Altomhaar

C-vitamin Gummies

200mg 120 Gummies | Vitamin-vingummier til immunforsvar

WeightWorld
179.00 kr.
  • C-vitamin-vingummier beriget med zink
  • Zink- og C-vitaminmangel kan føre til hårtab
  • Bidrager til kroppens collagenproduktion
  • 120 gummies – nok til 2 måneders forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds C-vitamin Gummies med zink er vitaminpiller i vingummiform, der indeholder en potent daglig dosis på 60 mg C-vitamin og 6 mg af mineralet zink til at give dit hår et boost indefra og ud. Zink- og C-vitaminmangel kan føre til hårtab og skadet hår, og derfor er det vigtigt at få opfyldt sine depoter med disse vigtige næringsstoffer. Spis blot 2 vitamin-vingummier dagligt – er et ideelt vitamin-tilskud til dig, der problemer med at sluge almindelige piller og tabletter.

Læs mere
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Lækker Smag
  • GMO Free
  • Tilfredshedsgaranti

Zink- og C-vitaminmangel kan føre til hårtab

Mineralet zink og C-vitamin er vigtige næringstoffer til flere af kroppens funktioner, og mangel af disse næringsstoffer kan vise sig på mange forskellige måder – en af dem er hårtab.

Din hovedbund har brug for C-vitaminer for at være sund, da C-vitamin bidrager til produktionen af collagen, der er et af kroppens vigtigste proteiner til at give håret styrke og fylde. C-vitamin har også den gavnlige effekt, at vitaminet bidrager til kroppens evne til at optage jern, hvilket ligeledes er vigtigt for en sundere hårvækst. Jern er nemlig vigtigt for at producere hæmoglobin, som transporterer ilt rundt i kroppen via blodet, og hår er meget blodkrævende.

Derfor er det også meget normalt, at et af symptomerne ved C-vitaminmangel er hårtab. Andre symptomer er træthed/udmattethed, irritabilitet, muskel- og knoglesmerter samt blødninger (røde/brune pletter) i huden.

Zink-mangel kan ligeledes føre til hårtab, og kan også gøre, at håret bliver tyndt og skadet. Netop derfor er det vigtigt, at du får både nok zink og C-vitamin dagligt - hvilket du enten kan gøre ved at spise de rigtige fødevarer eller ved at tage et kosttilskud rigt på de to næringsstoffer.

C-vitamin Gummies - et velsmagende alternativ til vitaminpiller

C-vitamin er en vigtig antioxidant, som vi alle har brug for, og eftersom menneskekroppen ikke selv er i stand til at producere det vigtige vitamin, er det vigtigt at få dækket sit C-vitamin-behov via enten kosten eller med et kosttilskud. Mange både børn og voksne har dog problemer med at sluge almindelige vitaminpiller, og vil derfor allerhelst undvære at tage kosttilskud, selvom det kan hjælpe dem med opfylde kroppens behov for livsvigtige næringsstoffer.

Med det i tankerne har WeightWorld valgt at lave et velsmagende alternativ, C-vitamin Gummies, der er vitaminpiller i vingummiform med appelsinsmag, som du blot skal spise, som du ville spise en almindelig vingummibamse. Tilskuddet indeholder 60 mg C-vitamin samt 6 mg zink per daglige dosis, og er et ideelt tilskud til at få opfyldt dit behov for vigtige næringsstoffer, der er ideelle til et sundt hår!

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du spiser 2 vitamin-vingummier dagligt. Skal spises som almindelige vingummier, ikke sluges. Overskrid ikke den daglige dosis. Tilskuddet skal tages dagligt i en periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere effekten. Velegnet til voksne og børn over 5 år.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Overskrid ikke den daglige dosis. Tilskud bør ikke ses som en erstatning for en sund og varieret kost eller regelmæssig motion. Velegnet til voksne og børn over 5 år.

Ingrediensliste

C-vitamin (askorbinsyre), zink (zinkcitrat), sukker, glukosesirup, geleringsmiddel (pektin), surhedsregulator (citronsyre), surhedsregulator (natriumcitrat), glasmiddel (vegetabilsk olie [indeholder carnaubavoks]), Lilla gulerodssaftkoncentrat, naturlig appelsinsmag, β-caroten.