Altomhaar

HairGenesis Hårolie mod Hårtab

Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

maxmedix

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

  • Naturlig hårolie til mænd og kvinder
  • Til fint og tyndt hår
  • Indeholder savpalme og kæmpenatlysolie
  • Klinisk testet
  • Ideel til daglig brug

HairGenesis Hårolie er et naturligt hårserum til mænd og kvinder, der har problemer med hårtab. Serummet til hårtab indeholder savpalme og kæmpenatlysolie, som begge er naturlige ingredienser, der som hårolie meget målrettet kan pleje fint og tyndt hår. MaxMedix' HairGenesis hårolie er klinisk testet, udviklet med naturlige ingredienser til hårtab, ideel til daglig brug, og kan være din hjælp til selvhjælp for at få selvtilliden tilbage til at vise dit hår frem med stolthed!

Læs mere
  • Glutenfri
  • Kvalitetsgodkendt Certificering
  • Klinisk bevist

HariGenesis hårolie - det naturlige valg til hårtab

HairGenesis hårserum er det naturlige valg til mænd og kvinder, der har problemer med hårtab. Olien er din hjælp til selvhjælp, hvis du oplever tyndere og finere hår, og er et naturligt alternativ til hovedbundsprodukter med minoxidil, der har en tendens til at have ubehagelige bivirkninger. Hårolien er sikker, effektiv og kraftfuld grundet dens potente formel og har ingen kendte bivirkninger. Serummet indholder en patenteret sammensætning af ingredienser som thiocticsyre, LSESr og carnitin (Carnisol®). Virker på tyndt og fint hår ved målrettet at stimulere hovedbunden.

De vigtigste ingredienser

Savpalme

Savpalme er også kendt som serenoa repens, og er et lille palmetræ hjemmehørende i Nordamerika. Almindeligt brugt i naturlige hårprodukter, da palmen eftersigende kan udskyde processen med at få tyndt hår. Ingrediensen kan også bidrage til sundt hår.

Rosmarinolie

Rosmarinolie er i flere århundreder blevet brugt til mad og medicin i Middelhavsområdet, og kan blandt andet bidrage til at stimulere håret. Siges at kunne hjælpe med at udsætte processen med at få tyndt og fint hår.

Kæmpenatlysolie

Er udvundet fra en plante, der er hjemmehørende i Nordamerika. Kæmpenatlysoliens (EPO) høje niveauer af Omega-3 fedtsyren GLA kan bidrage til hårets sundhed, og siges at kunne stimulere hårvæksten. Kan eftersigende også afhjælpe hårsækkeskader.

Brugsvejledning

Pump lidt hårolie ud i hovedbunden. Brug fingerspiderne til at massere olien blidt ind i hovedbunden, især de områder, hvor håret er tyndt og fint. Brug hårolien én gang dagligt lige før, du går i seng, så de aktive ingredienser kan arbejde i løbet af natten. For at få de bedste resultater anbefaler vi, at hårolien bruges sammen med HairGenesis® hårtabsshampoo og balsam, og at den bruges i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at vurdere resultaterne.

Anbefalinger

Hårolien er lavet af naturlige ingredienser, klinisk testet, og er velegnet til at bruge på daglig basis. Har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Rådfør med egen læge før brug, hvis du bruger nogen former for hovedbundsmedicin. Kun til udvortes brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Vand, Serenoa Serrulata (Savpalme LSESr - Liposterolic Serenoa repens,) Olie-dinatrium Laureth Sulfosuccinat (Og) Natrium Lauryl Sulfoacetate, Polysorbat 20 (Olie Sorbitan Laurate), Lecithin, (Glycine Soja Liposome Phosphatidylcholine), Betysincyclode, Beta Cycode, D3-vitamin Cholecalciferol, Oenothera Biennis (aftenprospose) olie, carnitin, lysin, thioktisk syre (alfa-lipoic acid), hydrolyseret Triticum Vulgare (hvede biotin) -protein, Camellia Sinensis (grøn te) Blade Ekstrakt, Sodium Hyaluronate Citrus (Glycos) (Citron) olie, Rosmarinus Officinalis (rosmarin) olie, PEG-16 Macadamia glycerider (Macadamia nøddeolie), Borago Officinalis (Borage) frøolie, Pygeum Africanum (afrikansk bark) ekstrakt, Hypoxis Rooperi (afrikansk stjerne græs) Ekstrakt, Phenoxyethanol , Caprylyl Glycol, sorbinsyre.