• 										TRX2 Capsules
																				TRX2 Capsules
  • 										TRX2 Capsules
																				TRX2 Capsules
  • 										TRX2 Capsules
																				TRX2 Capsules
  • TRX2 Capsules
  • TRX2 Capsules

TRX2 Capsules 90 | Molekylær kosttilskud til håret

668.00 kr.

(6 Kunde anmeldelser)
Se mere


Hvad er TRX2 hårvækstsupplement?

Da forskere på Oxford University undersøgte, hvordan hårsækkene vokser, og hvordan man eventuelt kunne genoplive en udkørt hårsæk, observerede de, at håret over tid tynder ud helt naturligt, da hårsækkene svækkes og til sidst helt stopper med at fungere.

TRX2 molekylære hårvækstsupplement kan nære det tynde hår og fremme en normal hårvækst.

Dette hårvækstsupplement kan støtte den naturlige og sunde funktion af hårsækkene; Tilskuddet kan ikke kun hjælpe dig med at føre mere volumen til det tynde hår, men kan også give dig en langvarig sund hårvækst og dermed også øge din selvtillid.

Hvordan virker produktet?

Der er mange hårvækst produkter på markedet, hvilket kan gøre dit valg af supplement uoverskueligt, men TRX2 til mænd og kvinder har en videnskabelig baggrund, hvilket gør dit valg meget nemmere. Supplementet er fremstillet af naturlige ingredienser, der er kendte for at hjælpe med at fremme hårvæksten. Hver hårsæk består af kaliumkanaler, der transporterer kalium og andre næringsstoffer. Som du bliver ældre, bliver disse kanaler slidte og stopper med at fungere hos både mænd og kvinder. Den manglende transport af kalium og næringsstoffer i hårsækken medfører et tyndere hår og til sidst et stop af hårvæksten.

Blandingen af L-Carnitin, nikotinsyre og kalium med metaboliske stimulanser kan genaktivere de opbrugte kaliumkanaler, og i sidste ende resulterer det i en hårvækst på et molekylært niveau.

Hvordan skal jeg tage TRX2 hårvækst pillerne?

Det er let og nemt at anvende dette supplement mod hårtab. Du skal blot tage 3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid og et glas vand. Du kan enten tage dem separat eller alle på én gang.

Hvilke ingredienser er der i?

Hovedingredienserne er: L-Carnitin tartrat, vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethyl-cellulose), kaliumchlorid, L-Leucin, isoleucin, valin, nikotinsyre, zink, magnesiumstearat, biotin og selen.

Hvornår kan jeg se resultater?

Som med alle naturlige produkter vil det tage lidt tid, før du kan se resultaterne af TRX2 molekylære hårvækstsupplement, ligesom resultatet vil variere fra person til person. Nogle brugere kan se synlige resultater efter kun 12 uger, mens andre oplever en markant ændring efter 8-12 måneder. Flertallet af vores brugere ser resultater efter cirka 5 måneder. Det er vigtigt, at du forsætter med behandlingen, da et stop kan resultere i tilbagefald.

Er det sikkert at bruge TRX2?

Da produktet er fremstillet af naturlige ingredienser, bør du ikke opleve nogen bivirkninger. Du skal dog være opmærksom på at grundet koncentrationen af nikotinsyren, kan du opleve, at huden blusser op, hvis du har følsom hud.

Anmeldelser (6)

5 Stjerner (5)

4 Stjerner (2)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

5.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Jeg er så glad for at jeg fandt det her produkt. Faktisk så jeg en anbefaling på en anden side og fandt så ud af at man kunne købe det her. Jeg har allerede fået mere hår og det nye der vokser ud virker til at være stærkere. Jeg er en lettet kvinde. :)

Hurtig levering og super service. Jeg har taget TRX2 i en måneds tid nu, så det er svært at sige allerede om der er sket noget. Men synes at mit hår virker stærkere, så jeg vil gerne rose produktet for det. Forhåbentlig får jeg lidt mere hår snart.

Fik det anbefalet af en kollega, som havde gode erfaringer med det. Jeg har brugt det i halvanden måned og ser et par nye hår der er ved at vokse ud. Så god udvikling indtil videre, men jeg håber da på at se lidt mere.

Mit hår er vidst på vej tilbage. Jeg takker for et godt produkt.

Jeg har prøvet alt muligt forskelligt, såsom terapier og diverse behandlinger anbefalet af frisøren - dog aldrig med det store held (har udtynding på toppen af hovedet). Nu har jeg været på TRX2 i 3 måneder. Det kræver selvdisciplin, men nøj hvor det betaler sig! Mit hår er endelig ved at blive tykkere på toppen og der er også vokset nogle nye hår frem. Vil varmt anbefale det her produkt!

Rigtig godt middel! Jeg vil anbefale det.668.00 kr.