Altomhaar

Foligain Kosttilskud til gråt hår

60 Kapsler | Til mænd & kvinder med gråt hår

Foligain

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Foligain Anti Gray er en kraftfuld blanding af naturlige ingredienser, der kan hjælpe dig med at genvinde din naturlige hårfarve. Det er et godt alternativ til at farve hår, og giver dig et naturligt resultat i løbet af måneder.

  • Indeholder naturlige ingredienser, der støtter produktionen af melanin
  • Kan stimulere døde eller hvilende pigmentceller i håret
  • Kan også hjælpe på udtynding af håret
  • Kan bruges af både mænd og kvinder
  • Ved regelmæssig brug kan det mindske behovet for hårfarvning
  • Udviklet til at pleje og berige din naturlige hårfarve

Foligain Anti Gray er et supplement, der tilbyder dit hår støttende næringsstoffer og så er det oven i købet diskret.

Læs mere
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Hvad er Foligain Anti Gray?

Det er et kosttilskud udviklet af naturlige ingredienser til at støtte melanin produktionen. Regelmæssigt brug af disse kapsler kan ikke kun hjælpe med at kontrollere grå hår, men kan også genoprette dit hårs naturlige farve. Foligain Anti Gray kapslerne kan mindske eller helt stoppe det hyppige behov for kemisk hårfarvning.

Hvordan virker ingredienserne?

Grå og grånende hår påvirker folk i hele verden, og selv efter flere års forskning, har vi ikke megen viden om, hvordan det sker, men nogle af de seneste undersøgelser tyder på, at bestemte toksiner beskadiger melanin produktionen i kroppen. For nylig har forskere på universitetet i Bradford i Storbritannien fundet ud af, at hydrogenperoxid kan være det mest skadelige toksin, der påvirker dit hår. Ingredienserne i Foligain Anti Gray forsøger at modvirke det toksin, mens gavnlige næringsstoffer støtter hårets overordnede sundhed. Kort sagt så er dette produkt et komplet supplement til dit hår.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Før du køber Foligain Anti Gray, bør du forstå, at denne metode ikke er et hurtigt fix. Det kan reagere forskelligt på forskellige mennesker, da virkningen er afhængig af toksin niveauerne og den enkelte brugers modtagelighed over for ingredienserne. De fleste brugere rapporterer om resultater efter bare få ugers brug, men de langsigtede resultater af Foligain Anti Gray kapsler forudsætter normalt 4-9 måneders brug. Det kan dog ske hurtigere, hvis du støtter virkningen med sunde spisevaner.

Hvordan skal jeg tage dem?

Du skal ganske simpelt tage 2 Foligain Anti Gray kapsler om dagen. Kapslerne indeholder ingredienser af høj kvalitet i bestemte mængder, så hvis du tager flere end anbefalet, vil det ikke gøre nogen gavn.

Hvem kan bruge Foligain Anti Gray?

Foligain Anti Gray kan indtages af både mænd og kvinder over 18 år for at hjælpe med at genvinde den naturlige hårfarve. Selvom der ikke er nogen kendte alvorlige bivirkninger ved dette produkt, bør du kontrollere ingredienslisten for at se, om du er allergisk overfor nogen af ingredienserne. Gravide, ammende og folk på medicin skal konsultere deres læge, før de begynder at indtage Foligain Anti Gray.

Hvilke ingredienser er der i produktet?

Da det er et naturligt kosttilskud, indeholder Foligain Anti Gray kapsler videnskabeligt testede urter. En af de mest magtfulde ingredienser er padderok, som ofte indgår i kosmetiske produkter og shampoo. Det er en kilde til Silica, der kan styrke håret og give det et glat og skinnende udseende. Foligain Anti Gray indeholder også plantesteroler, der er en naturlig alkohol produceret af planter, og som kan forhindre grånende hår ved at bekæmpe de skadelige virkninger af et højt stressniveau. Sammen kan ingredienserne fremme tykkere, sundere og fyldigere hår.

lavendel
Hej Altomhår,
Jeg skriver for at takke for et fantastisk produkt, som har lagt mit frygt for grå hår flere år ud i fremtiden. Jeg var lidt skeptisk til at starte med, men Foligan Anti Gray har virkelig hjulpet og mine grå sting i håret forsvinder langsomt igen. Indtil videre har jeg taget pillerne i 5 måneder og planen er helt sikkert at fortsætte, da jeg bestemt ikke ønsker at farve mit hår. - Michael K."
grontte
Hej,
Jeg har været utrolig glad for Foligain Anti Gray, da det hjælper mig til ikke at skulle farve håret særlig tit. Derudover værdsætter jeg at holde mit hår ungt på en naturlig måde. Jeg kan klart anbefale produktet til andre, som er begyndt at få gråt hår. - Jane