Flash & Go Luxx + Face 5K - 245K Permanent hårfjerningslaser

(6 Kunde anmeldelser)

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Denne nye version af Silk’n Flash&Go har flere lysimpulser i hver patron, og der medfølger endda en ekstra præcisionspatron, så du kan foretage mere præcise behandlinger af selv små områder. Med dette hårfjerningsapparat kan du få hjælp til at bremse og endda stoppe den uønskede hårvækst.

 • 240.000 lysimpulser i standardpatroner
 • 5.000 lysimpulser i ekstra præcisionspatron
 • Flash&Go Lux leverer øjeblikkelige resultater
 • Kan bruges over hele kroppen inklusiv ansigtet
 • Kan bremse og stoppe fremtidig hårvækst
 • FDA Godkendt
 • 2 års reklamationsret
 • Pengene-Tilbage-Garanti hvis du ikke er tilfreds

Silk’n Flash&Go Lux er et FDA godkendt hårfjerningsapparat, som desuden er godkendt af hudlæger som et sikkert og effektivt HPL apparat til hjemmebrug, så du kan sidde i hjemmets trygge rammer og nyde resultaterne af en professionel behandling.


Hvorfor skal jeg vælge Silk’n Flash&Go Lux ?

Denne nye og bedre hårfjerner er en forbedret efterkommer af dens populære forgænger, Silk’n Flash&Go. Den nyere Lux model lige så brugervenlig som dens forgænger, og er blevet opgraderet med flere lysimpulser per patron og en ny ekstra medfølgende lyspatron for en mere præcis behandling af mindre letfremkommelige områder på kroppen, såsom din bikinilinje og overlæbe. Standardpatronenerne har nu i alt 240.000 impulser, og den ekstra lyspatron til øget præcision har 05.000 ekstra impulser, så du kan få det meste ud af dette hårfjerningsapparat.

Om HPL-teknologi

HPL er kort for ”Home Pulsating Light”, og er en teknologi med lys, som er anerkendt for at være i stand til at trænge langt ned i brugerens hudlag til hårsækkene, og forstyrre dem. Hårsækken står for hårets vækst, så ved at benytte HPL teknologien, kan Silk’n Flash&Go Lux bremse vækstcyklussen, og dette foregår uden at huden bliver varm. Den brugte teknologi har meget til fælles med IPL behandlinger, der bliver brugt i de professionelle hårfjerningsaloner, men du kan nu få et apparat med den selvsamme slags teknologi, som du kan bruge hjemme hos dig selv.

Er den nem og sikker at anvende?

Silk’n Flash&Go Lux er super nem at bruge, da du blot skal holde hårfjerningsapparatet mod det område du vil behandle og trykke på tænd-knappen for at starte behandlingen. Når dette er gjort, skal du langsomt flytte apparatet til et område i nærheden. Du skal ikke at ramme det samme område flere gange under den samme behandling. Vi anbefaler, at du fjerner hårene på det område, du vil behandle, før du benytter maskinen, på denne måde er der ingen forhindringer mellem lysimpulserne og hårsækken.

Silk’n Flash&Go Lux er anbefalet af hudlæger, og er FDA godkendt, så du kan være helt sikker når du bruger dette hårfjerningsapparat derhjemme. For yderligere sikkerhed har lyspatronerne en indbygget hudtypesensor. Det absolut bedste resultat opnås på lyse hudtoner med mørkere hår. Du skal undgå at påbegynde behandling, hvis du netop har udsat din hud for megen sol eller netop har udviklet solbrændt og brun hud. Standardpatronerne i Silk’n Flash&Go Lux kan sende impulser på 4 cm2 af gangen, altså kan du behandle større hudområder på kort tid. Der medfølger en ekstra lyspatron, der er noget mindre, så du kan behandle de mindre hudområder med præcision som for eksempel overlæben eller bikinilinjen.

Hvad får jeg i boksen?

 • Silk’n Flash&Go Lux maskine
 • Lysatroner med i alt 240.000 impulser
 • Ekstra lyspatron til præcisionsbehandling med 5.000 lysimpulser
 • Brugermanual
 • Instruktions DVD
Anmeldelser (6)

5 Stjerner (4)

4 Stjerner (3)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.5 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Elin siger

Den lille ekstra patron gør det rigtig nemt at behandle hår på overlæben. Jeg har brugt den et par gange og er begyndt at se en forandring. :) Godt produkt!

Trine siger

Jeg er tilfreds med leveringen og service. Produktet lever også op til mine forventninger. Det er let at bruge. Håber dog at se lidt mere resultat snart.

Nadia siger

holder meget længere med 125,000 impulser. så på den til 5000 men der var kun til få behandlinger. Så vil hellere give lidt mere

dyr men god siger

Dyr men alle pengene værd! det har i hevrtfald hjulpet mig meget

Sus siger

Endelig en der virker. Min hår på armene var meget mindre synlige efter 4 ganges behdnaling! kan stå inde for at det virker 100%

Tina Poulsen siger

Jeg er så glad for endelig at have investeret i den. Har overvejet det længere (den er jo lidt dyr), men noget der virker.2,198.00 kr.