Altomhaar

Hair No More Spray mod hårvækst

Inhiberende spray mod hårvækst

Skin Doctors

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Skin Doctors Hair No More Spray er en innovativ metode til at forstyrre hårvæksten af uønsket hår. Den er udviklet til at virke på næsten hele kroppen, indeholder naturlige urter og fugtgiver huden.

  • Kan forhindre hårvækst
  • Kommer i en praktisk sprayflaske
  • Indeholder fugtgivende og beroligende midler
  • Egnet til allergikere og folk med følsom hud

Hair No More Spray kan mindske nødvendigheden af andre hårfjerningsprodukter, da den gradvis gør hårene tyndere og lysere, så de til sidst ikke kommer igen.

Læs mere

Hvad er Skin Doctors Hair No More Spray?

Dette produkt er udviklet til at bremse hårets stofskifte, og dermed påvirke hårvækstens cyklus. Regelmæssig brug af sprayen kan gøre håret tyndere, mindske den tid du skal bruge til at barbere, vokse eller bruge andre hårfjerningsprodukter. Desuden virker det uden at beskadige hudens væv og har også dybe fugtgivende og beroligende evner.

Hvordan virker ingredienserne?

Skin Doctors Hair No More Spray indeholder naturlige planteenzymer, der hjælper med at hæmme væksten ved at trænge dybt ind i hårsækkene. Blandingen kvæler simpelthen hårroden ved at påvirke cellerne, der er kendte for at støtte væksten. Tilføjelsen af antiseptisk, astringerende og fugtgivende midler sikrer at huden bliver silkeblød. De primære ingredienser omfatter urinstof, som spiller en vigtig rolle i at oversvømme hårløget, mens salicylsyre nedbryder keratinen i håret. En anden vigtig ingrediens er troldhassel, der er kendt for sine reparerende evner, og som kan bidrage til at genoprette smidighed og blødhed, mens den reparerer eventuelle skader. Soya peptider har hudlindrende evner, der er specielt egnede til ømhed og rødme efter en barbering. Endelig indeholder Skin Doctors Hair No More Spray hypercium (perikon), der giver den tiltrængte fugt til huden.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Resultaterne af Skin Doctors Hair No More Spray vil variere, da vi alle har forskelligt hår, hvad angår tykkelse, mængde og kvalitet. En synlig reduktion af hårenes tykkelse kan opleves efter blot 2 uger, men den fulde virkning vil ses efter 1-2 måneders brugs af Skin Doctors Hair No More Spray. I starten skal du dagligt spraye efter at have barberet eller vokset det ønskede område, men med tiden kan du reducere brugen af sprayen.

Hvordan skal jeg bruge det?

Hair No More Spray kan bruges direkte på den ønskede del af kroppen, og skal masseres ind i huden. For de bedste resultater skal du rense området med en blød klud og derefter lade det tørre, før du bruger sprayen. Når huden er tør, skal du massere sprayen ind i huden, til den er helt absorberet. I de første uger kan du bruge Skin Doctors Hair No More Spray to gange om dagen og senere hen blot en enkelt. For endnu bedre resultater anbefaler vi, at du først fjerner håret.

Hvilke ingredienser er der i Skin Doctors Spray?

Sprayen indeholder vand, propylene glycol, hydrolyseret soya protein, perikonekstrakt, troldhasselekstrakt, volverlegekstrakt, urinstof, pilebark ekstrakt, menthol, salicylsyre, natriumcitrat, imidazolidinyl urea, peg-40 hydrogeneret ricinusolie og xanthangummi. Alle ingredienser er af høj kvalitet og hudvenlige.

Er der nogen birvirkninger?

Skin Doctors Hair No More Spray har ingen kendte bivirkninger, men du bør gennemlæse ingredienserne i tilfælde af allergi eller overfølsomhed. Ydermere skal du ikke bruge sprayen på sår, rifter eller lignende. En test på et lille område kan vise dig eventuelle allergier.

Hvem kan bruge Skin Doctors Hair No More Spray?

Både mænd og kvinder kan benytte sprayen på både krop og i ansigt bortset fra næse, ører, kønsdele og omkring anus.

Hvordan bestiller jeg Skin Doctors Spray?

Det er nemt og sikkert at bestille Skin Doctors Hair No More Spray på Alt om Hår. Vi har dag-til-dag levering, så du kan komme i gang allerede i morgen. Du skal blot trykke ’Køb nu’, og du kan få den hjælp, du mangler til at fjerne uønsket hår.