Altomhaar

Hårtab hos kvinder

Hårtab og tyndt hår hos kvinder sker oftere end man lige regner med. Faktisk oplever stort set alle kvinder, på et eller andet tidspunkt i deres liv hårtab, mildt eller kraftigt. Derfor er efterspørgslen på supplementer og hjælp til at få tykkere hår stor. Læs mere om hvad tyndt hår hos kvinder skyldes og hvordan du aktivt kan få hjælp til at få tykkere hår igen.

Hvorfor taber man håret?

Hårtab og tyndt hår hos kvinder forekommer ikke så hyppigt som hos mænd. Det kan dog, især hos kvinder, være utrolig deprimerende at begynde at tabe sit hår eller få udtynding af håret. Tyndt hår hos kvinder er ofte et meget følsomt emne, netop fordi det er noget der giver ar på selvtilliden. Man bekymrer sig om man nu er ved at tabe alt håret og om man på nogen måde kan få tykkere hår igen. På denne side vil vi se lidt nærmere på hvad tyndt hår hos kvinder skyldes og hvad man kan gøre ved problemet.

Der er ikke én bestemt årsag, som gør sig gældende ved tyndt hår hos kvinder generelt. Der kan ligge forskellige faktorer bag og dem tager vi et kig på her:

Vitaminmangel og hårtab:

I nogle tilfælde kan tyndt hår hos kvinder (og mænd for den sags skyld) skyldes mangel på et bestemt vitamin eller protein. Ofte er der tale om B-vitamin mangel og det kan derfor hjælpe at tage et tilskud af dette. For nogle kan det også hjælpe med et silica tilskud, da det kan give noget næring til hud, hår og negle så du bl.a. kan få tykkere hår og stærkere negle. Vitaminmangel og hårtab er ofte meget tæt forbundet og man ser derfor også ofte udtynding og hårproblemer hos folk der har lidt af en spiseforstyrrelse eller f.eks. har været på en usund slankekur.

Arv:

I rigtig mange tilfælde skyldes hårtabet eller udtyndingen at det ligger til familien. Kig på dine forældres hårpragt og se om de har eller har haft samme problem og eventuelt i hvilken alder. Hvis det er almindeligt i din familie, så er der ofte ingen grund til bekymring.

Sygdomme:

Der er flere forskellige sygdomme der kan føre til hårtab og tyndt hår hos kvinder. Det kan f.eks. være reumatologiske sygdomme, lav blodprocent, sygdomme i skjoldbruskkirtlen eller cancer. Det er derfor altid vigtigt at blive undersøgt, hvis du begynder at opleve uforklarligt hårtab.

Psykisk påvirkning:

Psykiske lidelser såsom stress, depression og angst kan ofte føre til hårtab eller udtynding af håret.

Der findes flere årsager til tyndt hår hos kvinder end dem vi har nævnt her, men disse er de mest hyppige. Hvis du for nyligt at begyndt at tabe håret eller oplever udtynding, bør du gå til din læge og blive undersøgt. I de fleste tilfælde ligger der en naturlig forklaring bag, men bliver du undersøgt kan du bedre få en forståelse for hvorfor det sker og dermed lettere finde en behandling så du kan få tykkere hår igen.

Kan man behandle tyndt hår hos kvinder?

Der findes heldigvis en række kosttilskud til udtydning og tyndt hår hos kvinder, så man kan få tykkere hår igen. Her hos Alt om Hår tilbyder vi forskellige naturlige løsninger, blandt andet Revita Shampoo. Alle vores løsninger er skånsomme mod dit helbred og miljøet, og så er de tilmed til at betale, i forhold til dyre hårtransplantationer og receptpligtig medicin.

Kosttilskud

Da vitaminmangel og hårtab ofte hænger sammen, kan man supplere sin kost med et tilskud der giver dig alle de nødvendige vitaminer og mineraler din krop har brug for, for at skabe et sundt og tykt hår. Disse kosttilskud er specielt udviklet til folk der lider af hårtab og udtynding og de indeholder derfor også naturlige ingredienser, som er kendte for at stimulere hårvæksten og vække hårfollikler der er gået i dvale.

Hårprodukter

En af de letteste løsninger mod tyndt hår hos kvinder er at udskifte sine sædvanlige hårprodukter, med produkter der er specielt udviklet til at afhjælpe hårtab. Du kan få både shampoo, balsam, kure, såvel som skum fra anerkendte Foligain, som alle indeholder ingredienser der kan hjælpe dig med at få tykkere hår og mere hår.

Laser

Laserterapi er noget af det nyeste og mest effektive indenfor behandlinger af hårtab. Man kan få laserkamme til hjemmebrug, som er lette og overskuelige at bruge et par gange om ugen. De fungerer ved at laserlys trænger ned i hårfolliklerne og stimulerer væksten via en øget blodcirkulation til hovedbunden. Dette er en utrolig simpel og diskret metode til at afhjælpe tyndt hår hos kvinder, da det kan gøres hjemme i egen stue og man selv er herre over hvor ofte man gør det.

Skulle du have nogen tvivl omkring vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os på enten tlf, live chat eller e-mail. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at få tykkere hår.