• 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • 										Glide Xpress 300,000
																				Glide Xpress 300,000
  • Glide Xpress 300,000
  • Glide Xpress 300,000

Glide Xpress 300,000 Permanent hårfjerningslaser

1,998.00 kr.

(7 Kunde anmeldelser)


Hvordan virker Silk’n Glide Xpress 300.000?

Denne hårfjerning laser tilbyder en hurtig og effektiv, samt permanent hårfjerning ved hjælp af IPL. Ved hjælp af foto-termolyse og pulserende lys, varmes håret op igennem melanin i håret. Dette dræber håret på smertefri vis, og får det til at falde ud. Hudvævet omkring håret påvirkes ikke af varmen, da der skal melanin til før laseren bliver til varme. Derfor rammes hårsækken kun, hvilket giver et smukt og smertefrit resultat. IPL er klinisk testet og godkendt af hudlæger verden over. Respekteres brugsanvisningen, er Silk’n Glide Xpress 300.000 fuldstændig sikker for din hud og dine omgivelser.

Forskellen mellem laserhårfjerning og hårfjerning med pulserende lys?

Når vi benytter begrebet ”hårfjernignslaser”, mener vi faktisk en maskine med pulserende lys. En hårfjernings laser er derimod en metode, som kun klinikker må benytte, eller som kun er tilgængelige hos en hudlæge. Et pulserende lys, virker igennem foto-termolyse, hvorimod laseren udsender en enkelt bølgelængde. Laserenergien er derfor stærkere, og kan være farlig for huden, hvis den ikke udføres korrekt. Derudover er det ofte nødvendigt, at anvende en kølende gele på huden efter laserbehandling. Dette er ikke nødvendigt med pulserende lys, da den ikke er hård mod huden, da den kun rammer hårene og hårsækkene. Ydermere er der prisforskellen – et godt og vedvarende resultat hos en laserklinik vil ofte tage 5-10 behandlinger, varierende mellem 700-2000 kr. Stykket. Der er derved mange penge at spare, ved denne permanente hårfjerning laser fra Silk’n Glide Xpress. Denne laser er blevet klinisk testet og godkendt for dens effektivitet og sikkerhed, idét pulserende lys er sikkert at anvende i hjemmet.

På hvilke dele af kroppen kan jeg bruge Silk’n Glide Xpress 300.000?

Du kan benytte denne permanente hårfjerningslaser på alle dele af kroppen og ansigtet, herunder: armhuler, ben, bikinilinjen og overlæben. Dette er muligt igennem IPL teknologien som er smertefri og klinisk testet for sikkerhed.

Hvem bør anvende Silk'n Glide Xpress 300.000?

Nedenfor ses et skema, der viser på hvilke hudtoner og hårfaver enheden har den bedste virkning. Det er også muligt at se den anbefalede behandlingsindstilling.

Naturligt og Sikkert

Hårfjerning permanent har aldrig været så nemt og sikkert, som det er i dag. Enheden kommer ikke med hverken beskyttelsesbriller eller kølende gele, da du slet ikke får brug for dette. Silk’n Glide™ har længe været kendt for at tilbyde sikre, effektive og godkendte løsninger til permanent og smertefri hårfjerning. Silk’n Glide Xpress er ydermere udstyret med et sikkerhedssystem, som registrere hvis din hud er for mørk til at benytte laseren. Vær ikke nervøs – alle hudfarver kan benytte denne IPL maskine til smertefri hårfjerning. Sikkerhedssystemet tjekker blot efter, om din hud er solbrændt eller har taget anden form for skade, hvorfor det ikke er sikkert at fortsætte behandlingen.

Anmeldelser (7)

5 Stjerner (5)

4 Stjerner (2)

3 Stjerner (2)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.5 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Efter at have brugt silkn glide 50000 længe har jeg nu valgt at købe xpress, og må indrømme den lige er et tak bedre kvalitet.. den er enormt hurtig, og giver virkelig gode resultater!

kan varmt anbefale denne

Produktet virker fantastisk, men det er lidt halvt pebberet. men så igen, ift. en laserklinik er det her mange gange billigere og lettere!

Elsker dette produkt, det er simpelthen bare en vinder!

har brugt silkn produkter meget da jeg var cykelrytter, og må indrømme de er alle pengene værd.. langt nemmere og mere behageligt end at skulle barbere sig en gang om ugen.. virkelig effektivt :)

lækkert produkt og det virker skam, men leveringen var en smule langsom.. dog lækkert med prisgaranti

hvor er det bare lækkert, hurtigt og effektivt!1,998.00 kr.