uden kendte bivirkninger der giver vitaminer til håret. Som ved ethvert naturligt kosttilskud anbefales det at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Hvis du stadig er usikker, kontakt din lokale læge. Følg altid den anbefalede dosis.

1) Skin Test Institute – 8 ugers studie. Se her

2) Mibelle Biochemistry - AnaGain™nu studie Se her0.00 kr.