Regaine® 5% Minoxidil - 3x 60ml. (Rogaine) 

(1 Kunde anmeldelser)

I rigtig mange hår har mænd lidt af arveligt hårtab, og gør det stadig. Det er et generisk problem, hvor mange mænd derved lider af skallede pletter eller generelt skaldethed. Regaine er skabt af hår specialister og er klinisk bevist at kunne behandle årsagen til hårtab.

 • Klinisk bevist formular
 • Indeholder 5% Minoxidil
 • Hjælper mod genetisk skaldethed
 • 9 ud af 10 mænd ser forbedringer efter blot 4 måneder
 • Hurtig og nem at bruge
 • Forhindre yderligere hårtab
 • Er fri for parfume
 • Hjælper med at skabe vækst i hårsækkene

Regaine (også kendt som Rogaine) indeholder Minoxidil og bidrager derved til forsyningen af blod i hårsækkene og stimulerer derfor ny vækst. Regaine (Rogaine) hjælper også med at øge styrken i dine hårrødder og firhindre derved yderligere hårtab.


Hvad er Regaine

Regaine er et effektivt produkt mod hårtab, som bidrager til forløsningen af arveligt hårtab. Undersøgelser har vist, at mænd som mister deres hår i en tidlig alder er forårsaget af en reduktion i blodforsyningen og tilførslen af de nødvendige næringsstoffer hårsækkene har brug for, som skaber det optimale miljø for hårvækst. Med Regaine (Rogaine) og dens indhold af Minoxodil, får du et stærkere, tykkere og sundere hår og ny hårvækst på blot 8 uger!

Regaine – modarbejder for tidlig hårtab

Hårtab påvirker mange mænd og er vist at være mere sandsynligt, hvis familiemedlemmer har haft det samme problem. Selvom hårets cyklus naturlige betyder, at du vil miste håret efterhånden som man bliver ældre, så kan det være yderst traumatisk at mærke store mængder af dit hår falde af og mere af din hovedbund bliver synlige. Regaine virker ved at stimulere hårsækkene og forbedre dens sundhed ved at give dem de næringsstoffer, de har brug for. Dette medvirker en stimuleret genvækst af håret.

Mange mennesker har brugt shampoo mod hårtab, der siges at styrke og behandle det eksisterende hår – og den er også god nok! Grunden til, at dette ikke virker så effektivt som Regaine (Rogaine) med Minoxodil er, at de ikke er skabt til at arbejde dybt ind i hovedbunden. Når hår forlader hovedet er det ikke længere i live, hvilket er derfor det er så vigtigt at behandle problemet ved roden, ved at forbedre follikel sundhed, hvor håret er produceret.

Resultater med Regaine

I kliniske forsøg har Regaine (Rogaine) med Minoxodil vist sig at være effektiv hos mænd i alderen mellem 18 og 49, der kæmper med arveligt hårtab - i så lidt som 8 uger. Det er en af de førende behandlinger mod arveligt hårtab og har vist sig at fremme nye hårvækst. Dette sker ved at styrke og give hårsækkene og hovedbunden de næringsstoffer den har brug for, samt de bedste rammer for ny vækst.

Sådan bruger du det

 • Brug det 2 gange om dagen for at få de bedste resultater
 • Masser håret og hovedbunden og lad det tørre
 • Påfør det i tørt og rent hår
 • Vask ikke produktet ud, men lad det sidde
 • Tag gerne før/efter billeder, så du selv kan se resultaterne
 • Vask hænderne efter brug for at undgå uønsket hårvækst andre steder
Anmeldelser (1)

5 Stjerner (1)

4 Stjerner (0)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Jonas siger

Da jeg ramte starten af 20'erne begyndte mit hår at forsvinde skræmmende hurtigt (det gjorde det også for min far). Jeg synes det var alt for tidligt, at skulle til at klippe mig helt korthåret, så jeg prøvede Regaine, da jeg havde læst at Minoxidil skulle gøre virkningen af produkter ekstra gode. Det her produkt har virkelig gjort meget for mig, og har det lidt som om, at jeg har fået mit gamle hår tilbage :)679.00 kr.