• Profollica Daily Shampoo Profollica Daily Shampoo

Profollica Daily Shampoo

Går du og lider af pletskaldethed og udtynding? Så er findes løsningen til dig her. Profollica Daily Shampoo mod hårtab er en unik shampoo, som er specielt udviklet til pletskaldethed behandling hos mænd. Den består af en mild og effektiv formel, som kan give dit hår de bedste forudsætninger, for at gro ud med fornyet styrke, sundhed og volumen og på den måde give dig tykkere hår.

  • Rengører hovedbunden for at hjælpe ny hårvækst på vej
  • Udviklet til at balancere hårets optimale fugtniveau på 8 %
  • En shampoo til pletskaldethed, som giver næring og vitaminer
  • Styrker håret og kan få det til at vokse hurtigere
  • Profollica Daily Shampoo er en del af et 3-trins system (kosttilskud og kur)
  • Mild duft

Få liv i dit hår igen med Profollica Daily Shampoo mod hårtab. Det er en shampoo, som er mild nok til at kunne bruges hver dag for at få tykkere hår. Den dufter godt og så kan den effektivt hjælpe dig med at gøre dit hår både mere sundt og fyldigt.


219.00 kr.

(3 Kunde anmeldelser)
Se mere


Hvad er Profollica Daily Shampoo?

Profollica Daily Shampoo mod hårtab kan reducere risikoen for mandlig pletskaldethed. Denne shampoo til at give tykkere hår, er en del af et 3-trins system fra det anerkendte brand Profollica. Denne serie indeholder også et kosttilskud samt en hårkur. Ved et kombineret brug af disse 3 produkter, behandler man både problemet, indefra og udefra, hvilket derfor kan give dig de bedste forudsætninger, for at dit hår vil gro ud igen, og er derfor effektiv til pletskaldethed behandling.

De fleste opgiver at behandle deres hårtab, da de ved at det er en tidskrævende process, som både vil kræve tålmodighed og vedholdenhed. Profollica Daily Shampoo mod hårtab, er en meget effektiv shampoo, som udmærker sig til pletskaldethed behandling. Shampooen er udviklet til at give dig en effektiv, nem og naturlig løsning på dit hårtab, som hverken kræver flere år at gennemføre eller koster mange penge. Ved kombinering af Profillica Daily Shampoo sammen med de to andre produkter i serien, vil du kunne opnå de hurtigste og bedste resultater.

Hvordan virker Profillica Daily Shampoo mod hårtab?

Profollica Daily Shampoo er unik fordi den virker ved at vække og nære hårfolliklerne. Når du påfører den ved hårrødderne, hvor hårcellerne vokser, giver du shampooen mulighed for at trænge ind i folliklerne og stimulere hårvæksten.

Til pletskaldethed behandling hos mænd, er Profillica Daily specielt effektiv. Derudover vil denne shampoo i nogle tilfælde afhjælpe andre hårkomplikationer såsom skæl, fedtet hår og kløende hovedbund. Når du forbedre disse faktorer, vil du samtidigt forbedre hårets egen evne til at gro på ny, og herved give dig tykkere hår. Profollica Daily Shampoo mod hårtab balancere hårbundens fugtniveau, som for at have et sundt og stærkt hår, ville ligge på 8 %.

*Vores kroppe reagerer forskelligt på de naturlige ingredienser og resultaterne kan deraf variere”

Mandlig pletskaldethed

Omkring 70 % af alle mænd bliver på et tidspunkt i deres liv, ramt af pletskaldethed. Det er altid blevet sagt, at man skal sørge for spise sundt, drikke masser af vand og vaske håret mindre, for at undgå at slider på håret og herved taber det. Dette er til en vis grad også rigtigt. Men den primære måde at undgå pletskaldethed, er ved at bekæmpe hormonet DHT, som er forårsager udtynding og hårtab. Årsagen til effektiviteten der ligger bag Profollica Daily Shampoo mod hårtab, er at den bekæmper netop DHT, samtidigt med at den kan styrke dit hår.

Hvor hurtigt kan resultaterne ses?

På grund af vores kroppe både regere og optager ting forskelligt, kan der ikke sættes nogen bestemt tidsramme for, hvor hurtigt du ville kunne se resultater med Profillica Daily Shampoo mod hårtab. Vi har forskellige hårtyper og graden af hårtabet samt skaldetheden vil være forskelligt, så derfor vil tiden det tager for at få tykkere hår, kunne variere fra person til person.

Ifølge producenten bør man kunne se de første resultater efter mindst 2 måneders brug af Profollica Daily Shampoo for at få tykkere hår. Ved kombinering af shampooen sammen med kosttilskuddet og kuren fra Profollica, ville du kunne forvente at se hurtigere resultater, da din pletskaldthed behandling virke både indefra og udefra hovedbunden på en og samme tid.

Hvordan bruger jeg Profollica Daily Shampoo til at få tykkere hår?

Profollica Daily Shampoo mod hårtab, skal som enhver anden shampoo bruges i badet dagligt, derfor kan du nemt erstatte din almindelige shampoo, med denne specielt til pletskaldethed behandling. Først gør du dit hår vådt og påfør en god mængde shampoo, som du massérer grundrigt ud i håret, så hovedbunden og håret fra hårrod til spids bliver behandlet. Sørg for at du starter forrest på hovedet og bevæger dig herefter bagover. Når du har masseret Profillica Daily Shampoo godt ind, skal det sidde i håret i 30 sekunder, før du skyller det ud. På denne måde kan shampooen få lov til at trænge ind og behandle håret grundigt.

Naturligt og Sikkert

Der er ingen kendte bivirkninger ved brugen af denne shampoo, som pletskaldethed behandling til mænd. Det er dog altid anbefalet, at du altid læser ingredienserne igennem før du tager produktet i brug, for at kunne være sikker på at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Profillica Daily Shampoo, som det er anvist på emballagen i denne beskrivelsen ovenfor.

Hvordan bestiller jeg Profollica Daily Shampoo?

Det er hurtigt, diskret og enkelt at bestille Profollica Daily Shampoo mod hårtab på Alt om Hår. Vi har dag-til-dag levering, så du kan komme i gang allerede i morgen. Du skal blot trykke ’tilføj til indkøbskurv’, og du kan få hjælp til at genvinde et sundt hår.

Anmeldelser (3)

5 Stjerner (2)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Super god virkning! fortsætter helt sikkert med denne shampoo :)

Lige bestilt og venter i spænding efter alt det gode jeg har læse om profollica :)

Fantastisk produkt - kan allerede se tydelig forskel efter 1 måneds brug. Mange tak.219.00 kr.