Altomhaar

HairGenesis Vitaminer til Håret

30 Tabletter | Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

maxmedix

Kosttilskuddet fra HairGenesis er en behandling mod hårtab, der gennem en utroligt kraftig og naturlig opskrift, har formålet at gøre håret tykkere for både kvinder og mænd. HairGenesis kosttilskuddet gør brug af en revolutionerende og ny teknologi for at kunne påvirke hårsækkene og mindske naturlige skader effektivt, da disse er store syndere når det kommer til hårtab. Dette kosttilskud kan derfor bidrage til at du får tykt og ungdommeligt hår igen.

 • Bidrager til at standse hårtab og fremme hårvæksten
 • Har til formål at tykne håret
 • Indeholder mange naturlige ingredienser
 • Nye udviklinger
 • Tabletter med styrke
 • Anbefales at bruges i kombination med de resterende produkter fra HairGenesis for optimale resultater
 • Spar op til 25% på vores multi-packs og få gratis levering!

Mange tror at kvinder ikke oplever de samme problemer med udtynding af håret som mænd oplever. Dette er ganske enkelt forkert. Faktisk vil over 50 pct af den danske befolkning opleve udfordringer med hårtab på en given tid i livet. Dette kosttilskud fra HairGenesis er en behandling mod hårtab som er blevet udviklet til at være tre gange stærkere end før, for at hjælpe dig med at få sundere hår.

Læs mere
 • Klinisk bevist
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Mænd & kvinder
 • Høj Dosis

Om HairGenesis® Kosttilskud

Kosttilskuddet fra HairGenesis er en behandling mod hårtab, præsenteret som de smarte nye softgel kapsler, som bruger den nyeste forskning og bedste teknologi fra HairGenesis til at hjælpe dig med at få et tykkere og sundere hår. Den naturlige opskrift er let at absorbere for hårsækkene, og kan benyttes af både kvinder og mænd. Kosttilskuddet er let at sluge, og afhjælper udtynding af håret samt skaldethed.

Sådan kan et kosttilskud til håret hjælpe dig

Hele 50 pct af kvinder som er ældre end 65 bliver ramt af kvindelig skaldethed, mens det samme gælder for 65 pct af mænd. Selvom dette problem er meget almindeligt, prøver mange at skjule det når de oplever en udtynding af håret. Disse avancerede tabletter har tabet flere årtier at udvikle, og har den maksimale styrke, for at kunne afhjælpe dig med dit problem.

Hvordan virker kosttilskud til hår?

Dette kosttilskud fra HairGenesis er en behandling mod hårtab, som gør brug af nytænkende videnskabelig udvikling, så den effektivt kan gå efter hårsækkene med den stærke opskrift som styrker hårrødderne. En af de store syndere når det kommer til øget hårtab er hvis hovedbunden og hårsækkene bliver inflammerede eller inficerede. Disse tabletter fra HairGenesis bidrager med deres naturlige ingredienser til at standse denne infektion og inflammation.

Sådan bruges HairGenesis kosttilskuddet

Dette tilskud er udviklet til at bruges dagligt. Tabletterne er softgel, så de er utroligt lette at synke, og skal kun tages en gang om dagen, helst på det samme tidspunkt hver dag.

Ingredienser

Dette kosttilskud fra HairGenesis er baseret på en nytænkende og potent opskrift, som består af et stort antal gavnlige og naturlige ingredienser. Når disse ingredienser bliver kombineret, vil de forsøge at afhjælpe udtyndingen af håret, samt støtte sundheden og tykkelsen af håret. HairGenesis er yderst konkurrencedygtigt, da de er det eneste brand som kan tilbyde en opskrift med fuldt ud naturlige ingredienser. Herunder kan du læse om de mest fremtrædende ingredienser.

 • D-Vitamin er et yderst sundt vitamin, som hjælper kroppen på mange forskellige måder.Hvis du ikke får nok af dette vitamin kan det føre til hårtab. D-vitamin er inkluderet i disse tabletter for at hjælpe med at standse udtyndingen af håret.
 • E-vitamin er anerkendt for dens antioxidative egenskaber. Derfor er dette vitamin afgørende når det kommer til kroppens regenerative funktioner og når det kommer til at kunne beskytte væv og organer. E-Vitamin har også en rigtig god indvirkning når det kommer til udtynding af håret, da det bidrager til at give genvækst i hårbunden.
 • Trichoceutical Proprietary Blend er en utrolig sund blanding af naturlige fremkommende ingredienser, blandet efter de præcist rette forhold, som bidrager til at fremme tykkelsen af det enkelte hårstrå, og reducere yderligere hårtab.

Herunder kan du læse den fulde ingrediensliste for dette kosttilskud fra HairGenesis.

E-vitamin, D-vitamin, beta-cyclodextrin, Phytosteroler, alpha lipoic syre, N-acetylcystein, Berberine HCL, savpalme, Genestein dicalciumphosphat, Resveratrol, Cellulose, vegetabilsk stearinsyre, vegetabilske magnesium stearat, natriumcroscarmellose, Titandioxid, siliciumdioxid.

Videnskabelig undersøgelse

Der er for nyligt lavet en undersøgelse på effektiviteten af kosttilskud mod hårtab, som havde fantastiske resultater. De konkluderede at de testede kosttilskud øgede hårvæksten mærkbart. Denne undersøgelse har været til megen gavn for HairGenesis, som har oplevet en større efterspørgsel på deres produkter, og hele tiden arbejder på at forbedre dem. For at lære mere om den kliniske undersøgelse, klik her.