Altomhaar

Disclaimer

Hos altomhaar.com har vi tilbudt naturlige behandlingsmuligheder siden 2005. Hovedparten af produkterne på vores hjemmeside er baseret på naturlige ingredienser og behandlinger. Disse er ikke evalueret af FDA (Drug Administration eller lignende organer).

Hos altomhaar.com har vi tilbudt naturlige behandlingsmuligheder siden 2005. Hovedparten af produkterne på vores hjemmeside er baseret på naturlige ingredienser og behandlinger. Disse er ikke evalueret af FDA (Drug Administration eller lignende organer). Nogle af vores produkter er klinisk testet ifølge de respektive udbydere, men de fleste har ikke undergået kliniske forsøg. Derfor er de fleste af vores produkt beskrivelser taget fra producenten og vores faste kunder.

På grund af det stærke forhold, vi har formået at bygge med de mennesker, der leverer vores produkter og de, som vælger at blive vores kunder, har vi opnået et positivt forhold mellem producent og kunde. Dette gør os i stand til at tilbyde den bedste service til vores kunder og besøgende. Mange af vores kunder vælger at fortælle os, hvad de syntes om produktet og hvordan det har fungeret for dem, og det faktum at 50% af vores kunder vælger at bestille igen er for os et tegn på, at de sætter pris på de produkter, vi tilbyder. Hvis vi opdager at et eller flere produkter giver negativ feedback fra vores kunder, tager vi hurtigst muligt kontakt til producenten for at forbedre produktet og fremme den bedste behandlingsmetode. Hvis vi ikke kan løse problemet, undersøger vi om det er nødvendigt at fjerne produktet helt fra vores sortiment, og derefter ser vi om det åbne marked kan tilbyde en bedre løsning.

Oplysningerne på vores hjemmeside forklarer hvad hvert enkelt produkt er designet og udviklet til at gøre. Da det er naturlige fremgangsmåder, kan vi dog ikke tilbyde nogen form for garanti for, at alle produkter fremmer de samme reaktioner hos alle kunder.

Vi har en dedikeret kundeservice til alle vores europæiske sites og er fortrolige med vores sortiment. Vi yder vores bedste med ønsket om at besvare spørgsmål eller hjælpe med problemer, du måtte have, og i øvrigt på eget sprog.

Indholdet af disse behandlinger bør ikke forårsage alvorlige bivirkninger eller bivirkninger, hvis de tages i den anbefalede dosis. Men vi anbefaler at alle kunder først konsulterer deres egen læge for at forsikre, at det er en passende behandling for dem. Især hvis man tager medicin eller lider af nogen form for allergi.