• 										Revita Shampoo
																				Revita Shampoo
  • 										Revita Shampoo
																				Revita Shampoo
  • 										Revita Shampoo
																				Revita Shampoo
  • Revita Shampoo
  • Revita Shampoo

Revita Shampoo 205 | Hårtabsbehandling

249.00 kr.

(2 Kunde anmeldelser)


Hvad er Revita Hair Growth Shampoo?

Denne shampoo er blevet hyldet som et effektivt supplement mod hårtab. Med sin effektive kombination af naturlige ingredienser, har Revita fremvist merkante resultater ved kliniske test og observationer. Denne shampoo anvender en sikker formular, som modsat mange andre supplementer, ikke skader hovedbunden yderligere med skrappe kemikalier. Revita er en shampoo som ikke kun fremmer nye hårstrå, men som også går også ind og reparer såvel som at vedligeholde de eksisterende. Synergien mellem disse to formål, betyder at du kan opleve hurtigere resultater, netop fordi det er nemmere at vedligeholde eksisterende hår, end at fremproducere hår vi har mistet.

Mange mænd og kvinder har nydt godt af shampooen, efter de erstattede deres normale hårprodukt med Revita Hair Growth Shampoo. Den oversteg alle forventninger i en dobbelt blindtest foretaget i en velanset frisørsalon i Miami.

Hvordan virker ingredienserne i Revita Hair Growth Shampoo?

Denne shampoo bruger en kraftfuld kombination af ingredienser til at hjælpe med at massere hovedbunden og fremme hårvæksten. Efter omfattende forskning, er disse ingredienser blevet kombineret med fugtgivende og reparerende midler for at bearbejde dysfunktioner i hårsækkene og dermed genoprette en sund vækst. En højere koncentration af ingredienser i denne Hair Growth Shampoo kan give dig fantastiske fordele, hver gang du bruger den. En kombination af strukturelle aminosyrer, fugtgivende molekyler, vækstfremmere og DHT-hæmmere er svær at finde i en enkel flaske. Revita har dem alle.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

For at opleve de langtidsvarende fordele, skal du bruge Revita Hair Growth Shampoo regelmæssigt. De første resultater kan som regel ses efter mindre end 20 dage, men det afhænger meget af årsagen til hårtabet og dine hårsækkes reaktion på ingredienserne. Det kan tage op til et par måneder at opleve de langtidsvarende resultater af Revita Hair Growth Shampoo, hvis du bruger shampooen som anvist.

Hvordan skal jeg bruge Revita Shampoo?

Denne shampoo kan nemt erstatte din nuværende, takket være dens styrke og fugtgivende fordele. Ideelt set bør du anvende Hair Growth Shampoo i en våd hovedbund. Du skal forsigtigt massere sæben ind i hovedbunden, og sørge for, at du bruger nok tid på de berørte områder. Lad skummet sidde i et par minutter og skyl efter. Du kan herefter påføre en balsam eller andre hårtabsbehandlinger.

Hvilke ingredienser er der i Revita Hair Growth Shampoo?

Dette supplement indeholder vand, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, koffein, pyrus malus æblekerneekstrakt, aspalathus linearis bladekstrakt (roobios), æble polyphenol (procyanidin B-1), carnitin HCl, ornitin HCl, acetylcystein, dimethyl sulfon (MSM), taurin, emu olie, biotin, kobber peptide, aloe barbadensis bladsaft, glycereth-7, glycerin, polyquaternium 10, glycolstearat, menthyl lactate (menthol derivative), EUK-134 (SOD mimic/spin trap), PEG-150 pentaerythrityl tetra stearat, PEG-6 caprylic/capric glycerider, menthol, zinc PCA, citronsyre, natriumklorid, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon, tetrasodium EDTA, rød 40 og blå 1.

Er der nogen bivirkninger ved at anvende Revita?

Revita Hair Growth Shampoo er ikke fremstillet af ingredienser af lav kvalitet som Sodium Laureth Sulfat og natriumlaurylsulfat, der ofte anvendes i produkter af dårligere kvalitet, og som kan forårsage tørhed og irritation. Der er ingen kendte alvorlige bivirkninger ved Revita Hair Growth Shampoo, men du bør overveje eventuelle allergier. Hvis du har nogle bekymringer over ingredienserne, skal du kontakte din læge først.

Hvem kan bruge Revita Shampoo?

Både mænd og kvinder over 18 år kan bruge denne shampoo.

Anmeldelser (2)

5 Stjerner (1)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.5 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Jeg har skiftet til den her shampoo for et par måneder siden og jeg synes at mit hår virker tykkere nu. Synes også der er lidt mere af det, men ved selfølgelig ikke om det er indbildning. Men hvertfald, så er jeg rigtig tilfreds med den her hårtabsshampoo.

Har prøvet flere forskellige produkter mod hårtab, men synes altid det er svært at se om der sker en forskel. Jeg bruger nu Revita sammen med HairMax Pro12 laserkammen og jeg synes at jeg ser rigtig gode fremskridt. Hvad det er der virker eller om det er begge dele, skal jeg ikke kunne sige, men jeg er hvertfald rigtig glad for resultatet indtil videre og vil fortsætte.249.00 kr.