Betalingskort

Du kan betale dine varer med VISA, MasterCard eller Eurocard. altomhaar bruger en sikker krypteret server til at behandle Visa/Visa Elektron, Eurocard eller Mastercard. Dine kreditoplysningerne bliver IKKE gemt på vores server.

Betaling med kreditkort er den nemmeste og hurtigste måde. Transaktionen vil blive opkrævet under navnene Comfort Clik Ltd. Alle ordrer, der modtages inden kl. 16 på hverdage, vil blive sendt samme dage og på helligedage og weekenddage vil varen blive sendt næstekommende hverdag.

Betalingskort

Leveringen med Royal Mail tager typisk 2-3 arbejdsdage, hvor du også kan spore din pakke på vej til dig.

Ønsker du at modtage din pakke allerede næste dag, skal du blot vælge UPS næste dag levering.

Når du handler hos Alt om Hår, garanterer vi altid 100% fuld diskretion og fortrolighed. Vi sender alle pakker i neutral og diskret emballage & indpakning så ingen kan se hvad du har bestilt og hvorfra.


Forsendelse til Danmark FragtPris Leveringstid Sporing af forsendelse Sikker og diskret emballage
UPS 119 kr Næstekommende hverdag Ja 100.00%
Post Danmark 75 kr 3-5 hverdage Ja 100.00 %
Post Danmark Gratis ved ordre over 1000 kr 7-10 hverdage Ja 100.00%
Post Danmark Gratis ved ordre over 499 kr 15-21 hverdage Nej 100.00%
Post Danmark 39 kr 15-21 hverdage Nej 100.00%

Vil min ordre blive sendt diskret?

Køb online i al fortrolighed hos Alt om Hår. Alle ordrer sendes i neutral og diskret UPS indpakning, så det ikke er muligt at se hvad din pakke indeholder. Hverken produktet- eller hjemmesidens navn vil være synlig udenpå indpakningen.

På din pakke vil der stå vores moderselskabs navn ClickLeaf Ltd.. Det vil også være Comfort Clik Ltd som vil fremgå på dit kontoudtog.

Levering

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre din ordre bliver leveret til tiden og på diskret vis. Vi har to leverings muligheder. Den ene er UPS ekspreslevering og den anden er Royal mail (PostDanmark). Vi bruger UPS privat kurérservice for at sikre at alle vores pakker ankommer til deres rette ejermand. UPS’ globale omdømme og effektive service giver os mulighed for at tilbyde dig dag til dag levering, samt mulighed for at spore din pakke online. Alle vores pakker sendes anbefalet, og derfor er en underskrift påkrævet. UPS vil prøve at levere pakken til din adresse tre arbejdsdage i træk. Det er muligt for dig at ringe til dem og ændre leveringsadresse, leveringsdag eller aftale en afhentning. UPS kan kontaktes på telefon 35 25 80 80.

Weekend og helligdage

Ordrer som placeres før 16.00 mandag til fredag afsendes samme dag, og leveres den følgende arbejdsdag. Ordrer placeret efter fredag kl. 16:00 til mandag før 16:00 afsendes mandag. Ved helligdage og andre særlige lejligheder kan det ske at levering tager lidt længere tid. Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information. Bemærk venligst, at alle vores produkter sendes fra London, og alle helligdage falder ikke på samme dag.

En sjælden gang kan der opstå en forsinkelse af din leveringstid pga. din pakkes størrelse eller pga. din adresse (hvis du bor i et fjertliggende område), hvilket på sjælden vis kan medføre en højere pris eller brug af anden kurérservice. Hvis dette skulle være tilfældet, kontakter vi dig.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er hjemme, når pakken ankommer?

Hvis du ikke er hjemme, når kurérservicen ankommer, vil de efterlade en notits om, at de har forsøgt at levere din pakke. UPS prøver at levere din pakke tre arbejdsdag i træk. Hvis du ønsker at arrangere en anden leveringsadresse, en anden leveringsdag eller en afhentning, vil deres kontaktinformationer stå på notitsen. Hvis det ikke lykkedes at levere pakken efter tre gange, sender de pakken tilbage til os.

Det er muligt, at UPS vil efterlade din pakke med naboen, hvis de føler det er en mere effektiv løsning. Efter hvert mislykket forsøg vil vi også modtage en e-mail fra UPS som ajourfører os omkring status på din levering. Det er derfor muligt at vi vil forsøge at kontakte dig for at arrangere levering.

Kan jeg spore min ordre?

Ja, du vil modtage en email fra os, når din pakke forlader vores lagerhus. Du kan spore din pakke online her på UPS’ hjemmeside, så du kan følge med i hvor din pakke befinder sig på ethvert tidspunkt. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad hvis min ordre ikke ankommer?

Hvis din levering er mere end 2 arbejdsdage forsinket, bedes du kontakte os. Du kan også spore din pakke på UPS' hjemmeside.