• Silk’n Glide 150.000 Silk’n Glide 150.000
  • Silk’n Glide 150.000 Silk’n Glide 150.000
  • Silk’n Glide 150.000 Silk’n Glide 150.000
  • Silk’n Glide 150.000
  • Silk’n Glide 150.000

Silk’n Glide 150.000

1,089.00 kr.

(4 Kunde anmeldelser)


Hvad er Silk’n Glide 150.000?

Silk’n Glide 150.000 er en hårfjerningsmetode, som anvender pulserende lys teknologi (HPL eller Home Pulse Light). Denne teknologi gør det nemt og sikkert at bruge i dit eget hjem, og leverer samme professionelle resultater som hos skønhedssaloner. Pakken indeholder en elegant opbevaringstaske, som er ideel til rejser.

Anvendelse af denne enhed er meget enkel: de intense lysimpulser bliver omdannet til en lokal varme, som målretter sig hårsækken. Denne ekstraordinære enhed bruger en patenteret teknologi, som er 100% sikker, klinisk testet og anbefalet af erfarne fagfolk.

Det har aldrig været nemmere at fjerne uønsket hår! Ikke alene er det, men set ud fra et økonomisk synspunkt, kan Silk'n Glide 150.000 give dig en stor økonomisk besvarelse, sammenlignet med udgifter hos dyre behandlinger i skønhedssaloner. De 150.000 lysimpulser er tilstrækkeligt for mange kropsbehandlinger, så du skal ikke bekymre dig om at købe en nye patroner!

I modsætning til andre HPL hårfjerningsenheder kan den nye Silk'n Glide 150.000 også bruges på mørkere hudtype. Den innovative indstilling fra lav-energi til puls-energi, giver dig mulighed for at vælge præcis den intensitet, der passer bedst til dig og din hudtype.

Hvordan fungerer det?

Silk'n Glide 150.000 fungerer på to overordnede måder: tilpasser sig kroppens former og udsender intense lysimpulser, som svækker hårsækken og reducere genvækst. Det innovative design er ikke alene praktisk og nemt anvendeligt, men også utrolig effektiv. Impulserne udsendes automatisk med et gennemsnitligt interval på ca. 1,5 sek. Denne hurtige teknologi, gør en kropsbehandling med HPL laser hurtigere end mange andre hårfjerningsløsninger på markedet.

HPL-teknologi

Silk’n Glide 150.000 anvender innovativ HPL teknologi (Home Pulse Light) til smertefrit og sikkert at fjerne uønsket hår. HPL virker ved at hæmme hårvækst ved at svække hårroden med pulserende lys. I praksis, udsender enheden korte impulser af lys, der omdannes til varme, når de den mørkeste del af hårsækkene. Du kan være ganske rolig: huden omkring håret bliver ikke skadet af lys. Når enheden bruges ved maksimal puls effekt giver den dig mulighed for at opnå et hurtigt, flot og silkeblødt resultat.

Behandlingen med Silk'n Glide 150.000 vil variere afhængigt af det område af kroppen der behandles. Den HPL laser udsender lysimpulser for hvert 1,5-3,5 sekund, men den kan let justeres med den justerebare pulsknap. Netop da denne enhed kommer med intet mindre end 5 justerebare intensiteter, vil du kunne tilpasse den til dine særlige behov, for eksempel, hudfarve og hudtype.

Hurtige behandlinger

For mange mennesker, som anvender Silk'n Glide 150.000 ser allerede en reducering på omkring 50% af uønsket hår efter blot 3-4 anvendelser. Disse resultater vil naturligvis variere fra person til person, alt afhængig af hudtype og det område, der skal behandles. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er nok med blot én enkelt behandling, da hår vokser på forskellige tidspunkter, så derfor er det nødvendigt at anvende enheden over hele gange.

Enkelt at anvende

Silk'n Glide 150.000 er nem og let at bruge. Du skal blot placere enheden på det område du ønsker at behandle, og herefter vælge den ønskede intensitet af impulser. Takket være det ergonomiske design, som tilpasser sig perfekt til dine kurver og former, vil du blive i stand til at fjerne uønsket hår selv i mere vanskelige områder.

Er Silk’n Glide 150.000 sikker?

Absolut! Silk’n Glide 150.000 er ikke alene blevet godkendt af FDA, men den er også positivt omtalt af erfarne fagfolk og eksperter. Trods sin anvendelse af pulserende lysenergi, som hos saloner, kan HPL anvendes sikkert i dit eget hjem, selv i uerfarne hænder. HPL-teknologi bruger kun en lille del af den energi, der forbruges af lignende lasere i skønhed saloner, men opnår præcis de samme resultater.

Silk'n Glide 150.000 indeholder en sensor, der fortæller dig, om din hudtype er egnet til HPL. Hvis farven på huden er for mørk, vil enheden udsende blinkende lys. Desuden vil lysimpulserne kun fungere, hvis Silk'n Glide 150.000 er i direkte kontakt med huden: takket være dette system, skal du ikke bekymre dig, om hvorvidt dine øjne bliver udsat for stærkt lys.

Hvad får jeg i min boks?

  • Silk’n Glide 50.000 enhed
  • AC-adapter
  • Brugsanvisning og manual
  • Elegant opbevaringstaske og blød klud til at rengøre enheden
Anmeldelser (4)

5 Stjerner (3)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Fantastisk! Alt er som det skal være. virkelig let og nem at anvende

Hurtigere resultater end jeg havde regnet med. Bruger den mest på ryggen og arme

Hurtig levering og god pris også

+++++ jeg er så glad for købet! produktet virker fint og nemt at bruge også1,089.00 kr.