Altomhaar

Biotin 12000

12000mcg 365 Tabletter | Vitaminer til håret

WeightWorld
275.00 kr.
  • Naturligt Biotin-tilskud til tyndt, fint hår
  • Bidrager til at styrke håret indefra
  • Potent styrke på 12,000 mcg
  • 365 kapsler - nok til 1 års forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

Har du problemer med fint, tyndt eller slidt hår, eller er din selvtillid ramt, fordi du oplever hårtab? Så prøv MaxMedix Biotin Tabletter med B7-vitamin, der bidrager til at styrke, beskytte og forstærke hårsække fra rod til spids.

Tag blot 1 Biotin-tablet med B7-vitamin med en potent daglig dosis på 12,000 mcg og tag din hårpleje til et helt nyt niveau ved at pleje indefra og ud.

Læs mere
  • Vegansk
  • Høj Dosis
  • GMO Free
  • Glutenfri
  • Tilfredshedsgaranti

Biotin - et fantastisk vitamin til mænd og kvinder, der lider af hårtab

Pletvist hårtab, pletskaldethed, tyndt, fint, ødelagt hår og hårtab generelt kan ramme både mænd og kvinders selvtillid hårdt. Ofte vælger mange i ren desperation at vælge dyre løsninger, der er fyldt med kemikalier med potentielt ubehagelige bivirkninger. Men der er naturlige alternativer, hvis du gerne vil have hjælp til selvhjælp. Vores MaxMedix Biotin-kapsler er et alt-i-ét hårplejeprodukt med B7-vitamin til at bidrage til en normal hårvækst, og er dermed et ideelt kosttilskud til at pleje dit hår indefra og ud.

Hvad er biotin, og hvad er vitaminets fordele?

Kroppen producerer ikke selv biotin, og vi får det meste af vores biotin-indtag via kosten. Eftersom biotin er et vandopløseligt vitamin, lagres det kun i begrænset omfang i kroppen, og derfor kan det være nødvendigt at få tilført biotin som et vitamintilskud eller ved at vælge de rigtige fødevarer som æggeblommer, indmad, havregryn og hvedeklid.

Biotin omtales ofte som et "skønheds-vitamin", da flere videnskabelige studier har slået fast, at det er et vigtigt vitamin for kroppen til at vedligeholde normalt hår og hud. Derudover er biotin vigtigt for flere af kroppens funktioner, da kroppen blandt andet bruger vitaminet til at omsætte fedt, kulhydrater og aminosyrer. Det er også derfor, at biotinmangel viser sig ved symptomer som træthed, muskelsmerter, udslæt og hårtab.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder.

Anbefalinger

Vitamintilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du kontakte egen læge før brug. Skal ikke ses som en erstatning for en hårkur samt en sund og varieret kost. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

B7-vitamin (D-Biotin), Mikrokrystallinsk Cellulose (Fyldemiddel), Magnesiumstearat