Altomhaar

Biotin Gummies

5000mcg 120 Gummies | Vitaminer til hår, hud og negle

maxmedix
199.00 kr.
  • Anti-aging-tilskud til hår, hud og negle
  • Ideelt tilskud til rynker og hårtab
  • 5.000 µg/mcg Biotin pr. daglig dosis
  • Tag 2 vingummier - nok til 1 måned
  • 100% tilfredshedsgaranti

Maxmedix’ Biotin Gummies er vitamin-vingummier med vitaminer og mineraler som jod, zink og biotin, B12-, A- og C-vitamin til sundere hår, hud og negle. Er et ideelt tilskud til både mænd og kvinder, der har problemer med hårtab eller svagt, tyndt hår. Tag blot 2 velsmagende vitamin-vingummier dagligt for at få de nødvendige næringsstoffer, som dit hår, hud og negle har brug for.

Læs mere
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Gummies
  • Vegetarisk
  • GMO Free
  • Tilfredshedsgaranti

Vingummier med biotin til dit hår, hud og negle

Dette velsmagende kosttilskud er et naturligt vitamin- og mineraltilskud til hår, hud og negle udviklet til at hjælpe dig med at passe på dit udseende. Indeholder et stort udvalg af forskellige mineraler og vitaminer kendt for at understøtte og vedligeholde hår, hud og negle, og derfor er disse lækre vingummier den ideelle måde til at understøtte din naturlige skønhed indefra. Vingummierne er derudover velsmagende grundet deres naturlige hindbær- og blåbærsmag, og er et tilskud, man derfor kan se frem til at indtage på daglig basis.

Hvordan kan et kosttilskud være godt for dit hår?

Skønhed kommer indefra, og den bedste måde at få ydre skønhed er at give din krop den rigtige næring i form af mineraler og vitaminer. MaxMedix' Gummies indeholder en bred vifte af naturlige ingredienser som biotin, jod, zink, B12-, A-, C- og E-vitamin, der ikke kun er ideelle til dit hår, men også kan bidrage til sundere negle og hud.

Tilskuddet er derfor ideelt til både mænd og kvinder, der har problemer med hårtab, og som ligeledes kæmper med aldrende hud og rynker, og som vil give sig selv de bedste forudsætninger for understøtte en sund hårvækst. Flere af mineralerne og vitaminerne er også kendt for deres anti-aging-egenskaber.

Vigtigste ingredienser

Vitaminer

MaxMedix' Gummies er rig på flere forskellige vitaminer, der kan bidrage til dit hår, hud og negle. Blandt andet A-, B5-, B6-, B7-, B9-, B12-, C-, E- og D3-vitamin.

Mineraler

Hver lille potente vitamin-vingummi indeholder også mange sunde mineraler, herunder cholin, jod og zink, der kan hjælpe med at beskytte mod cellulær skade, der kan føre til tyndere hår og tegn på aldring.

Biotin

En af de vigtigste vitaminer i kosttilskuddet er biotin. Med 5.000 mcg per daglige dosis er Biotin kendt for at bidrage til at vedligeholde hud og hår.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 vitamin-vingummier om dagen. Skal tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum tre måneder for at kunne vurdere effekten. Skal spises som en almindelig vingummibamse, ikke sluges.

Anbefalinger

Vingummierne er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Tag ikke flere end den anbefalede daglige dosis. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år, og bør derfor opbevares utilgængeligt for børn.

Ingrediensliste

Maltsukker, Krystalsukker, Glukose, Geleringsmiddel (pektin), Farve (titandioxid), Surhedsregulator (citronsyre), E-vitamin (DL-alfa-tocopherol), surhedsregulator (natriumcitrat), pyridoxin HCL, C-vitamin (ascorbinsyre ), Vegetabilsk olie [indeholder Carnaubavoks]), Naturlig hindbærsmag, Naturlig blåbærsmag, Zinkcitrat, Retinolacetat, Calciumpantothenat, D-Biotin, D3-vitamin (Cholecalciferol), B12-vitamin (Cyanocobalamin), Farve (strålende blå), Folinsyre, Cholinbitartrat, Kaliumjod, Inositol.