• 										Topical TRICHOGEN® & Ginkgo Biloba
																				Topical TRICHOGEN® & Ginkgo Biloba

Topical TRICHOGEN® & Ginkgo Biloba 59 | ProFollica Hair Stimulator Serum

349.00 kr.

(3 Kunde anmeldelser)
Se mere


Om serummet

Det er et hurtigtvirkende produkt til at give dig ny stimulering til håret, udviklet for at mindske samt bekæmpe pletskaldethed hos mænd. Kuren er flydende, og fordeles på de steder i hårbunden med størst behov for det. Profollica Hair Stimulator er ment, til at bruges efter benyttelse af Profollica shampooen, dette vil kunne give den bedst mulige effekt fra shampooen og herved give hårrødderne ekstra næring. Det er meget simpelt at benytte serummet til pletskaldethed, og det tager kun 2 minutter dagligt at påføre. Produktet bliver hurtigt absorberet ned i hårbunden. Profollica Hair Stimulator er en behandling til pletskaldethed, som indeholder næringsstoffer og mineralholdige ingredienser, der giver fornyet stimulering til håret og herved kan det bidrage til at give dig tykt og sundt hår, som samtidigt ser mere voluminøst ud.

Udover at nære og stimulere håret, kan serummet også bidrage til at holde det hormon der er kendt som DHT nede. Dette hormon bliver skabes ud fra det mandlige kønshormon, og er mest anerkendt for at bære skylden for hårets udtynding og pletskaldethed.

Sådan virker produktet

Produktet bruges mod pletskaldethed, efter dit hår er vasket med den særlige shampo og efterlad kuren i mindst 4 timer, du kan lade det blive i håret hele den pågældende dag, hvis det er hvad du foretrækker. Den specielle hårkur til pletkaldethed er specielt udviklet så dit hår ikke bliver fedtet eller ødelægger din frisure, og derfor vil ingen kunne se du har Profollica Hair Stimulator til pletskaldethed i. Årsagen til at denne stimulering til håret skal benyttes efter hårvask med Profollica shampoo, er at kuren på denne måde, bedst får direkte og hurtig adgang til hårrødder og -sække og derfor har bedst chance for at gå helt i dybden og positivt stimulere hårvæksten.

Resultatet

Resultaterne og hvornår de viser sig vil altid være forskellige for den enkelte person, derfor kan der ikke sættes en præcis tidsramme for, hvor hurtigt forskellen vil kunne ses med en behandling i stil med dette serum. Dette betyder at det ikke vil være muligt at give dig et præcist tidspunkt for hvornår du vil kunne se de første tegn på at din pletskaldethed bliver mindsket. Årsagen samt mængden af dit hårtab plus din krops generelle sundhed, er altafgørende for; resultaterne samt hvornår du vil kunne opnå dem. For at se de mest optimale resultater, vil det være anbefalet at du fortsætter bruget af Profollica Hair Stimulator sammen med den tilhørende shampoo og kosttilskud i Profollica-serien. Ved at anvende systemet med 3 trin, giver du vigtig stimulering til håret både inde- som udefra og herved skaber du de mest fordelagtige forhold for at kurere pletskaldethed.

Bivirkninger

Da Profollica Hair Stimulator til pletskaldethed, er baseret på naturlige ingredienser, er der ikke blevet rapporteret nogen form for bivirkninger ved brug af den, så der er ingen grund til at være bekymret for at anvende produktet til at give stimulering til håret. Du bør dog altid gennemlæse alle ingredienserne, før du påbegynder din behandling med serummet til pletskaldethed, for at være sikker på at du undgår allergier over for nogle af ingredienserne. Sørg altid for at benytte kuren, som det er beskrevet på flasken, samt som det angives ovenfor.

Du er altid mere end velkommen, hvis du vil kontakte vores venlige og hjælpsomme kundeservice over telefonen, live chat og via e-mail, hvis du måtte have nogle spørgsmål angående produktet, levering eller vores service, vi ser frem til at gøre vores bedste for at afhjælpe dit problem, for at du har muligheden for at få både hår og smil tilbage.

Anmeldelser (3)

5 Stjerner (2)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Jeg begyndte at opleve pletskaldethed for et års tid siden. Så købte jeg profollica, da jeg gerne ville have et produkt der var målrettet denne form for hårtab... Og wow hvor er jeg glad for at bruge dette produkt. Det har været helt fantastisk og oplevelde nærmest at håret kom tilbage igen. Kan klar anbefales til andre!

Tusind tak for et godt produkt. Det værste er virkelig som kvinde at begynde at tabe håret forskellige steder på hovedet... Profollica har virkelig reddet min hverdag!

Kan kun anbefale dette produkt mod pletvis hårtab!349.00 kr.