Revivogen™ Hovedbundsterapi Sæt 

(3 Kunde anmeldelser)

Revivogen Scalp Therapy fomula er naturlig måde at bekæmpe dit hårtab. Denne naturlige formel får dybt og skønsomt ind i hovedbunden for at stimulere hårsækkene uden at beskadige hud eller hårstrå. Behandlingen er let og hurtigvirkende.

  • Hovedbundsterapi til at stoppe hårtab
  • Kan fremme hårvækst og hårvolume
  • Pakken indeholder et 3-måneders forbrug
  • Kan anvendes til mænd og kvinder
  • Kan anvendes mens du sover
  • Indeholder urter og naturlige proteiner

Denne hovedbundsterapi er hurtigtvirkende og kan give kortsigtede og langsigtede resultater. Ved at benytte produktet regelmæssigt oplever de fleste af vores kunder en merkant forskel på deres hårvækst og hårets generelle sundhed. Hos Alt om Hår har du mulighed for at få leveret produktet hurtigt og gratis, så du allerede kan begynde behandlingsforløbet i morgen.


Hvad er Revivogen Scalp Therapy?

Revivogens produktserie mod hårtab og udtydning af hår er lavet med naturens bedste og mest kraftfulde ingredienser. Disse nøje udvalgte ingredienser hjælper sammen om at bekæmpe de fleste hårproblemer, som du måtte have. Revivogen Scalp Therapy er velegnet til alle former for hårtyper og fungerer uden kemikalier og usunde stoffer. Hovedbundsterapien har hjulpet flere af vores kunder med at genvinde hårets styrke og glans inden for de første ugers tid. Langsigtede resultater viser sig i en genopbyggelse af hårets cyklus og vækker således ”sovende” hårsække.

Hvordan virker de aktive ingredienser?

Ingredienserne i Revivogen Scalp Therapy har tre grundlæggende fordele. Produktet arbejder dybt i hovedbunden og modarbejder vækstproblemet. Produktets naturlige indhold af ingredienser bidrager til at stimulere cellevækst til at genoprette et sundt stofskifte. Ligeledes støtter ingrediensudvalget også betingelserne for en fremtidig sund hårvækst, så resultaterne bliver permanent.

Regelmæssig brug af Revivogen Scalp Therapy kan bidrage med at genvinde hårets naturlige glans, styrke og vækst.

Hvornår kan jeg se resultater?

Resultaterne af Revivogen Scalp Therapy afhænger af flere forskellige individuelle faktorer, så hurtigheden af resultaterne afhænger herefter. De fleste af vores kunder bemærker synlige resultater i hårets styrke og glans i løbet af et par uger. De mere langsigtede resultater vil oftest bemærkes efter nogle måneders behandling. For at maksimere resultaterne anbefales det at kombinere produktet med Revivogens shampoo og balsam, som er fri for kemikalier og unaturlige stoffer. Det er vigtigt at bemærke at behandlingsperioden som minimum skal række over en periode på 3-6 måneder, for ikke at vende tilbage til samme hårstand som inden behandlingens påstart.

Hvordan anvendes Revivogen Scalp Therapy?

Flasken rystes grundigt før brug. Fordel 1-2 ml og masere produktet ind i hovedbunden. Det er vigtigt at anvende Revivogen Scalp Therapy på de udsatte områder og de omkringliggende områder. Masere godt ind i 10-20 sekunder. Du skal ikke skylde produktet ud med det samme. Lad det trække ind i hovedbunden gerne over natten.

Hvad er de vigtigste ingredienser?

Revivogen Scalp Therapy er lavet med SD alkohol -40, alfa- linolensyre, gamma- linolensyre, linolsyre , oliesyre, Savpalme ekstrakt, ethyllaurat , phytol , beta -sitosterol azelaicacid , B6-vitamin ( pyridoxal ) , zinksulfat , druekerneekstrakt , tocopherol ( vitamin E ), og parfume. Hver enkelt ingrediens er blevet udvalgt til at bevirke et sundere hår og hårvækst.

Er der nogle bivirkninger?

Revivogen Scalp Therapy består udelukkende af naturlige ingredienser,og er derfor bivirkningsfri. Du bør dog altid kigge ingredienslisten igennem for brug, for at sikre at du ikke før allergiske reaktioner for nogle af de anvendte ingredienser. I tilfælde af en nylig hovedbundsskade, bør du konsultere med din læge først.

Hvem kan bruge Revivogen Scalp Therapy?

Revivogen Scalp Therapy kan benyttes til mænd og kvinder som lider af hårproblemer, hårtab og udtydning af håret. Produktet er naturligt og ikke receptpligtigt.

Anmeldelser (3)

5 Stjerner (2)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Søren siger

billigt i forhold til, hvad jeg troede det ville være og sammenlignet med operationer

Kristian siger

Virker ubeklageligt

Farit siger

Super989.00 kr.