Altomhaar

Foligain Dermaroller

Apparat | Hovedbundsrulle mod hårtab

Foligain

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Microneedling har revolutioneret din hudpleje, og nu er det endelig tid til at bruge denne fantastiske metode til din hovedbund! Foligain Hår- Og Hovedbundsrulle kan være dit hemmelige våben til det tykkere, stærke og smukke hår, som du altid har drømt om. Rullen er forsynet med 540 titaniumnåle, der blidt stimulerer og giver energi til hovedbunden med hårvækst i tankerne, og er det ideelle værktøj til mænd og kvinder med tyndt og fint hår.

  • Hovedbundsrulle til hårvækst
  • Stimulerer og giver energi til hovedbunden
  • Stimulerer hovedbundens foryngelsesproces
  • Ideel til både mænd og kvinder
  • Bruges 15 minutter tre gange om ugen
Læs mere

Hvad er Foligains hår- og hovedbundsrulle?

Foligains hår- og hovedbundsrulle er designet med hårvækst og tykkere hår i tankerne. Er et ergonomisk værktøj til din hårpleje, og er forsynet med 540 mikro-titaniumnåle med en længde på 0,25 for at kunne stimulere hovedbunden optimalt. Foligains hovedbundsrulle er velegnet til regelmæssig stimulation af hovedbunden, hvilket kan være fordelagtigt, hvis du gerne vil have naturlige forbedringer af dit hår. Kan også være med til at optimere effekten og absorption af Foligains andre produkter, såsom shampoo og balsam til hårvækst, der er ideelt til mænd og kvinder med tyndt og fint hår.

Microneedling er ideelt til mænd og kvinder med tyndt og fint hår

Konceptet med microneedling er ikke nyt, og har i flere århundreder været flittigt brugt inden for hudpleje. Men det er relativt nyt inden for hårpleje, men er en ideel metode til mænd og kvinder, der har tyndt og fint hår, og som drømmer om at få hjælp til selvhjælp til problemet. Microneedling er nemlig kendt for at stimulere hudens egen foryngelsesproces, hvilket også gælder for hovedbunden, hvis man vil give sig selv de bedste forudsætninger for endnu engang at få tykt, stærkt og lækkert hår. Hårrullen kan bruges alene, men er ligeledes perfekt at kombinere med andre hårtabsbehandlinger fra Foligain, da man ved brug åbner porer i hovedbunden og derved optimerer stimulation og effekten af eksempelvis Foligain shampoo eller balsam til hårvækst.

Brugsvejledning

Sørg for at gøre hovedbundsrullen ren før brug, det kan du gøre ved blot at rengøre den med vand fra hanen. Brug herefter rullen på det ønskede område på hovedbunden. Rul i én retning over et område 4-5 gange med ensartet tryk og hastighed. I den medfølgende æske finder du en instruktion, der mere præcist forklarer, i hvilke retninger du bør bruge rullen. Efter en 15 minutters behandling skal du stoppe med at bruge rullen. Lad huden ånde/hvile i 3-5 minutter og brug dit ønskede hårprodukt - det kan blandt andet være et af Foligains mange spændende hårtabsprodukter.

Anbefalinger

Foligans hår- og hovedbundsrulle er til både mænd og kvinder, der gerne vil have hjælp til selvhjælp, hvis du har problemer med tyndt, fint hår. Hvis du har fået hårtransplantation, har følsom hårbund eller lignende, anbefaler vi, at du rådfører med hudspecialist før brug. Bør ikke bruges på åbne sår, acne i udbrud, eksem, solskoldning eller andre hudsygdomme. Vi anbefaler at bruge rullen som anvist i minimum tre måneder for at få de bedste resultater, og før du kan vurdere dens effekt.