Nourkrin for Woman 60 | Hårvækst supplement til kvinder

(6 Kunde anmeldelser)

Nourkrin til kvinder er et awardvindende tilskud til hår, som kombinerer proteiner og mineraler, som aktivt støtter og fremmer en sundere og hurtigere hårvækst hos kvinder. Dette supplement har en af de højeste succesrater mod udtyndelse og hårtab hos kvinder på det danske marked, og benytter en 100% naturlig formular. Ved at benytte 2 kapsler over en 3-6 måneders periode, har kunder bemærket en hurtigere, fyldigere og mere stabil hårvækst.

 • Supplementprogram designet til at bekæmpe hårtab og udtyndning
 • Fremmer hårets naturlige vækstcyklus
 • Nourkrin har en succesrate på 83%
 • Award vindende blandt andet fra World Tricholoqy Society
 • Lavet på protein og mineral kompleks
 • Fri for stoffer og kemiske tilsætningsstoffer
 • Markante resultater efter 3-6 måneders brug

Nourkrin hårsupplement til kvinder er udviklet specielt til at bekæmpe hårtab og udtynding af hår hos de kvindelige segment, uanset alder. For at sikre permanente og langsigtede resultater anbefales det at fortsætte ved at bruge produktet minimum 6 måneder. Betil Nourkrin hårsupplement i dag med fri fragt i hele Danmark hos Alt om hår.


Hvad er Nourkrin hårsupplement?

Produktet er anerkendt som værende et af de mest effektive metoder mod bekæmpelse af hårtab og udtynding hos kvinder. Produktet er udviklet med mere end 20 års researharbejde, og benytter en helt unik formular, som videnskabeligt har bevidst, at hjælpe med at fremme end sund hårvækst cyklus. Nourkrin kan anvendes til alle former for hårtab og har vundet mange internationale priser og testresultater. 83% af vores kunder tilbagemelder en markant forskel på deres hårsituation før og efter behandlingens start.

Nourkrin hårsupplement kan anvendes til at bekæmpe hårtab og fremme forholdende for en fremtidig sund hårvækst. For at se de bedste resultater, skal du tage to tabeletter dagligt i forbindelse med en sund og varieret kost.

Hvordan virker de aktive ingredienser?

Dette hårsupplement har vist sig at forbedre hårvækstens cyklus.

  Marilex er den vigtigste ingrediens i Nourkrin. Dette stof virker forebyggende og normaliserer hårvækstens cyklus på længere sigt. Marilex er anerkendt af mange sundhedsmæssige institutioner i hele verden. Det er desuden godkendt af den europæiske fødevaresikkerhedsautoritet og FDA.

  Acerola kirsebærekstrakt, som er fyldt med C-vitamin. Denne antioxidant er kendt for at kunne reducere frie radikaler af vækstceller. Af ingredienser i Nourkrin er også Toksin-fjerner, som med sin kombination med silica kan bekæmpe forstyrrede kilde til hårtab, blandt andet dihydrotestosteron.

  Andre næringsstoffer som understøtter hårvækst er vitaminer A, B1, B2 og B3 sammen med bioflavonoider og carotenoider. D -biotin er behjælpelige til at øge en sund blodcirkulation mens padderok ekstrakt anvender en stærk magt af ideelle urter og mineraller, som støttes af selen, kalium og mangan.

Nourkrin hårsupplement er også rig på flavonoider og saponiner .

Hvilke Awards og priser har Nourkrin hårsupplement vundet?

Hvornår kan jeg se resultater?

Nourkrin hårsupplement anbefales at tages i minimum 6 måneder. Kortsigtede resultater vil dog komme forholdsvis hurtigt. De fleste kunder ser en forskel inden for en periode på 4 uger, i form af et sundere og mere glansfuldt hår. Resultaterne vil dog variere fra person til person, afhængig af livstil og hårsituation før start.

Hvem kan anvende Nourkrin hårtabeletter?

Denne formel er specielt udviklet til kvinder, uanset alder. Kvinder der lider af hårtabsproblemer. Nourkrin for kvinder er forebyggende og reparerende. Øger blodcirkulationen i det beskadiget område og reparerer med nyttige nærrigsstoffer, vitaminer og mineraler.

Hvordan anvendes Nourkrin hårtabeletter mod hårtab?

Du tager 1 tabelet 2 gange dagligt. Tabeletten skal indtages med et glas vand og et måltid. Dosen bør ikke overskrides. Du kan dog reducere dosen til 1 tabelet dagligt, hvis din vækstcyklus er normal.

Er der nogle anbefalinger af Nourkrin hårsupplemet?

Produktet er blevet hyldet af hårspecialister, dermatologer og hårstylister fra hele verden. Produktet er blevet værdsat og omtalt af Jo Hansford, som er en anerkendt hårstylist samt Dr. Wendy Denning og Dr. David H. Kingsley, som begge studerer årsag og forebyggelse af hårtab.

Er der nogle bivirkninger?

Nourkrin hårsupplement har ingen dokumenteret bivirkninger, men det anbefales at du kontrollerer alle ingredienser inden anvendelse, for at sikre at du ikke fremkalder allergiske reaktioner for nogle af de anvendte ingredienser.

Hvordan bestiller jeg Nourkrin hårsupplement?

Produktet kan nu købes på det danske marked. Hos Alt om hår kan du bestille hurtigt og fragtfrit i hele Danmark.

Anmeldelser (6)

5 Stjerner (5)

4 Stjerner (2)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Kassandra siger

Skiftede til dette, da jeg fik det anbefalet af en veninde. Har kun været glad for min beslutning

Sofie siger

Er glad for produktet, og mit hår er blevet sundere at se og føle på. Synes dog det er en anelse dyrt, men alt i alt er det pengene værd

Emma siger

har altid haft ret tyndt hår og farvet det meget, men det her har gjort mit hår meget sundere og mere glansfuldt. er også stoppet med at farve det

Lene siger

Jeg har forsøgt med flere ting. Men kun oplevet resultater med dette.

sandra siger

jeg har brugt det lidt over to måned. Mit hår vokser hurtigere end før

LB siger

+++++ herfra. Giv det nogle måneder, så vil du se resulater. Mit hår er blevet kraftigere og mere glansfuldt.499.00 kr.