Glide Xpress 300,000

Glide Xpress 300,000

Revolutionerende design, som gør hårfjening nemt og effektivt. 300.000 lysimpulser i høj kvalitet, som...

1,998.00 kr.
Glide 150,000

Glide 150,000

Revolutionerende design, som går hårfjening nemt og effektivt. intet mindre end 150.000 lysimpulser, så...

1,089.00 kr.
Flash&Go Cartridge

Flash&Go Cartridge

Silk'n Flash&Go ekstra lyspatron til IPL hårfjerning så du kan bruge din Silk'n Flash&Go i endnu...

299.00 kr.
Flash & Go Luxx + Face 5K - 245K

Flash & Go Luxx + Face 5K - 245K

Denne nye version af Silk’n Flash&Go har flere lysimpulser i hver patron, og der medfølger endda en...

2,198.00 kr.
Silk'n Glide 50,000

Silk'n Glide 50,000

Ny HPL laser fra Silk'n. Tilbyder en let og praktisk HPL laser, som kan fjerne uønsket hår på både krop...

949.00 kr.

Hvem er Silk’n?

Dette brand er etableret af et succesfuldt og anerkendt firma, der i mange år har været på forkant med innovative lys, laser hårfjerning og LED baserede produkter, som har vundet stor popularitet på det globale marked. Silk’n hårfjernerne har over 1 million brugere på verdensplan og har adskillige gange været omtalt i både TV (i bl.a. Oprah, The Doctors og Dr. Oz) og i anerkendte mode- og skønhedsmagasiner (bl.a. Allure og Vogue).

Dette brand er ikke kun kendt for deres hårfjernere. De står også bag innovative hudpleje apparater, som kan hjælpe folk med deres individuelle skavanker såsom akne, rynker eller fedtet hud.

Her hos Alt om Hår er vi meget stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af Silk’n hårfjernere. Vi har et tæt samarbejde med producenten, så vi er altid opdateret med nye produkter, priser osv. Alle produkter fra dette mærke benytter IPL/HPL teknologi, så du ikke skal lægge hud til risikabel laser hårfjerning.

Awards og omtale

Vi er ikke de eneste der er vilde med Silk’n hårfjernerne. De fantastiske produkter har vundet adskillige priser igennem årene. Den seneste værende Silk’n Flash&Go Luxx, som i Canada i 2014 vandt titlen som ”Product of the Year”, indenfor hudpleje apparat kategorien. Også i 2014 blev Flash&Go Luxx fra mærket udnævnt som årets bedste produkt indenfor permanent hårfjerning hjemme, af skønhedsmagasinet New Beauty. I 2011 vandt Silk’n hårfjernerne generelt, en pris for bedste hårfjerningsprodukt af brugerne på about.com.

Udover disse flotte priser, har dette brand været omtalt i adskillige skønhedsmagasiner de sidste mange år, med deres banebrydende Silk’n hårfjernere. Mange har været imponerede over at dette er et hårfjerningsapparat til hjemmebrug, som rent faktisk virker, så man ikke behøver at betale dyrt for laser hårfjerning på fine klinikker hvis man vil være hårfri.

Hvad er IPL?

IPL står for Intense Pulse Light (på dansk: intenst pulserende lys), hvilket dækker over teknologien som bliver brugt i enhver Silk’n hårfjerner. Denne teknologi bliver ofte forvekslet med laser hårfjerning, da apparaterne og selve fremgangsmetoden godt kan minde om hinanden. IPL er dog langt mere skånsomt end laser hårfjerning, da det benytter lys istedet for laser. En Silk’n hårfjerner fungerer ved at sende lysimpulser ned i hårfolliklerne, hvilket bremser og forstyrrer hårets vækstcyklus. Når lyset rammer hårfolliklen omdannes energien til varme, men dette kan ikke mærkes på huden. IPL er samme teknologi, som bruges i professionelle hudplejesaloner, men en Silk’n hårfjerner er så simpel at bruge, at selv uerfarne hænder vil kunne få glæde af den. Du behøver altså ikke at være ekspert for at kunne betjene et IPL apparat. Alle hårfjernerne er meget brugervenlige og ergonomisk designet, så de er lette at holde og betjene. Der medfølger desuden grundig instruktion, som kan hjælpe dig godt igang med din nye Silk’n hårfjerner.

Hvad er forskellen mellem IPL og HPL?

En Silk’n hårfjerner benytter både IPL og HPL teknologi. Men hvordan er det nu muligt? Det er simpelthen fordi de to termer dækker over det samme. HPL er samme teknologi som IPL, H’et står blot for Home, som betyder at det er en IPL hårfjerner, som kan give dig permanent hårfjerning hjemme. Hverken IPL eller HPL har noget at gøre med laser hårfjerning. Det er Silk’n der har opfundet termet HPL, fordi de mener at det passer bedre på deres produkter, som netop er baseret på profesionelle teknikker men beregnet til hjemmebrug. Så ønsker du dig et effektivt IPL apprat du selv kan betjene og som kan give dig permanent hårfjerning hjemme, uden du skal betale for dyre behandlinger, så er en Silk’n hårfjerner svaret.

Hvilke produkter tilbyder Silk’n?

Ovenfor kan du finde de 3 forskellige typer af Silk’n hårfjernere. Alle produkterne er FDA godkendt og sikre at bruge i hjemmet og så er der udstyret med en hudtone censor, som før behandlingen kan måle om din hud er egnet til HPL. Denne sikkerhed får du ikke med laser hårfjerning, hvorfor HPL anbefales på det kraftigste til hjemmebrug.

Silk'n Flash&Go Luxx

photo appareil silk'n flash & go luxx
 • 245.000 lysimpulser
 • Under 10 øre. pr. impuls - ca. 10 kr. pr. behandling
 • Effektiv metode til at fjerne uønsket hårvækst permanent
 • Kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet
 • FDA Godkendt
 • Fuld tilfredshed eller Pengene Tilbage Garanti!

Silk’n Glide 50.000

photo silk'n appareil glide 50 000
 • Reducerer uønsket hårvækst på krop og ansigt
 • 50.000 lysimpulser – tilstrækkeligt for mange behandlinger
 • Du behøver ikke at investere i nye patroner
 • Let-anvendeligt og praktisk design
 • FDA Godkendt
 • Fuld tilfredshed eller Pengene Tilbage Garanti!

Silk’n Glide 150.000

photo appareil silk'n 150 000
 • Kan reducere uønsket hår efter blot 3-5 behandlinger
 • Indeholder 150.000 lysimpulser - så intet behov for at genoplade
 • Tilpasser sig kroppens kurver, takket være det ergonomiske design
 • Let-anvendeligt og praktisk design
 • FDA Godkendt
 • Fuld tilfredshed eller Pengene Tilbage Garanti!

Hvem kan bruge en Silk’n hårfjerner?

De fleste kan have glæde af de innovative hårfjernere. Dog frarådes det at personer med meget mørk hud eller hvidt/gråt hår benytter IPL, HPL eller laser hårfjerning, da det kan være direkte skadeligt for huden. Flash&Go Luxx giver de bedste resultater hos folk med lys hud og mørkt eller mellemblond hår. Glide modellen kan bruges på mørkere hud end de foregående, hvilket gør den ideel for folk som hidtil ikke har kunne benytte sig af Silk’n hårfjernere. Alle produkterne har en indbygget hudtone censor, som aktiveres når apparatet tændes. Når hårfjerneren sættes mod huden, vil den automatisk måle om huden er egnet til behandlingen og vil ikke begynde at udsende lysimpulser, hvis den menes at være uegnet til HPL. På hver produktside her på Alt om Hår kan du se en skala over hvilke hudtoner, der er egnet til de forskellige Silk’n hårfjernere.

Hvornår kan jeg se resultater?

Resultater vil altid variere fra person til person afhængig af hår- og hudtype samt hårets vækstcyklus. Mange brugere ser en reduktion af hårvæksten på omkring 50 % efter 3-4 behandlinger, men det er vigtigt at følge instruktionen for hver enkelt Silk’n hårfjerner og overholde pausen der skal være imellem hver behandling. Hyppigere behandling vil ikke gøre processen hurtigere, men kan blot skade huden. Så sørg altid for at læse instruktionerne grundigt igennem og forbered dig med masser af tålmodighed. Du vil ikke fortryde det.

Du kan trygt handle med os

Alt om Hår har forhandlet Silk’n hårfjernere lige siden vores begyndelse. Som tidligere nævnt, har vi et tæt samarbejde med producenten, så vi altid er opdateret og kan tilbyde de nyeste produkter indenfor permanent hårfjerning hjemme. Spar dig selv for dyr laser hårfjerning på fancy klinikker og anskaf dig en Silk’n hårfjerner i stedet. Det er det kloge valg, som sparer dig både tid og penge og så kan du være din egen skønhedsspecialist.

Vi benytter os af anerkendte leveringsfirmaer, som sørger for at levere din bestilling så hurtigt og sikkert som muligt. Når du bestiller fra os, får du altid et trackingnummer på din ordre, så du kan følge pakkens vej fra vores lager til dig.

Skulle du have nogle spørgsmål omkring HPL, IPL eller laser hårfjerning, Silk’n hårfjernerne eller nogle af vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på enten tlf, live chat eller e-mail. De sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem kl. 10 og 19.