Altomhaar

Foligain Kosttilskud til hårtab

120 Kapsler | Til mænd & kvinder med tyndt hår

Foligain

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Foligain kapsler er et unikt supplement, til mænd og kvinder, som bekæmper og forebygger hårtab og udtyndelse. Dette tilskud virker direkte fra problemets kerne - nemlig nede ved rødderne - ved at tilføre vigtige næringsstoffer og urter til de slidte hårsække. Dette tilskud tilbyder en klinisk testet formular, som kan forbedre hårets vækstcyklus, naturligt og fri for bivirkninger.

  • Bekæmper hårtab fra roden
  • Anerkendt DHT-Blocker
  • Fremmer sunde vilkår for sund hårvækst
  • Foligain anvender ingredienser, som er kendte for at blokere DHT, som er den hyppigste årsag til hårtab
  • 100% naturligt supplement
  • Let-anvendelig kapselform - kun 3 stk dagligt
  • Kan anvendes af både mænd og kvinder

Foligain har allerede hjulpet mange mænd og kvinder med at overvinde hårtab, ved at fremme en sund og vedvarende hårvækst. Dette tilskud er hurtigtvirkende og reducerer de skadelige effekter af DHT (dihydrotestosteron).

Læs mere
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Hvad er Foligain tilskud?

Dette supplement benytter en klinisk testet formel, der kombinerer stærke ingredienser for at støtte et sundt hår. Ingredienserne når ned til hårsækken og giver næringsstoffer gennem blodbanen. Foligain kapsler fungerer yderligere som en blokade af DHT, der ofte er forbundet med hårtab og gråt hår.

Hvordan virker ingredienserne?

Foligain indeholder urter, der kan støtte en sund blodcirkulation i hovedbunden. Blodcirkulationen er en stor del af hårvæksten, da den ikke kun leverer vigtige næringsstoffer til væksten, men også ilt. Essentielle næringsstoffer i Foligan kan genskabe cellulære og vævs funktioner til at hjælpe dig med igen at få håret til at vokse. Ingredienserne i Foligain indeholder også midler, der kan øge hårets modstandsdygtighed samt glathed i hvert eneste hårstrå. De aktive ingredienser er følgende:

Ginkgo biloba ekstrakt - Dette ekstrakt har vist sig at kunne forbedre blodcirkulationen og blodomløbet, ved at åbne blodkar. Ved at fremme en sund blodcirkulation, kan Foligain, give et højere nivau af ilt til hårsækkene. Når disse hårsække modtager mere ilt, får de en højere mængde af vigtige nærigsstoffer, som giver støtte til sund hårproduktion.

Savpalme bær ekstrakt - Har vist at kunne reducere DHT nivauet, ved at stabilisere hormonal balance. DHT forårsager hårsækkene i nedsætte hårproduktionen, hvilket i sidste ende vil resultere i merkant udtyndelse og hårtab. Foligain reducerer et ustabilt niveau af DHT, hvilket er skyld i mere end 95% af hårtab.

Biotin - Et ingrediens som fremmer generel sunhed i hår, hud og negle. Biotin er en vigtig komponent i hårets naturlige hårvækst.

Hvornår kan jeg se resultater?

Hårvækstens cyklus er ofte meget svær at ændre, og når håret en gang er blevet skadet, kan det tage tid at få det til at vokse igen. Du kan opleve forandringer i løbet af så lidt som 2 uger, men langtidsvarende resultater kræver flere måneders daglig indtag af Foligain. Du kan selv forbedre resultaterne ved at føre en sund livsstil.

Er det nemt at tage?

Det anbefales, at du tager 2 kapsler sammen med din morgenmad for at opnå de bedste resultater. Doseringen skal følges i mindst 3 måneder for at give en synlig effekt, og du skal ikke øge doseringen. Foligain er fremstillet med en korrekt mængde af ingredienser, så du bør ikke indtage flere, end der anbefales. Du kan tage dem sammen med Foligain til kvinder med minoxidilskum for at opnå bedre resultater.

Hvilke ingredienser er der i Foligain?

Foligain kapsler indeholder: niacin (som niacinamide), nælde blade(urtica dioica), amerikansk ginseng ekstrakt, jaborandi blade, taurin, pyridoxine HCL, folate triglutamat, d-calciumpantothenat, biotin, tang, gluconat, ginkgo biloba blade, savpalme ekstrakt, nældeblade, beta-sitosterol, calcium carbonate ethocel 20 STD premium, magnesium stearate, microcrystalline cellulose, croscarmellosesodium og stearinsyre. Alle ingredienserne i Foligain kapsler er blevet udvalgt specielt til at styrke rødderne, forbedre cirkulationen og hjælpe med at kontrollere toksiner, der forårsager hårtab.

Er der nogen bivirkninger?

Foligain tilbyder en kombination af naturlige ingredienser, der kan reducere risiciene af alvorlige bivirkninger. Du kan være allergisk overfor nogen af ingredienserne, og derfor anbefaler vi, at du kontrollerer ingredienslisten, før du indtager supplementet.

Hvem kan tage Foligain?

Både voksne mænd og kvinder over 18 år kan tage Foligain for at forhindre hårtab, men kapslerne er kun et supplement, og bør derfor ikke tages som behandling af en sygdom eller tilstand. Foligain skal holdes væk fra børn.