• 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • Glide Xpress 300,000
  • Glide Xpress 300,000

Glide Xpress 300,000 Permanent hårfjerningslaser

1,998.00 kr.

(7 Kunde anmeldelser)


Sådan fungerer Silk’n Glide Xpress 300.000

Denne laser til permanent hårfjerning er både effektiv og hurtig, takket være IPL. Laseren trækker på foto-termolyse såvel som pulserende lys som opvarmer håret, ved at ved hjælp a dets indhold af melanin. Dette er en smertefri måde at dræbe håret på, og det vil derefter falde ud af folliklen. Laseren reagerer kun på melaninen i håret, og vil derfor ikke skade huden som omgiver håret. Dette sikrer dermed huden, og laseren rammer kun håret og dets hårsæk. Derfor vil du få et smertefrit og flot resultat. Hudlæger over hele verden har testet IPL og har godkendt det til brug. Så længe du følger brugsanvisningen og anvender produktet korrekt, vil det være fuldstændig sikkert for dig at benytte Silk'n Glide Xpress 300,000.

Forskellen mellem laser klinikker og hårfjerningslaser i hjemmet

Den laser der bruges på klinikker er en anden slags end den som man kan benytte derhjemme. Den udsender kun en enkelt, men meget kraftig lysimpuls, hvorfor den kan være mere skadelig for huden hvis man ikke ved hvordan den skal bruges, hvorfor det kun er hudlæger eller folk der arbejder med det, som må bruge dem. Man skal ofte også anvende en kølende gel efter behandlingen, for at huden ikke tager skade. Med en laser som du kan bruge i hjemmet, fjernes hårene med hjælp af foto-termolyse, som ikke er lige så hård ved huden, da den sender flere impulser ud som er mere fokuserede på melaninen i hårene og hårsækken. Sidst men ikke mindst er der forskel på prisen mellem de to behandlinger. Laserklinikken vil ofte koste mellem 700-2000 kr pr behandling og 5-10 behandlinger. Det er derfor tydeligt at det er langt billigere med en laser til hjemmebrug. Laseren er testet på klinikker og er blevet godkendt, og har fået ros for dens sikkerhed og effektivitet.

Hvor kan Silk’n Glide Xpress 300.000 bruges på kroppen?

Denne permanente laser til hårfjerning kan benyttes på alle kropsdele og i ansigtet, herunder: ben, armhuler, overlæben og bikinilinjen. Dette kan lade sig gøre takket være IPL teknologi som er klinisk sikkerhedstestet og smertefri.

Hvem kan anvende Silk'n Glide Xpress 300.000?

Nedenfor kan du se et skema, over hudfarver og hårfarver som enheden virker bedst på. Du kan også se den anbefalede indstilling til apparatet.

Sikkert og naturligt

Permanent hårfjerning har aldrig været lettere eller mere sikkert end det er i dag. Der følger ikke ting som kølende gel eller beskyttelsesbriller med dette produkt, da ingen af disse er nødvendige. Silk'n produkterne er yderst sikre og effektive, samt godkendte til disse behandlinger, som er smertefri og permanente. Silk'n Glide Xpress indeholder en sikkerhedsfunktion, dette er en sensor som kan læse din hudtone og hvorvidt det er sikkert for dig at bruge denne laser. Der er ingen grund til at være nervøs, da alle hudfarver kan benytte IPL til at fjerne uønsket hår. Det medfølgende sikkerhedssystem læser blot om du er blevet solskoldet eller skadet på anden vis, for at se om det er sikkert at fortsætte behandlingen.

Anmeldelser (7)

5 Stjerner (5)

4 Stjerner (2)

3 Stjerner (2)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.5 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Efter at have brugt silkn glide 50000 længe har jeg nu valgt at købe xpress, og må indrømme den lige er et tak bedre kvalitet.. den er enormt hurtig, og giver virkelig gode resultater!

kan varmt anbefale denne

Produktet virker fantastisk, men det er lidt halvt pebberet. men så igen, ift. en laserklinik er det her mange gange billigere og lettere!

Elsker dette produkt, det er simpelthen bare en vinder!

har brugt silkn produkter meget da jeg var cykelrytter, og må indrømme de er alle pengene værd.. langt nemmere og mere behageligt end at skulle barbere sig en gang om ugen.. virkelig effektivt :)

lækkert produkt og det virker skam, men leveringen var en smule langsom.. dog lækkert med prisgaranti

hvor er det bare lækkert, hurtigt og effektivt!1,998.00 kr.