• 										Ultra Hair Away
																				Ultra Hair Away
  • 										Ultra Hair Away
																				Ultra Hair Away
  • 										Ultra Hair Away
																				Ultra Hair Away
  • Ultra Hair Away
  • Ultra Hair Away

Ultra Hair Away 120 | Spray mod uønsket hår

409.00 kr.

(1 Kunde anmeldelser)


Om produktet

Hvis du er en fast bruger af de mange populære måder at fjerne hår på, ved du at mange af dem er midlertidige og ofte medfører både irritation og ubehag. Ultra Hair Away er en langt mere omkostningseffektiv løsning, som også er mere permanent end end de andre tilgængelige løsninger. Det er super hurtigt at anvende Ultra Hair Away, idet det kun tager et par minutter. På disse få minutter kan sprayen bidrage til at lysne og udtynde håret, samt gøre det mindre synligt. Hvis du bruger produktet regelmæssigt, kan det afhjælpe indgroede hår hos både kvinder og mænd.

Hvordan virker ingredienserne?

En speciel og gennemprøvet blanding af ingredienser trænger ind i huden og ned i hårsækkene, hvor den vigtigste funktion er at "slukke for" cellerne, der er forbundet med hårvækst i hårsækkene, altså deaktivere dem. De hæmmende ingredienser virker ikke straks, men vil gradvist påvirke hårets metabolisme ved regelmæssigt brug. Ultra Hair Away indeholder også fugtgivende og beroligende ingredienser til hudens smidighed.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Resultaterne af Ultra Hair Away adskiller sig fra andre produkter hvad angår tid og effektivitet. De afhænger normalt af tykkelsen og mængden af hår, vækstcyklussen og de hvilende hår på den pågældende del af kroppen. Brugere af Ultra Hair Away oplever gennemsnitligt de første resultater efter 2 uger, mens de langsigtede fordele kan tage noget tid. Det er vigtigt at fortsætte med at bruge sprayen, som anvist, for de bedste resultater.

Sådan anvendes sprayen?

Det er let og enkelt at følge anvisningerne til Ultra Hair Away, når man sammenligner det med de andre hårfjerningsmuligheder der er tilgængelige på det danske marked. Instruktionerne er som følger: Først skal du sprøjte nok Ultra Hair Away på de områder du gerne vil behandle, og derefter massere det ind i huden med fingrene til produktet er absorberet helt. Det er ikke påtænkt at du skyller produktet af, og du kan forvente at se de bedste resultater, hvis du starter ud med at fjerne håret på det område du vil behandle. Ganske enkelt, skal du altså først rengøre det ønskede område med en klud, og derefter spraye produktet på. I den første uge skal der sprayes to gange dagligt, og derefter skal behandlingen reduceres til en gang om dagen, til du har nået det resultat du vil have. Da nogle af de hårsække du vil behandle, er i hvilefasen, kan det være nødvendigt at fortsætte over en længere periode, så alle dine hår kan blive behandlet af Ultra Hair Away.

Hvilke ingredienser er der i Ultra Hair Away?

Denne Ultra Hair Away spray er en kraftig blanding af biologiske aktive planteenzymer og andre naturlige ingredienser. Noget af indholdet i produktet er vand, frugt derivater, polypropylen glycol, glycerol, disaccharide, urea, dithiothreitol, EDTA, methylparabene og propylparabene.

Vil der være bivirkninger af behandlingen?

Ingredienserne i Ultra Hair Away er udvalgt til brug på huden, men du bør undersøge listen af ingredienser for at være sikker på, at du ikke har allergier for nogle af dem. Du kan evt. teste et mindre område. Hvis der opstår nogen form for rødme, kløe eller ubehag, skal du ikke påbegynde behandlingen med Ultra Hair Away. Du skal også undlade at benytte sprayen på skadet hud.

Hvem kan bruge sprayen?

Ulig andre hårfjerningsprodukter kan Ultra Hair Away bruges af både mænd og kvinder på ryg, bryst, skuldre, arme, underlæbe, bikinilinje, mave og ansigtet.

Anmeldelser (1)

5 Stjerner (0)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Har fået lidt færre hår og har ikke haft så mange indgroede hår, så det må da siges at virke. Håber det bliver endnu bedre efter et stykke tid.409.00 kr.