NUVO® Origins | Naturlig Hårtabsbehandling 

(3 Kunde anmeldelser)

NUVO Origins er baseret på tyve års studier om behandlingsmetoder til bekæmpelse af hårtab. Alle resultaterne fra studierne, herunder tre kliniske studier, giver samme svar: Nuvo Origins stopper dit hårtab. Det revolutionerende produkter egner sig til begge køn og giver effekt behandling med naturlige ingredienser, hvor du ingen bivirkninger vil opleve.

  • Stopper dit hårtab
  • 69% fik øget hårvækst ved udarbejdelse af kliniske studier
  • Synlige forbedringer efter tre måneders benyttelse
  • En af verdens mest succesfulde og sikre hårtabsformularer
  • Effektiv kapsel og serum kombination
  • Udarbejdet ud fra tre kliniske studier i USA

Produktet er udarbejdet i USA i en hårtranslations-klinik. Produktet indeholder klinisk dokumenterede ingredienser, som har stoppet hårtab og skabt ny hårvækst ved 69 procent af testpersonerne efter kun 3 måneder. Vi anbefaler på det stærkeste at benytte NUCO Origins, hvis du oplever hårtab eller har tyndt hår.


Værd at vide om NUVO Origins

Produktet består af to behandlingshoveddele: kapsler, som skal tages dagligt, og en yderst revolutionerende hårtabsserum, der skal benyttelse hver aften, inden du går i seng. Begge behandlingsdele indeholder 100% naturlige ingredienser.

Klinisk dokumenteret hårtabs behandling

NUVO Origins er blandt de få naturlige hårtabsprodukter, der har gennemgået adskillige valide kliniske tests.

Et af de kliniske forsøg var et dobbelt-blindet placebo forsøg. Dette er den sikreste form for kliniske dokumentationer. Ingen af testpersonerne oplevede bivirkninger. 100% af testpersonerne oplevede standsning af hårtab og 69% oplevede øget og ny hårvækst.

Mere om videnskaben bag produktet NUVO Origins

Hvad gør NUVO Origins så specielt? Produktet er udelukkende baseret på naturlige ingredienser. Af denne grund indeholder produktet ikke minoxidil og lignende kemiske ingredienser. De 100% naturlige ingredienser bliver via kapslerne og serummen transporteret hen til de steder, hvor de har størst effekt – nemlig til hårfolliklerne. Når ingredienserne er blevet transporteret til hårfolliklerne, igangsættes standsningen af hårtab og genopbyggelsen af ny hårvækst. Vi tør fastslå, at produktet NUVO Origins er den effektiveste og mest testerede formular, der er tilgængelig på markedet, grundet de 20 års intensiv research, som produktet er baseret på.

Hvordan ska jeg benytte NUVO Origins?

En af de mange fordele ved produktet er, at det er nemt at indføre i den daglige rutine, hvilket har markant betydning, da en konsekvent benyttelse giver de bedste resultater. For optimale resultater, skal du tage en kapsel hver morgen og benytte serummen hver aften.

Sikker at benytte

På grund af de tilsatte naturlige ingredienser, vil du ingen bivirkninger opleve. Ingen af testpersoner ved de kliniske tests oplevede nogle former for bivirkninger, men alle opleve derimod hårtabsstop og 69% fik ny hårvækst. Hvis du også har et ønske om at stoppe hårtab samt få øget hårvækst på en fuldstændig naturlig, sikker og effektiv måde, kan vi varmt anbefale benyttelse af NUVO Origins.

Anmeldelser (3)

5 Stjerner (2)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Jakob siger

Bedste middel mod hårtab jeg har prøvet

Thomas siger

Rigtig rigtig godt produkt og virkelig hurtige resultater. Jeg sover med serummen og tager så pillerne om morgenen, og det virker helt perfekt på mig.

Henrik siger

Har prøvet mange forskellige behandlinger. alle indeholdt minoxidil, og gav mig et forfærdeligt udslæt, selvom det ganske nok øgede min hårvækst.. nu har jeg prøvet nuvo origins i 3 måneder og må sige at det virkelig virker godt. jeg har set gode resultater med min hårvækst, og udslættet er helt forsvundet efter jeg er stoppet på minoxidil. rigtig godt produkt, og god vejledning på telefonen da jeg ringede.499.00 kr.