Altomhaar

Biotin Complex 10000

10000mcg 365 Tabletter | Tilskud til sundt hår, hud og negle

maxmedix

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

  • Bidrager til at vedligeholde normalt hår og hud
  • Potent daglig dosis på 10,000mcg biotin pr. tablet
  • 365 tabletter- nok til 1 års brug
  • Beriget med Zink, Selen og MCT fra kokos
  • 100% tilfredshedsgaranti

Biotin Complex er et naturligt vitamintilskud med biotin og mineraler som zink samt selen til sundt hår og hud. Indeholder en potent daglig dosis på 10,000 µg biotin pr. tablet, og er et ideelt kosttilskud til både mænd og kvinder, der har problemer med hårtab og tyndt hår.

Forkæl din krop og hår indefra og ud ved blot at tage 1 Biotin Complex-tablet dagligt, hvis du gerne vil tage din hud- og hårpleje til et nyt niveau.

Læs mere
  • Vegansk
  • Kvalitetsgodkendt Certificering
  • Høj Dosis
  • GMO Free
  • Tilfredshedsgaranti

Biotin - et vigtigt vitamin til dit hår

Biotin, også kendt som B7-vitamin, er et vandopløseligt vitamin, som er essentielt og vigtigt for en række kropsfunktioner, herunder nervesystem og fordøjelse. Kroppen er ikke selv i stand til at producere biotin, og har også store problemer med at lagre det, og derfor er det vigtigt at indtage biotin regelmæssigt gennem kosten eller supplere med et kosttilskud for at undgå biotinmangel,

Men biotin kan mere end bare bidrage til nervesytemet og forbrændingen - det er også vigtigt til at vedligeholde hår, hud samt negle og hjælpe med et ungdommeligt udseende. Netop derfor anvendes biotin ofte som et tilskud til hårpleje og hudpleje, og er især populært i naturlige produkter til hårtab og tyndt hår. Dette skyldes, at biotinmangel ofte kan føre til hårtab, tørt og ødelagt hår samt tør og irriteret hud.

Sådan virker Biotin Complex – et komplet kosttilskud

Biotin Complex er et komplet og naturligt kosttilskud til at pleje dit hår, hud og negle indefra og ud. Et øget biotin-indtag er særligt essentielt, hvis du har problemer med ødelagt, tyndt hår eller hårtab samt tør eller irriteret hud, da biotin er et essentielt vitamin til hår- og hudpleje.

Vores Biotin Complex er beriget med MCT, zink og selen, da ingredienserne kan bidrage til at forstærke effekten af biotin. MCT bidrager til at øge absorberingen af biotin for at få mest muligt ud af tilskuddet, mens zink og selen støtter vedligeholdelse af væv, knogler, kognitive funktioner og immunforsvar.

Biotin Complex skal derfor ikke kun ses som et boost til hår, hud og negle, men som et komplet kosttilskud til dit velvære og sundhed.

Hvilke fordele er der ved at tage Biotin Complex?

Ordet biotin har græsk afstamning og betyder "liv", hvilket blot understreger vigtigheden af vitaminet til at vedligeholde hud, hår, negle samt andre vigtige kropsfunktioner. Her nedenfor finder du et overblik over de vigtigste fordele ved det alsidige vitamin:

Bidrager til hårpleje: Biotin er særligt essentielt til at give kroppen de nødvendige byggesten til hårtab og tyndt eller skadet hår, da det kan bidrage til at opretholde både hår og hårvækst. Problemer med håret kan i mange tilfælde skyldes mangel på biotin, og er dermed et ideelt tilskud til disse problemer.

Bidrager til normal hud og negle: Kroppen bruger biotin til at hjælpe med misfarvning af huden samt lindre rød, irriteret og kløende hud. B7-vitamin har også en betydning for styrken på dine negle, da et almindeligt symptom på biotinunderskud er, at negle knækker let.

Bidrager til at vedligeholde kropsvæv: Biotin er også et vigtigt vitamin til vækst og vedligeholdelse af muskelvæv, da kroppen bruger det til at reparere muskelvæv i tilfælde af skader. Derudover har biotin også en vigtig betydning for nervesystemets funktion.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 1 Biotin Complex-tablet om dagen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Vitamintilskuddet bør tages dagligt i en sammenhængende på minimum 3 måneder for at kunne vurdere dets effekt.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du kontakte egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Fyldemiddel (Dicalciumphosphat, Mikrokrystallinsk cellulose), Zinkcitrat, D-Biotin, Antiklumpningsmidler Magnesiumsalte af fedtsyrer, Siliciumdioxid), Selenomethionin (Bærer: Dicalciumphosphat), Mellemkædede kokosnødtriglycerider (MCT) Pulver (Bærer): Modificeret stivelse; Antioxidanter: Blandede tocopheroler, ascorbylpalmitat).