• Ultra Hair Away ™ Ultra Hair Away ™
  • Ultra Hair Away ™ Ultra Hair Away ™
  • Ultra Hair Away ™ Ultra Hair Away ™
  • Ultra Hair Away ™
  • Ultra Hair Away ™

Ultra Hair Away ™

409.00 kr.

(1 Kunde anmeldelser)


Hvad er Ultra Hair Away?

Hvis du vælger de mest populære metoder til hårfjerning, vil de fleste være midlertidige løsninger med en betydelig mængde af smerte og irritation. Med dette i baghovedet tilbyder producenten af Ultra Hair Away dig en formel, der ikke kun er omkostningseffektiv, men som også kan tilbyde dig en permanent løsning. Det tager kun et par minutter at bruge Ultra Hair Away, og de er givet godt ud, da sprayen kan hjælpe med at gøre håret tyndere, lysere og mindre synligt. Regelmæssig brug af produktet har også hjulpet både mange mænd og kvinder med indgroede hår.

Hvordan virker ingredienserne?

En speciel og gennemprøvet blanding af ingredienser trænger ind i huden og ned i hårsækkene, hvor den primære funktion er at deaktivere cellerne, der er forbundet med hårvækst i hårsækkene. De hæmmende ingredienser virker ikke straks, men vil gradvist påvirke hårets metabolisme ved regelmæssigt brug. Ultra Hair Away indeholder også fugtgivende og beroligende ingredienser til hudens smidighed.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Resultaterne af Ultra Hair Away adskiller sig fra andre produkter hvad angår tid og effektivitet. De afhænger normalt af tykkelsen og mængden af hår, vækstcyklussen og de hvilende hår på den pågældende del af kroppen. Brugere af Ultra Hair Away oplever gennemsnitligt de første resultater efter 2 uger, mens de langsigtede fordele kan tage noget tid. Det er vigtigt at fortsætte med at bruge sprayen, som anvist, for de bedste resultater.

Hvordan skal jeg bruge sprayen?

Anvisningerne er enkle i forhold til andre hårfjerningsmetoder på markedet. Du skal ganske simpelt sprøjte Ultra Hair Away over de ønskede områder og blidt massage med fingrene, indtil det er helt absorberet. Sprayen er ikke beregnet til at blive skyllet af, og de bedste resultater opnås, hvis du først fjerner håret fra det ønskede område. Du skal altså blot rengøre området med en klud og spraye på. I løbet af den første uge skal du spraye 2 gange om dagen, og derefter reducere behandlingen til én gang dagligt indtil de ønskede resultater er opnået. Da nogle af hårsække vil være i den hvilende fase, er det nødvendigt at forsætte noget tid, så alle hår kan blive påvirket af Ultra Hair Away.

Hvilke ingredienser er der i Ultra Hair Away?

Denne spray tilbyder en kraftig kombination af biologiske aktive planteenzymer og andre naturlige midler. Nogle af ingredienserne er vand, frugt derivater, polypropylen glycol, glycerol, disaccharide, urea, dithiothreitol, EDTA, methylparabene og propylparabene.

Er der nogen bivirkninger?

Ingredienserne i Ultra Hair Away er udvalgt til brug på huden, men du bør kontrollere ingredienslisten for at sikre dig, at du ikke er allergisk overfor nogle af dem. Du kan eventuelt foretage en test på et lille område. Hvis der opstår rødhed, kløe eller irritation, skal du ikke bruge Ultra Hair Away. Det er også vigtigt, at du ikke benytter sprayen på skadet hud.

Hvem kan bruge sprayen?

Ulig andre hårfjerningsprodukter kan Ultra Hair Away bruges af både mænd og kvinder på ryg, bryst, skuldre, arme, underlæbe, bikinilinje, mave og ansigtet.

Anmeldelser (1)

5 Stjerner (0)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerne (0)

4.0 / 5 Stars

Skriv en anmeldelse

Har fået lidt færre hår og har ikke haft så mange indgroede hår, så det må da siges at virke. Håber det bliver endnu bedre efter et stykke tid.409.00 kr.