Altomhaar

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på de mest populære spørgsmål. Hvis du ikke finder svaret du søger, er du altid meget velkommen til at give os et kald, kontakte os på livechat eller sende os en e-mail. Vi ville elske at høre fra dig.

Kan jeg bestille over telefonen?

Ja. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at placere en ordre over telefonen. Ring blot til os på 69 91 85 95 og sørg for at have dit betalingskort ved hånden.

Hvordan bliver min pakke leveret?

Hos AltomHår.com går vi højt op i at vores kunders pakker bliver leveret sikkert og til tide. Derfor benytter vi kun betroede og anerkendte fragtfirmaer. Du kan vælge at få leveret med enten UPS (kræver underskrift ved levering) eller PostDanmark (kan efterfølgende afhentes på Posthus, hvis du ikke er hjemme).

Vil mine produkter være diskret indpakket?

Ja. Vi forstår at mange ikke ønsker at alle skal vide hvis man har købt et produkt mod fx hårtab. Derfor sørger vi for at alle pakker bliver sendt i neutral indpakning, så ingen kan se hvad du har bestilt. Produktets navn eller vores hjemmeside vil heller ikke være omtalt på pakken.

Er der nogle skjulte omkostninger?

Nej. Alt du betaler for er produktet samt levering. Intet andet. Du kan se det samlede beløb når du klikker dig til kassen for at betale.

Skal jeg underskrive ved levering?

Ja. Ved både UPS og PostDanmark skal der underskrives for leveringen. Dette er for at vi kan være sikre på at du har modtaget din pakke. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, vil UPS forsøge at levere den efterfølgende dag. Post Danmark vil efterlade en note om at pakken kan afhentes på dit lokale posthus.

Hvilke muligheder har jeg for betaling?

Vi tilbyder flere forskellige betalingsmuligheder, så du selv kan vælge hvad der passer dig bedst. Du kan betale direkte på hjemmesiden med dit betalingskort (Visa, Visa Dankort, MasterCard, Visa Electron, Maestro eller American Express). Har du en PayPal konto, kan du også betale via denne. Alternativt kan du vælge at betale via Klarna Faktura eller Klarna Afbetaling. I begge tilfælde vil du modtage en faktura fra Klarna, som skal betales inden 14 dage efter bestilling.

Hvad vil der stå på mit kontoudtog?

Transaktionen vil fremstå som ”Comfort Click Ltd”, som er vores moderselskab.

Vil mine personlige oplysninger blive delt med tredjeparter?

Nej. Vi er meget imod at videregive personlige informationer. Al information du oplyser op, vil blive behandlet med yderste diskretion og med tanke på dit privatliv. Vi vil forsikre dig om at din personlige information ikke vil blive videregivet til tredjeparter.