Altomhaar

Skin Doctors Hair No More System

Hårfjerningssystem

Skin Doctors

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Skin Doctors Hair No More System er en af de mest avancerede hårfjerningsmetoder i én enkel pakke. Denne pakke virker på selv det mest genstridige hår på både krop og i ansigt.

  • Dobbeltvirkende til at fjerne hår og forhindre det i at komme igen
  • Kan endda virke på tykt hår
  • Til både krop og ansigt
  • Fjernelsen kan ske næsten med det samme
  • Kan gøre huden blød og glat

Hvor de fleste hårfjerningsprodukter har risici for sår, forbrændinger og smerte, tilbyder Skin Doctors Hair No More System en imponerende og enkel løsning. Nem at bruge og smertefri.

Læs mere

Hvad er Skin Doctors Hair No More System?

Det er et af de enkleste hårfjerningsprodukter på markedet uden behov for kosttilskud, batterier eller refillpakker. Systemet kombinerer en hårfjerningscreme, som øjeblikkeligt kan fjerne håret, og en hårhæmmende spray, der forstyrrer væksten ved regelmæssig brug. Skin Doctors Hair No More System er en simpel to-trins behandling, der kun tager dig lidt mere end ti minutter, men resultaterne er imponerende. Ligeså imponerende er det, at det ikke skader hudens væv og endda fugter huden, så den fremstår silkeblød.

Hvordan virker ingredienserne?

Skin Doctors Hair No More System indeholder to forskellige produkter, en hårfjerningscreme og en hårhæmmende spray. Kalium Thioglycolat i hårfjerningscremen nedbryder øjeblikkeligt keratin for at fjerne hår. Når håret er fjernet, fungerer den hårhæmmende spray som et antiseptisk og helbredende middel, men den vigtigste opgave for denne spray fra Skin Doctors er at trænge dybt ind i hårsækken og bremse cellerne, der har med hårvæksten at gøre. Ved regelmæssig brug kan de øvrige indholdsstoffer i sprayen helt stoppe væksten.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Hvor effektiv Skin Doctors Hair No More System er, afhænger helt og holdent af mængden og tykkelsen af håret, der ønskes fjernet., men hårfjerningscremen kan fjerne hår på under 15 minutter. I starten kan hårvæksten blive tyndere og lysere, og med tiden kan det blive svært for hårsækkene at udvikle sig, og dermed vil hårvæksten helt stoppes.

Hvordan skal jeg bruge systemet?

Før du kaster dig over Skin Doctors Hair No More System, anbefales det, at du foretager en test på et lille område. Hvis ikke der er nogen irritation eller brændende fornemmelse, skal du gøre følgende:

Hårfjerningscremen: Du skal anvende et jævnt og tyndt lag creme. Hvor længe det skal sidde afhænger af hårets tykkelse og mængden af det, men cirka 5 minutter på kroppen og 2 minutter i ansigtet bør være nok. Fjern en lille mængde creme for at se om håret nemt kommer ud, hvis det gør det, skal du fjerne cremen, og hvis det ikke gør, skal du vente et par minutter.

Hårhæmmende spray: Efter at have fjernet håret skal du rense området med en blød klud og intet andet foretage dig. Vent på at huden tørrer, og spray derefter over området. Nu skal du massere den hårhæmmende spray med fingrene, til huden har absorberet den.

Hvilke ingredienser er der i Skin Doctors Hair No More System?

De primære ingredienser er kalium thioglycolat, pilebark, troldhassel og perikon.

Er der nogen bivirkninger?

Skin Doctors Hair No More System har ingen kendte alvorlige bivirkninger, men det anbefales, at du foretager en test for at være sikker på du ikke er allergisk. Bemærk venligst, at dette produkt ikke er egnet til brystvorter, ører, næse, kønsdele eller omkring anus.

Hvem kan bruge det?

Både mænd og kvinder kan bruge Skin Doctors Hair No More System på kroppen og i ansigtet, med undtagelse af de førnævnte områder.

Hvordan bestiller jeg Skin Doctors Hair No More System?

Du kan uden besvær, tid eller bekymringer bestille Skin Doctors Hair No More System på Alt om Hår. Vi har dag-til-dag levering, så du kan komme i gang med dit nye supplement allerede i morgen. Du skal blot trykke ’Køb nu’, og du kan få hjælp til at slippe af med det uønskede hår.