Altomhaar

HairNation

60 | Hårtabs tabletter

maxmedix

Ser du tegn på manglende hårvækst, tørt, slidt eller kruset hår? I så fald er sandsynligheden for mangel på essentielle vitaminer stor. MaxMedix™ har netop udviklet et revolutionerende kosttilskud, der har samlet de mest essentielle vitaminer og mineraler til håret, i kosttilskuddet HairNation. Mange mænd og kvinder verden over er allerede begyndt at bruge dette kosttilskud, så de kan få skønheden i deres hår tilbage

  • HairNation indeholder essentielle vitaminer til håret
  • Fungerer på molekylært niveau for langvarige resultater
  • Hjælper til længerevarende vækst i hårrødderne
  • Naturlige ingredienser af høj kvalitet uden risiko for bivirkninger
  • Egnet til både kvinder og mænd
  • 24 timers levering

Baseret på mange års erfaring, er HairNation udviklet af MaxMedix med udgangspunkt i nogle af de mest anerkendte ingredienser til sundt hår. Dette vil komme til udtryk efter kort tid, hvor håret vil fremstå med større volumen og et sundere udtryk. Tilmed vil korrekt næring til håret også stimulere hårvækst, så du kan modvirke hårtab og genvinde selvtilliden.

Læs mere

Årsagen bag hårtab

Fænomenet hårtab opstår primært hos mænd. Tilstanden ses i en bred aldersgruppe, men de første tegn viser sig ofte mellem alderen 20-35 år.

Den mest essentielle årsag til hårtab er genetik. Nærmere bestemt findes der en overproduktion af alopeci, der er et mandligt hormon. Grundet den nedarvelige tendens, er der stor sandsynlighed for, at du kan se fremtiden for din hårvækst ved at tage et nærmere kig på dine forældre. Det mandlige hormon, alopeci, fremskynder hårets livscyklus, hvilket gradvist vil få dig til at tabe håret.

Der findes også andre årsager til et eventuelt hårtab. Disse kan inkludere stress, forkert kost og mangel på B6-vitamin. Derudover skal du sørge for at benytte en naturlig shampoo, der ikke indeholder skadelige stoffer som kan fremme hårtab.

Hvad er HairNation?

Der findes en række af forskellige kosttilskud mod hårtab på markedet. De bliver dog hele tiden forbedret og med HairNation får du et kosttilskud, der baseret på de seneste undersøgelser giver dig præcis de vitaminer og mineraler der skal til for at fremme sund og stabil hårvækst. Derudover indeholder kosttilskuddet også mange andre positive egenskaber mod håret – eksempelvis hvis du har problemer med tørt, kruset eller slidt hår.

Specialister bag mærket MaxMedix, har i dette kosttilskud skabt et naturligt alternativ til de mange hårtabsbehandlinger på markedet, der giver en række af bivirkninger. De mener, at med den rette næring af vitaminer og mineraler, kan kroppen på naturlig vis vende hårtabsprocessen og dermed sikre, at dit hår udstråler både sundhed, fyldighed og naturlighed.

Ingredienser i MaxMedix™ HairNation

Selen Stimulerer ny hårvækst gennem en dybdegående effekt. Det ideelle niveau af daglig indtagelse ligger på 35 til 55 mg.

Biotin (Vitamin B8) stimulerer kroppens naturlige keratin-produktion, hvilket både styrker håret og giver det mere elasticitet. Biotin er et vitamin tilhørende B-gruppen, hvilket bærer en essentiel funktion i kroppens evne til celleopbygning- og reproduktion.

Zink stimulerer den direkte næring til hårrødderne, der er essentielt for hårvæksten. Behovet for dette stof varierer, men MaxMedix har gennem undersøgelse fundet frem til den optimale daglige dosis på 10 mg.

Blåbær indebærer evner til styrkelse af immunsystemet, hvilket er essentielt til at bekæmpe en række årsager til hårtab.

Naturlig Bambus Ekstrakt er en central ingrediens i Asiatisk naturmedicin og anvendes også i en lang række af hårprodukter, grundet sine positive egenskaber.

Kobber er et vigtigt element i kroppens evne til at fungere korrekt. For lave niveauet af kobber kan være årsag til hårtab og tyndt hår.

Niacin (vitamin B3) er blevet anbefalet af uafhængige hårspecialister som en central ingrediens til styrkelse af håret. Dette skyldes B3’s evne til at fremme blodcirkulation til hårfolliklerne.

Hvordan virker MaxMedix™ HairNation?

HairNation er et naturlig kosttilskud baseret på hårets mest essentielle næringsstoffer. Disse tilføres direkte til hovedbunden, så du på kort til vil opnå både sundere og mere fyldigt hår. HairNation modvirker en række af årsagerne bag hårtab og skaber de bedste forudsætninger for, at dit hår på naturlig vis vil fremstå både sundt og mindre tyndt.

Hvornår kan jeg se resultater?

Med udgangspunkt i de aktive ingredienser i HairNation, skaber du de bedste forudsætninger for at opnå sundt hår med stabil hårvækst. De fleste kunder vil se forskellen efter kort tid i form at sundere og mindre kruset hår. Efter cirka en måneds brug, vil du ogs kunne se resultater som tykkere og mere fyldigt hår. Med dette naturlige alternativ kan du slippe for at benytte skrappe produkter, der i sidste ende kan skade din hovedbund.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor variere

Sådan bør du anvende HairNation

Indtag HairNation 2 gange dagligt. Indtagelsen bør ske i forbindelse med et måltid. Du bør tage en hver morgen og hver aften, hvilket vil sikre optimale resultater.

HairNation bøtten indeholder 60 stk. Kapsler, hvilket svarer til 1 måneds brug. Dette anbefales som minimum, for at kunne se de positive virkninger og sikre sundt hår med stabil hårvækst.

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi følgende:

  • Sund livsstil og varieret kost
  • Dette kosttilskud kan ikke erstatte sund kost eller korrekt livsstil

Naturligt og sikkert

HairNation kapsler baseres kun på naturlige ingredienser, hvilket sikrer at der ikke er noget bivirkninger. Vores anbefaling er dog at læse ingredienslisten for at forebygge allergiske reaktioner.