Altomhaar

CC Soothing Gel

Beskytter, nærer og beroliger efter hårfjerning

Cobeco Cosmetics

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

CC After Depilation Gel Bikini er et produkt udviklet specielt til at hjælpe kvinder med at vedligeholde en pæn bikinilinje - fri for indgroede hår. En blanding af naturlige ingredienser fugter ikke kun bikinilinjen, men mindsker også ømhed og den brændende fornemmelse.

  • Fugter den følsomme hud i bikinilinjen
  • Beroliger ømhed og kløe efter barbering
  • Kan forhindre indgroede hår
  • Mildt desinficerende

Denne kølige gel har hjulpet mange kvinder med at nyde deres tid i bikinien, og du kan nu også få hjælp til at finde dig godt tilpas i badetøjet.

Læs mere

Hvad er CC After Depilation Gel Bikini?

Bækkenpartiet er en af de mest følsomme dele af en kvindes krop, men når det kommer til at slippe af med hår, tænker vi sjældent over det to gange. Barberblade giver forbrændinger og rødme i området, og kan irritere dig i et par dage, og det samme gør en voksbehandling. Cobeco Pharma har fundet en praktisk løsning på dette problem ved at kombinere naturlige ingredienser med fugtgivende fordele. CC After Depilation Gel Bikini kan hjælpe dig med at mindske betændelse og holde området helt glat.

Hvordan skal jeg bruge CC After Depilation Gel Bikini?

Efter barbering eller en voksbehandling skal du rense det behandlede område med en våd klud. Lad området tørre og anvend derefter CC After Depilation Gel Bikini. Du skal fortsætte med behandlingen de næste fire dage, og derefter kan du reducere dosis til 3 gange om ugen. Når du barberer eller vokser området, skal du gentage denne fremgangsmåde.

At anvende gelen er hurtigt og nemt. Det tager kun et øjeblik af din tid. Hvor blød og glat din hud kan blive afhænger af tilstanden af din hud, men ved regelmæssigt brug kan du være i stand til at opleve en forskel af huden efter et par uger. De langsigtede resultater kan dog kræve lidt længere tid.

Hvilke ingredienser er der i CC After Depilation Gel Bikini?

Gelen indeholder vand, glycerin, triethanolamin og pebermynteolie.

Glycerin: Det er blevet tilføjet for sin fugtighed, der næsten er identisk med den naturlige fugtighed i vores hud. Det giver fugt direkte til huden, og gør den mere smidig og glat. Desuden kan det beskytte huden mod forskellige irritationer.

Pebermynteolie: Denne ingrediens giver beroligende fordele og er også antiseptisk. Kombineret med de andre ingredienser i CC After Depilation Gel Bikini, kan det reducere kløe og rødme.

Hvordan virker ingredienserne?

Den primære fordel ved ingredienserne er, at de kan give den optimale mængde fugt til din hud. Efter barbering eller en voksbehandling mister huden betydelige mængder fugt, som den har brug for til at reparere den beskadigede væv. CC After Depilation Gel Bikini har et fugtgivende middel, der trænger dybt ind i hudens lag, og har desuden også et mildt desinficerende middel til bekæmpelse af kløe. Irritation er en anden faktor, som gelen beskæftiger sig med, den gør dette ved at opløse proteinstrukturen i håret for at reducere risikoen for indgroede hår.

Er det sikkert at anvende?

Selvom der ikke er nogen kendte alvorlige bivirkninger ved at bruge CC After Depilation Gel Bikini, bør du alligevel kontrollere ingredienslisten for at være sikker på, at du ikke er allergisk overfor nogle af ingredienserne. Hvis du er usikker, kan du kontakte en dermatolog eller foretage en test på et lille område af din hud. Du skal undgå at påføre gelen på skadet eller syg hud.

Hvem kan bruge CC After Depilation Gel Bikini?

CC After Depilation Gel Bikini er udviklet til at hjælpe kvinder med at slippe af med generne efter hårfjerning i bikinilinjen, men det er ikke ensbetydende med, at mænd ikke kan bruge produktet.

Hvordan bestiller jeg CC After Depilation Gel Bikini?

Du kan uden besvær, tid eller bekymringer bestille CC After Depilation Gel Bikini på Alt om Hår. Vi har dag-til-dag levering, så du kan komme i gang med dit nye supplement allerede i morgen. Du skal blot trykke ’Køb nu’, og du kan få hjælp til at overvinde de gener, der normalt opstår i forbindelse med hårfjerning.