Revivogen™ Balsam 360 ml 

(2 Kunde anmeldelser)

Revivogen Balsam er specialudviklet til at bekæmpe hårproblemer, herunder udtydning og hårtab. Balsammen består udelukkende af naturlige ingredienser, urteekstrakter, naturlige og fugtgivende proteiner. De nøje udvalgte ingredienser kan øge den naturlige hårvækst og samtidig bevirke til øget glans og styrke. Brug den som et alternativ til den almindelig balsam og blive i stand til at bekæmpe dit hårtab effektivt.

  • Bekæmper hårtab og udtynding
  • Tilføjer fugt til hovedbund og hårstrå
  • Revivogen Balsam kan anvendes både til kvinder og mænd
  • Nærer, revitaliserer og beskytter håret
  • Arbejder med hele hårets struktur – fra hovedbund til hårspidser
  • Indeholder urter og naturlige proteiner

Den hurtigvirkende og let anvendelige Revivogen balsam har hjulet mænd såvel som kvinder i hele verden i stilen efter at genvinde deres sunde hår. Hos Alt om Hår har du mulighed for at få leveret produktet hurtigt og gratis.


Hvad er Revivogen Balsam?

Udtydning af håret og hårtab er et fælles problem som årligt rammer tusindevis af mænd og kvinder. En stor årsag til pludselig hårtab skyldes ofte mangel på næringsstoffer, stress, hormonal ubalance og dårligt blodcirkulation. Revivogen balsam kan hjælpe med at genvinde hårets styrke og glans samtidig med at øge produktionen af håraktivitet. Kunder oplever allerede resultater efter nogle få behandlinger. Typisk vil de kortsigtede resultater ses i genvindelse af glans og styrke. Hvor de langsigtede resultater ses i en øget hårvækst. Ved at kombinere Revivogen shampoo og balsam vil du være godt på vej i stilen efter at komme af med dine hårproblemer.

Hvordan virker de aktive ingredienser?

Som en del af Revivogens hårserie mod hårtab, er denne balsam lavet udelukkende med fokus på at hjælpe hårproblemer. Denne balsam kombinerer fugtgivende fordele med proteiner som til sammen styrker hårets overflade og dybde. Naturlige proteiner er blevet specielt tilføjet i denne Revivogen balsam til at reparere beskadigede hårvæv og hårsække. Ingredienser som Sojaprotein, Jojobaolie, Sikeprotein, Aloe vera og kamille ekstrakt trænger ind i hårsækkene og giver omgående.

Hvornår kan jeg se resultater?

De synlige resultater afhænger af flere forskellige faktorer. Blandt andet hårets tilstand før behandlingsstart samt eksponeringen for miljøforurenende stoffer. De fleste af vores kunder oplever dog, at Revivogen balsam giver hurtige synlige resultater. Typisk oplever vores kunder i løbet af de første uger et mere glansfuldt og stærkt hår. De langsigtede resultater i form af genvindelse af hårets tykkelse vil oftest ses efter nogle måneders tid. Resultaterne vil være hurtigere hvis produktet kombineres med Revivogen shampoo fra samme serie.

Hvordan anvendes Revivogen Balsam?

Revivogen balsam kan anvendes som et alternativ til din almindelige balsam. Anvend produktet på vådt hår med en jævn fordeling i hovedbund og hår. For at øge virkningen gør produktet virke i 2-5 minutter før det skyldes ud. Produktet vaskes ud med lunkent vand. Vi anbefaler at følge brugsanvisningen for at maksimere resultaterne.

Hvad er de vigtigste ingredienser?

Revivogen balsam indeholder deioniseret vand ( aqua ) , cetrimoniumbromid , dicetyldimoniumchlorid , Cetrimonium chlodie , cetylalkohol, allantoin , biotin, aloe vera ( barbados aloe ) , hvedeprotein , sojaprotein, hydrolyseret hår keratin, panthenol ( provitamin B5) , silkeprotein , dimethiconcopolyol , jojobaolie ( Simmondsia chinensis ) , mandelolie ( Canarium indicum ) , dimethiconol , rosmarin ( rosmanium officinalis), salvie ekstrakt ( Artemisia sp ) , kamille ekstrakt ( Anthemis ) , kulsukker ekstrakt ( symhytum uplandicum ) , benzophenon -4 , mentol, pebermynteolie , timian ekstrakt ( thymus vulgaris) , methylparaben, propylparaben og citronsyre. Hver enkelt ingrediens er blevet udvalgt til at bevirke et sundere hår og hårvækst.

Er der nogle bivirkninger?

Revivogen balsam består udelukkende af naturlige ingredienser, derfor er der ikke nogle alvorlige bivirkninger forbundet med produktet. Du bør dog altid kigge ingredienslisten igennem for brug, for at sikre at du ikke før allergiske reaktioner for nogle af de anvendte ingredienser.

Hvem kan bruge Revivogen Balsam?

Balsammen kan anvendes til mænd og kvinder som lider af hårproblemer, i særdeleshed inden for hårtab og udtynding af hår. Produktet består af naturlige ingredienser, så det er naturligvis receptfrit.

Anmeldelser (2)

5 Stjerner (1)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.5 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

B.O siger

Hurtig levering. Jeg ser frem til at bruge produktet

Martin siger

Virker meget godt. jeg har brugt den i 2 måneder sammen med shampooen. mit hår ser kraftigere sund end det har gjort i lang tid.229.00 kr.