Altomhaar

HairGenesis Hårolie mod Hårtab

50ml Serum | Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

maxmedix

Hair Genesis® Activator Serum, hjælp til hårtab, hjælper med at genoplive dit tynde hår og bringe dit fulde ungdommelige hår tilbage! De helt nye fremskridt inden for behandling af hårtab. De naturlige midler, der kan hjælpe med at stoppe det, er samlet i en skummende serum for at hjælpe med at bekæmpe hårtab. I modsætning til folkelig tro er mandlig og kvindelig skaldethed forårsaget af de samme faktorer. Denne serum kan hjælpe både mænd og kvinder med hårtab.

 • Hjælper til at forhindre hårtab og hårudtynding
 •  Hjælper med at øge hårtykkelsen
 • Fusion af fordelagtige, naturlige ingredienser
 • Nærer hovedbunden!
 • Hjælp til hårtab
 • Indeholder DHT-blokering
 • Fungerer bedst med resten af HairGenesis® serien
 • Spar 25% på en multipakke med 6 stykker med gratis levering

Hair Genesis Activator Serum hjælp til hårtab, er en skum, som er langt mere potent og effektiv end tidligere produkter, hvilket bedre hjælper med at fremme hårgenvæksten. Da produktet er udviklet ud fra en naturlig formel, er der ingen kendte negative bivirkninger ved brug. For at få de mest positive virkninger fra HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum, bør den bruges sammen med Hairgenesis® Trichoceutical® Oral Tablets og Hairgenesis® Trichoceutical® Activating Shampoo til behandling af hårtab.

Læs mere
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Klinisk bevist

Hvad er HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum?

Hair Genesis Activator Serum hjælp til hårtab, er et helt nyt skum, der, når det masseres ind i hovedbunden, hvor der er tynde hår, vil bidrage til at fremme hårgenvæksten og fortykning. Serummet kan bruges til både mænd og kvinder, der har problemer med hårtab eller hårudtynding. Produktet kan hjælpe med at hæmme hårtab. Den avancerede forskningsudvikling har ført til en bedre forståelse af hårtab, og generation 7 Activator Serum har fået nyt design, for bedre at absorbere hårsækkene og mere effektivt at hjælpe med at opnå et sundere og fyldigere hår.

Hvordan vil det hjælpe mig?

Ved du, hvor mange af den danske befolkning, som er påvirket af hårtab? Der kan være mange flere end du tror! Over halvdelen af hele den danske befolkning lider lige nu af hårtab. HairGenesis Activator Serum hjælp til hårtab, kan fjerne behovet for at forsøge at gemme dette problem med parykker eller brug af stoffer til at bekæmpe det. HairGenesis® tilbyder et stoffrit naturligt alternativ, der har til formål at beskytte og forynge dit hår.

Hvordan virker det ?

HairGenesis® Activator Serum, hjælp til hårtab, tager inspiration fra nyeste forskning inden for hårtab, så den nu mere effektivt krydser huden og målretter hårsækkene selv. Hårsækkene bliver betændt og beskadiget, hvilket bidrager til hårtab. HairGenesis® Activator Serum hjælper med at reducere inflammation og infektion og bekæmper hårudtynding ved at tage fat i kernen af problemet med behandling af hårtab.

Hvordan bruger jeg det?

HairGenesis® Activator Serum hjælp til hårtab, bør påføres hver dag inden sengetid. Tryk på pumpen for at frigøre skummet og påfør et ensartet lag af serummet til området af din hovedbund, som oplever udtynding. Det er bedst at gøre dette, når du har renset din hovedbund ved at sprøjte det med vand eller vaske det for på denne måde at fjerne snavs eller fedt. For de bedste resultater skal du også bruge HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets og HairGenesis® Trichoceutical® Activating Shampoo.

Ingredienser

HairGenesis® Activator Serum hjælp til hårtab, består af et mangfoldigt udvalg af naturlige remedieringsstoffer. Disse ingredienser kan sammen bidrage til at stimulere revitaliseret hår og fremme re-vækst. Blandingen af kun naturlige ingredienser i HairGenesis® Activator Serum betyder, at der ikke er nogen kendte negative bivirkninger, og der er langt færre risici end med lægemiddelbaserede behandlinger. De mest instrumentelle aktive ingredienser er anført og forklaret nedenfor:

 • Vitamin D er et almindeligt vitamin, der er gavnligt på mange måder. Hårtab har vist sig at have forbindelser til D Vitamin-mangler, så serummet kan hjælpe med at bekæmpe dette, der igen sigter mod at bekæmpe hårtab.
 • Lysin er en organisk forbindelse, der øger calciumoptagelsen og øger produktionen af ​​et stof kendt som kollagen. Kollagen udgør den grundlæggende struktur af hårsække og derfor vil øget produktion af kollagen hjælpe med at reparere hår og få håret til at vokse ud igen.
 • Pygeum er et træ, der er hjemmehørende i de afrikanske skove, hvis bark er blevet brugt i århundreder i naturlige helbredelsesmidler. Pygeum blokerer for DHT, som er meget skadeligt for hårsækkene. Når dette undertrykkes kan hårsækkene fortsætte med at producere sundt hår.
 • Nedenstående er den fulde liste over de naturlige ingredienser i HairGenesis® Activator Serum hjælp til hårtab:

  Vand, Serenoa Serrulata Olie, Dinatrium Laureth Sulfosuccinat, Natrium Laurel Sulfoacetat, Polysorbat 20, Lecithin, Beta-Cyclodextrin, Polysorbat 60, Vitamin D3, Oenothera Biennis Olie, Carnitin, Lysin, Thioctic Acid, Hydrolyseret Triticum Vulgare Protein, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Citrus Limonum Olie, Rosmarinus Officinalis Olue, PEG-16 Macadamia Glycerides, Borago Officinalis Seed Olie, Pygeum Africanum ekstrakt, Hypoxis Rooberi ekstrakt, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre

  Videnskabelig undersøgelse

  En nylig undersøgelse af årsagerne til hårtab har vist, at DHT, inflammation og infektion i hårsækkene er nøglefaktorer, der forårsager hårtab. HairGenesis® behandling af hårtab, udviklede derefter en bedre forståelse af hårtab og indarbejdede DHT blokering og antiinflammatoriske ingredienser i HairGenesis® Activator Serum og andre HairGenesis® produkter. For at læse den fulde kliniske undersøgelse klik her.