• Silk'n Flash&Go Luxx 240.000 impulser + 5.000 ekstra Silk'n Flash&Go Luxx 240.000 impulser + 5.000 ekstra
  • Silk'n Flash&Go Luxx 240.000 impulser + 5.000 ekstra Silk'n Flash&Go Luxx 240.000 impulser + 5.000 ekstra
  • Silk'n Flash&Go Luxx 240.000 impulser + 5.000 ekstra Silk'n Flash&Go Luxx 240.000 impulser + 5.000 ekstra
  • Silk'n Flash&Go Luxx 240.000 impulser + 5.000 ekstra
  • Silk'n Flash&Go Luxx 240.000 impulser + 5.000 ekstra

Silk'n Flash&Go Luxx 240.000 impulser + 5.000 ekstra

2,198.00 kr.

(6 Kunde anmeldelser)


Hvorfor skal jeg vælge Silk’n Flash&Go Lux ?

Denne nye og forbedrede hårfjerner er en naturlig efterfølger til den populære Silk’n Flash&Go. Den nye Lux model er ligeså let at bruge som dens forgænger, men er blevet opgraderet med flere lysimpulser per patron og en ny ekstra patron til mere præcise behandlinger af små områder, som f.eks. bikinilinjen og overlæben. Standardpatronenerne har nu i alt 240.000 impulser, og den ekstra patron til præcision har yderligere 5.000 impulser, så du kan få det meste ud af dette hårfjerningsapparat.

Hvad er HPL teknologi?

HPL står for ”Hjemme Pulserende Lys”. Det er en lysteknologi, der er kendt for at kunne trænge dybt ned i huden til hårsækken, og forstyrre den. Hårsækken er ansvarlig for hårets vækst, så ved at benytte HPL teknologien, kan Silk’n Flash&Go Lux bremse vækstcyklussen, og det sker uden at gøre huden varm. Teknologien minder meget om IPL behandlinger, der bliver brugt på de professionelle hårfjerningsklinikker, men du kan nu få et apparat med den selvsamme teknologi, som kan bruges i dit eget hjem.

Er den nem og sikker at anvende?

Silk’n Flash&Go Lux er meget nem at bruge, da du blot skal pege apparatet mod det ønskede område og trykke på knappen for at udløse en lysimpuls. Når du har gjort dette, flytter du langsomt apparatet til et tilstødende hudområde. Du skal undgå at behandle det samme område to gange under samme session. Det anbefales, at du trimmer eller barberer det område, du ønsker at behandle, før du anvender apparatet, på denne måde er der ikke nogle forhindringer mellem lysimpulsen og hårsækken.

Silk’n Flash&Go Lux er anbefalet af hudlæger, og er FDA godkendt, så du kan føle dig helt sikker ved at bruge dette hårfjerningsapparat derhjemme. For yderligere sikkerhed er patronerne udstyret med en indbygget hudtype sensor; det absolut bedste resultat opnås på lys hud med mørke hår. Du bør ikke begynde en behandling, hvis du for nylig har været udsat for kraftig sol eller netop har fået en solbrændt hud. Standardpatronen i Silk’n Flash&Go Lux kan behandle 4 cm2 ad gangen, hvilket betyder, at du kan behandle store områder på kort tid. Der medfølger også en ekstra patron, der er noget mindre, så du med præcision kan behandle de mindre områder såsom f.eks. overlæbe eller bikinilinje.

Hvad får jeg i boksen?

  • Silk’n Flash&Go Lux hårfjerningsapparat
  • Patroner med i alt 240.000 lysimpulser
  • Ekstra patron til præcisionsbehandling med 5.000 lysimpulser
  • Brugermanual
  • Instruktions DVD
Anmeldelser (6)

5 Stjerner (4)

4 Stjerner (3)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.5 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Den lille ekstra patron gør det rigtig nemt at behandle hår på overlæben. Jeg har brugt den et par gange og er begyndt at se en forandring. :) Godt produkt!

Jeg er tilfreds med leveringen og service. Produktet lever også op til mine forventninger. Det er let at bruge. Håber dog at se lidt mere resultat snart.

holder meget længere med 125,000 impulser. så på den til 5000 men der var kun til få behandlinger. Så vil hellere give lidt mere

Dyr men alle pengene værd! det har i hevrtfald hjulpet mig meget

Endelig en der virker. Min hår på armene var meget mindre synlige efter 4 ganges behdnaling! kan stå inde for at det virker 100%

Jeg er så glad for endelig at have investeret i den. Har overvejet det længere (den er jo lidt dyr), men noget der virker.2,198.00 kr.