• ProFollica Hair Stimulator ProFollica Hair Stimulator

ProFollica Hair Stimulator

Profollica Hair Stimulator er udviklet specielt til at behandle pletskaldethed hos mænd. Det er en kur mod hårtab, som aktivt nærer og plejer hårfolliklerne og trænger ind i hovedbunden for at give øget stimulering til håret.

  • Naturlig hårstimulator
  • Giver ekstra næring og vitaminer til håret og hovedbunden
  • Specielt udviklet til pletskaldethed hos mænd
  • Styrker håret og gør det sundere
  • Let at anvende og tager kun et par minutter af din tid
  • Absorberes hurtigt
  • Brug bare en gang om dagen for at få resultater
  • Hurtig levering

Profollica Hair Stimulator er en del af en 3-trins serie fra Profollica, som også tæller en shampoo og et kosttilskud, som begge er udviklet med henblik på at forbedre hårtilstanden hos mænd, og for at bekæmpe pletskaldethed. Bekæmp dit hårtab effektivt, allerede i dag, ved at bestille ProFollica Hair Stimulator til hårtab. Vi har hurtig, sikker og diskret levering.


349.00 kr.

(3 Kunde anmeldelser)
Se mere


Hvad er Profollica Hair Stimulator?

Det er et effektivt middel til at give dig ny stimulering til håret, med henblik på at mindske samt bekæmpe pletskaldethed hos mænd. Kuren er flydende, og fordeles på de steder i hovedbunden hvor der er størst brug for det. Profollica Hair Stimulator er tænkt, til brug efter benyttelse af Profollica Daily Shampoo, dette vil kunne give den bedst mulige effekt fra shampooen og herved give ekstra næring til hårrødderne. Det er meget simpelt at benytte Profollica Hair Stimulator til pletskaldethed, og det tager kun 2 minutter dagligt at påføre. Produktet absorberes hurtigt ind i hovedbunden. Det er en kur imod pletskaldethed, som indeholder næring og mineralrige ingredienser, som giver dig fornyet stimulering til håret og herved kan det hjælpe dig med at få tykkere og sundere hår, som samtidigt ser mere voluminøst ud.

Udover at nære og stimulere håret, kan Profollica Hair Stimulator også hjælpe med at holde hormonet DHT nede. DHT bliver er produceret fra det mandlige kønshormon, og er bedst kendt for at være årsagen til udtynding og pletskaldethed.

Hvordan virker det?

Brug Profollica Hair Stimulator til pletskaldethed, efter du har vasket håret med shampooen og lad kuren blive sidde i minimum 4 timer, du kan lade det blive i hele dagen hvis du foretrækker det. Denne unikke kur til pletkaldethed er specielt udviklet så den ikke efterlader dit hår fedtet eller påvirker din frisure, og derfor vil ingen kunne se du har Profollica Hair Stimulator til pletskaldethed i. Årsagen til at denne stimulering til håret skal påføres efter vask med shampooen, er at Profollica Hair Stimulator på denne måde, bedst muligt får direkte adgang til hårrødderne og dermed har de bedste muligheder for at trænge ind og stimulere hårvæksten.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Resultaterne og hvornår de viser sig vil altid være forskellige for den enkelte person, derfor kan der ikke sættes en præcis tidsramme for, hurtigt man vil kunne se forskellen med et produkt, som Profollica Hair Stimulator. Derfor vil det ikke være muligt at give dig en forventet tidshorisont på hvornår du vil kunne se de første tegn på at din pletskaldethed bliver mindsket. Årsagen samt sværhedsgraden af hårtabet plus din krops sundhed, er altafgørende for; resultaterne samt hvor hurtigt du vil kunne opnå dem. For at opnå de bedste og hurtigste resultater, vil det være anbefalet at man bruger Profollica Hair Stimulator sammen med shampooen og kosttilskuddet i samme serie. Ved at bruge 3-trins systemet, giver du vigtig stimulering til håret både inde- som udefra og herved skaber du de bedste forhold for at kurer pletskaldethed.

Er der nogle bivirkninger?

Da Profollica Hair Stimulator til pletskaldethed, er baseret på naturlige ingredienser, er der ikke blevet registreret nogle bivirkninger ved brug af den, så den er derfor helt sikker at anvende, til at give stimulering til håret. Du bør dog altid læse alle ingredienserne igennem, før du begynder på Profollica Hair Stimulator til pletskaldethed, for at være sikker på at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Sørg for altid at benytte kuren, som det er angivet på flasken, samt som beskrevet ovenfor.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på telefon, live chat eller e-mail, hvis du måtte have nogle spørgsmål angående produktet, levering eller vores service, vi glæder os til at hjælpe dig på rette vej med dit hårtab, så du kan få håret og smilet tilbage.

Anmeldelser (3)

5 Stjerner (2)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Jeg begyndte at opleve pletskaldethed for et års tid siden. Så købte jeg profollica, da jeg gerne ville have et produkt der var målrettet denne form for hårtab... Og wow hvor er jeg glad for at bruge dette produkt. Det har været helt fantastisk og oplevelde nærmest at håret kom tilbage igen. Kan klar anbefales til andre!

Tusind tak for et godt produkt. Det værste er virkelig som kvinde at begynde at tabe håret forskellige steder på hovedet... Profollica har virkelig reddet min hverdag!

Kan kun anbefale dette produkt mod pletvis hårtab!349.00 kr.