• 										Spectral.CSF
																				Spectral.CSF
  • 										Spectral.CSF
																				Spectral.CSF
  • 										Spectral.CSF
																				Spectral.CSF
  • Spectral.CSF
  • Spectral.CSF

Spectral.CSF 60 | Hårtabsbehandling

349.00 kr.

(1 Kunde anmeldelser)


Hvad er Spectral.CSF & hvordan virker det?

Spectral.CSF middel mod hårtab hos kvinder, er et af de bedste på markedet med en innovativ og revolutionerede formel. Denne formel kan hjælpe med at optimere længde, tykkelse, volumen og det generelle udseende af en kvindes hår. Slip af med tyndt hår hos kvinder og brug Spectral.CSF!

Dette middel mod hårtab hos kvinder indeholder ingredienser som netop fungerer bedst til det kvindelige mønster af udtynding og hårtab. De plante baserede stamceller, adenosin og aminexil er de vigtigste ingredienser. Indholdet i Spectral.CSF arbejder i synergi med kvinde kroppen og hjælper med at hæmme udviklingen af hårtab, beskytter dine hårrødder, styrker hårfibre, reparerer beskadiget væv, genopretter blødhed og glans og sætter skub i vækstprocessen.

Sådan anvender du Spectral.CSF middel mod hårtab hos kvinder

Denne effektive hår-sundheds-fremmende formel kan anvendes på to praktiske måder: Du kan enten anvende 1 ml i dråber gennem tuden på flasken. Eller du kan sprøjte 10 gange med pumpesystemet - begge direkte på udtyndende områder.

Masser indholdet jævnt gennem dit hår og hovedbund for at bekæmpe tyndt hår hos kvinder. Vask dine hænder grundigt efter påførsel.

For at optimere dit du Spectral.CSF middel mod hårtab hos kvinder samt dine resultater, så kan du anvende formlen to gange dagligt. Du kan anvende formel på alle ugens dage. Dermed sagt, at dit hår ikke behøver at være nyvasket.

Hvem kan avende Spectral.CSF?

Spectral.CSF mod tyndt hår hos kvinder er en fantastisk formel udarbejdet af forskere hos DS Laboratories. Der komplekse middel mod hårtab hos kvinder er baseret på undersøgelser omkring det kvindelige biologiske mønster af udtyndende hår. Formlen tackler hår-udtyndende problematikker som er helt unikke for kvinder; såsom hormonelle svingninger og overfølsom hud. Derfor er Spectral.CSF specielt velegnet for kvinder.

Ingredienserne mod tyndt hår hos kvinder

Spectral.CSF middel mod hårtab hos kvinder stimulerer specielle funktioner i kroppen såsom follikel. De ingredienser, som giver Spectral.CSF dets potentiale til at gør tyndere går tykkere og genskabe en sund vækst er de plante baserede stamceller Aminexil og Adenosin.

Er der nogle bivirkninger med Spectral.CSF middel mod hårtab hos kvinder?

For at du kan få den bedste gavn af Spectral.CSF, så er det vigtigt, at man ikke overskrider den anbefalede daglige dosis. Der findes ikke nogle former for registrerede bivirkninger med dette middel mod tyndt hår hos kvinder. Skulle du dog opleve nogen form for irritation, så anbefaler vi, at du går til en læge, så du kan være allergisk overfor ingredienserne.

Anmeldelser (1)

5 Stjerner (0)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Ikke fedt at opleve ens hår blever mere og mere tyndt, særligt når man er i slut 20'erne. Men har givet denne en chance efter flere dages research på nettet. Kan varmt anbefales349.00 kr.