Altomhaar

HairGenesis Hårvækst Balsam

Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

maxmedix

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

HairGenesis® balsam er en naturlig balsam til hårtab udviklet med Tricoceutical-teknologi, en patenteret blanding af vitaminer og antioxidanter skabt med det formål at give mænd og kvinder med tyndt, fint hår et hårplejeprodukt til at fugtgive og beskytte håret. HairGenesis® balsam til hårtab indeholder naturlige ingredienser som guargummi og savpalme, og er udviklet til at give håret glans, styrke, næring og fugt til at understøtte en sund hårvækst.

  • Balsam mod hårtab
  • Nærende balsam til fint og tyndt hår
  • Styrker, beskytter og fugtgiver
  • Velegnet til mænd og kvinder
  • 100% tilfredshedsgaranti
Læs mere
  • Glutenfri
  • Kvalitetsgodkendt Certificering
  • Klinisk bevist
  • Cruelty Free

HairGenesis balsam - hårpleje til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

HairGenesis balsam til hårtab er det ideelle hårplejeprodukt til mænd og kvinder med fint, tyndt hår. Er beregnet til brug 2-3 gange om ugen som en del af din normale hårpleje, og er specielt formuleret til at få dit hår til at se og føles sundere og mere vibrerende end før samt bidrage til udseendet af tyndt hår. Hår, der bliver tyndere, er ofte svagere, mere matte og finere end sundt hår, og derfor bruger denne balsam en avanceret plantebaseret formular til målrettet at pleje samt fugtgive tynd hår fra rod til spids.

De vigtigste ingredienser

Kæmpenatlysolie

Kæmpenatlysolie er udvundet fra en gulbladet plante fra Nordamerika. Ingrediensen indeholder høje niveauer af omega-3-fedtsyren GLA, hvilket kan bidrage til hårets sundhed.

Guargummi

Guargummi er udvundet af guarplantens bælge, og kan bidrage til tykkere hår, da det forsegler fugten i håret. Har beskyttende egenskaber til at bidrage til at beskytte håret, og bidrager til at gøre dit hår blødt og skinnende.

Savpalme

Savpalme er også kendt som Serenoa Repens, og er en populær ingrediens i naturolige hårplejeprodukter. Er udvundet fra et lille palmetræ fundet i Nordamerika. Siges at kunne bidrage med at udskyde forekomsten af tyndt hår. Ingrediensen har været forbundet med sundt hår hos mænd og kvinder.

Brugsvejledning

Påfør en tilstrækkelig mængde balsam i vådt hår (afhængigt af længde) og masser forsigtigt ind i hovedbunden med fingerspidserne. Lad balsamen sidde i håret i 1-2 minutter for at give de aktive ingredienser mulighed for at blive fuldt absorberet og skyl herefter med varmt vand. For at få de bedste resultater anbefaler vi, at balsamen bruges sammen med HairGenesis® hårtabsshampoo og hårolie, og at den bruges 1-2 gange om ugen i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder.

Anbefalinger

Er klinisk testet, fremstillet af naturlige ingredienser og udviklet til daglig brug. Har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Kun til udvortes brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Vand, Cetrimoniumklorid, Cocamidopropyl Betain, Savpalme, Olie, Lecithin (Glycine Soja Liposome Phosphatidylcholine), Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, Panthenol, Cyamopsis Hydrochin, Tetragon , Lysin, thioctic syre (Alpha Lipoic Syre), hydrolyseret Triticium Vulgare (hvedebiotin) -protein, Camellia Sinensis (grøn te) Blad ekstrakt, Natrium Hyaluronate (Glycosaminoglycans), Pygeum Africanum (afrikansk bark) ekstrakt, Hypoxis Rooperi Ekstrakt, Polyquaternium-7, FDC Blå # 1, Duft, Phenoxyethanol, Beta-Cyclodextrin, Dimethyl, Polysorbate 60, Vitamin D3, Cholecalciferol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre.

Opbevaring

Vi anbefaler, at du opbevarer HairGenesis balsam et tørt sted uden direkte sollys, da det ellers kan have en negativ påvirkning på produktets effektivitet. Derudover anbefaler vi, at den kun skal bruges som supplement til behandling af tyndt, fint hår hos mænd og kvinder.