• 										ProFollica Revive Daily Shampoo
																				ProFollica Revive Daily Shampoo

ProFollica Revive Daily Shampoo 236 | Med TRICHOGEN® og Jojoba

219.00 kr.

(3 Kunde anmeldelser)
Se mere


Om produktet

Dette produkt mod hårtab kan reducere risikoen for mandlig pletskaldethed. Denne shampoo til at give tykkere hår, er blot en af tre produkter som skal bruges sammen, fra det anerkendte brand Profollica. Denne serie indeholder også et kosttilskud samt en hårkur. Ved et kombineret brug af disse 3 produkter, behandler man både problemet indvendigt og udvendigt, hvilket derfor kan give dig det bedste udgangspunkt, for at få gang i hårvæksten igen, og er derfor effektiv til pletskaldethed behandling.

De fleste opgiver at behandle deres hårtab, da de er klar over at det er en tidskrævende process, som både vil kræve tålmodighed og udholdenhed. Profollica Daily Shampoo mod hårtab, er en yderst velvirkende shampoo, som udmærker sig til pletskaldethed behandling. Shampooen er skabt for at sikre dig den mest effektive, lette og naturlige behandling af dit problem, som hverken kræver lang tid at fuldføre eller koster mange penge. Ved kombinering af Profillica Daily Shampoo sammen med de resterende to produkter som er at finde i Profollicas serie, vil du kunne opnå de hurtigste og bedste resultater.

Sådan virker Profillica Daily Shampoo mod hårtab

Denne shampoo er især unik, da den fungerer ved at sætte gang i de hårfollikler der er dvale, og give dem den næring der skal til for at skabe hårvækst. Når shampooen påføres hårrødderne, får shampooen muligheden for at kunne trænge ind i hårfolliklerne og derved genstarte hårvæksten.

Til pletskaldethed behandling hos mænd, er Profillica Daily specielt effektiv. Derudover vil denne shampoo i særlige tilfælde afhjælpe andre hårkomplikationer som fedtet hår, kløende hovedbund og skæl. Når disse faktorer forbedres, vil hårets egen evne til at vokse på ny også forbedres, og herved give dig tykkere hår. Profollica Daily Shampoo mod hårtab giver balance til hårbundens niveau af fugt, som for sundt, almindeligt og stærkt hår, vil ligge på 8 %.

*Resultaterne ved brug af produktet kan variere, da alle kroppe er forskellige og det samme gælder ofr reaktioner”

Pletskaldethed hos mænd

Cirka 7 ud af hver 10 mænd vil mindst en gang i livet blive ramt af pletskaldethed. Det er altid blevet sagt, at man skal sørge for at drikke rigeligt med vand, vaske håret sjældnere og spise sundt for ikke at slide på håret og herved tabe det. Dette er til en vis grad også rigtigt. Men den primære måde at undgå pletskaldethed, er ved at modarbejde DHT, der er et hormon som er forårsager hårtab og udtynding. Årsagen til effektiviteten der ligger bag produktet, er at den netop bekæmper hormonet, mens den styrker dit hår.

Hvornår kan resultaterne ses?

På grund af vores kroppe både regere og optager ting forskelligt, kan der ikke sættes nogen fast tidsramme for, hvor hurtigt resultaterne viser sig med Profillica Daily Shampoo mod hårtab. Der er flere slags hårtyper og graden af hårtabet samt skaldetheden vil være forskelligt, så derfor vil den tid det tager for at få tykkere hår, kunne være varieret mellem de enkelte personer.

Producenten siger at man bør kunne se de første resultater efter mindst 2 måneders brug. Ved kombinering af shampooen med både kosttilskud og serum fra Profollica, ville du kunne forvente endnu mere hurtige resultater, da din pletskaldthed behandling virker både indvendigt og udvendigt på en og samme tid.

Sådan bruges Profollica Daily Shampoo

Profollica Daily Shampoo mod hårtab, skal som alle andre slags shampoo bruges i badet dagligt, derfor kan du let udskifte den shampoo du bruger til dagligdag med denne specielt til pletskaldethed behandling. Først gør du dit hår vådt og påfører en passende mængde af shampooen, som du massérer grundigt ud i håret, så både hårbund, samt hår fra rødderne til spidserne bliver behandlet. Start ved panden og massér derefter shampooen bagud. Når produktet er masseret godt ind, skal det efterlades i håret i et halvt minut, før det skylles ud. På denne måde får shampooen mulighed for at trænge ind og behandle håret grundigt.

Sikkert og naturligt produkt

Der er ikke kendt til nogle bivirkninger ved brug af dette produkt. Det er dog altid anbefalet, at du altid gennemlæser ingredienslisten før du tager produktet i brug, så du er sikker på at du ingen allergier har mod indholdet. Profillica Daily Shampoo, som det er anvist på emballagen i denne beskrivelsen ovenfor.

Hvordan bestiller jeg Profollica Daily Shampoo?

Det er hurtigt, diskret og enkelt at bestille Profollica Daily Shampoo mod hårtab på Alt om Hår. Vi har dag-til-dag levering, så du kan komme i gang allerede i morgen. Du skal blot trykke ’tilføj til indkøbskurv’, og du kan få hjælp til at genvinde et sundt hår.

Anmeldelser (3)

5 Stjerner (2)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Super god virkning! fortsætter helt sikkert med denne shampoo :)

Lige bestilt og venter i spænding efter alt det gode jeg har læse om profollica :)

Fantastisk produkt - kan allerede se tydelig forskel efter 1 måneds brug. Mange tak.219.00 kr.