• 										Spectral.F7
																				Spectral.F7
  • 										Spectral.F7
																				Spectral.F7
  • 										Spectral.F7
																				Spectral.F7
  • Spectral.F7
  • Spectral.F7

Spectral.F7 60 | Hårtabsbehandling

329.00 kr.

(2 Kunde anmeldelser)


Hvad er Spectral.F7 middel mod hårtab

Spectral.F7 er et revolutionerede middel med Astressin-B. Kuren mod tyndt hår fungerer således, at den forbedre produktiviteten af den primære hår udtynding. Den unikke behandlingsform er et af de bedte mod tyndt hår

Hvordan virker Spectral.F7 mod tyndt hår?

Spectral.F7 er en speciel formel, fremstillet med de vigtigste ingredienser som arbejder for at berige dit hår. Dette middel mod hårtab kan gøre dit hår tykkere, give det mere volumen og gøre det stærkere.

Spectral.F7 indeholder Astressin-B som er en kompleks protein, hvori den er med til at bremse for kronisk hårtab og samtidig øge hårvæksten. Spectral.F7 middel mod hårtab er også rig på aminosyre, som hjælper ved at fremskynde hårvæksten, giver ekstra fylde og regenererer mere kreatin til kroppen. Ud over dette indeholder denne formular mod tyndt hår også Prohalin-B4 og kobber. Disse ingredienser stimulerer vækst processen, aktiverer dine stamceller, forlænger levetiden af hovedbundens hudceller og holder dem sunde. Det bedste af det hele er, at sammen med nano teknologien, bliver alle disse ingredienser absorberet ned i hovedbunden og virker derfor mere effektive.

Hvordan anvender jeg middel mod hårtab?

Spectral.F7 mod tyndt hår fungerer ekstra godt, når det anvendes sammen med andre hårtabs produkter, så som Spectral.DNC-N.

Hvis du anvender Spectral.F7 sammen med andre midler mod tyndt hår, så brug 10 sprøjt af Spectral.F7 cirka 10 minutter efter du har anvendt det første middel mod hårtab. Påføres en gang om dagen i sammenspil med et andet middel mod hårtab.

Ønsker du at anvende Spectral.F7 alene, så skal du behandle din hovedbund to gange om dagen, både morgen og aften med 10 sprøjt hver gang.

Er der nogle bivirkninger med virker Spectral.F7 mod tyndt hår?

Der findes ingen kendte eller registrerede bivirkninger med dette middel mod hårtab. Du bør dog altid tjekke, om du muligvis kan være allergisk over for nogle af ingredienserne.

Anmeldelser (2)

5 Stjerner (0)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (1)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

3.5 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Udmærket til prisen.

Venter stadgivæk på levering329.00 kr.