Altomhaar

HairGenesis Trichoceutical Mousse

Hårstylingsmousse til tyndt hår

HAIRGENESIS

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Med denne mousse fra HairGenesis kan du få mere kontrol over dit uregerlige hår, og på samme tid fremme fortykningen af håret. HairGenesis har udviklet en ny Trichoceutical™ teknologi, som får dette brand til at være yderst konkurrencedygtige på markedet. både mænd og kvinder kan have problemer med hårtab, men denne HairGenesis mousse kan hjælpe med at give din selvtillid et boost, og give dit hår et flot og fyldigt udseende.

 • Tæmmer det utæmmelige og ubehagelige hår
 •  Hjælper med at bidrage til at øge hårtykkelsen
 • Lavet af naturligt fremkommende ingredienser
 • Giver dit hår det bedst mulige udseende
 • Beskytter dit hår
 • DHT-Blokering
 • Optimale resultater opnås hvis produktet benyttes med de andre HairGenesis produkter
 • Du kan spare op til 25% ved køb af multipakker med op til 6 produkter

Denne mousse fra HairGenesis giver dit hår mere volumen og forbedrer dets udseende, både kortsigtet og langsigtet. Brug af mousse giver dig muligheden for at style dit hår indtil du synes det er perfekt. Over tid bidrager denne mousse til tykkere hår, samtidigt med at den har en stærkere effekt hvis den kombineres med kostilskuddet og serummet fra HairGenesis, som også er mod hårtab.

Læs mere

Om HairGenesis® Trichoceutical® Styling Mousse

Denne mousse mod hårtab er udviklet særligt til at hjælpe med at give personer som lider af hårtab, tykkere og sundere hår. Nye tendenser og udviklinger på markedet har ført til en mere præcis viden om sammenhængen mellem inflammation af hovedbundens hårsække, og hvordan det kan lede til skadet hår og dermed hårtab. Denne mousse fra HairGenesis gør brug af den nye viden, og arbejder på at forhindre en inflammation af hårsækkene. Du kan nu være helt rolig og vide at dit hår bliver sundere og stærkere hver dag.

Sådan kan HairGenesis® Mousse hjælpe dig

Hvis du er en af de mange som har problemer med hårtab og tyndt hår, som leder med lys og lygte efter en måde at få dit sunde og fyldige hår tilbage, er denne mousse fra HairGenesis et godt produkt til dig! Du kan stoppe med at skjule dit tynde hår, og i stedet stå ved det og give det den maksimale volumen og stil.

Sådan virker HairGenesis® Trichoceutical® Mousse?

Denne mousse er syvende generation af HairGenesis produkter mod hårtab, som er udviklet med avanceret teknologi, for at sikre en let absorbering i hårsækkene. Hvis hårsækkene er inflammerede, kan det være skadeligt for dit fremtidige hår - heldigvis er denne mousse udviklet til at standse infektion og inflammation, samt at skabe vækst og tykkere hår.

Sådan bruger du Hair Genesis® Mousse

Hairgenesis Mousse kan anvendes på mange forskellige måder, som hver har forskellige effekter. For det optimale resultat, skal moussen påføres fugtigt eller vådt hår, og gerne i kombination med kosttilskuddet, serummet og andre produkter fra HairGenesis serien mod hårtab. Hvis du bruger moussen for øget volumen, skal du ganske enkelt stryge en mindre mængde mousse gennem håret, og huske at starte ved hårrødderne. Hvis du derimod vil definere dine krøller eller bølger i håret, kan du følge nedenstående trin.

 • Tag en mindre mængde mousse i hænderne. Blot en smule er nødvendigt, for at undgå klumper i håret.
 • Stryg moussen gennem længden og spidserne af håret.
 • For også at påvirke indersiden af håret, kan du vende hovedet ned mod jorden, og kramme moussen ind i håret med dine fingre.

Ingredienser

Denne hårmousse indeholder kun naturlige ingredienser, som ikke har nogle kendte bivirkninger. Den er helt sikker at bruge, netop grundet det høje antal af naturlige ingredienser. Nedenfor kan du læse om de mest fremtrædende ingredienser.

 • Pygeum er navnet på et træ fra Afrika, hvorfra barken bruges, da den er rig på næringsstoffer som blokerer DHT, der er kendt for at skade hårsække.
 • Dimethylisosorbid gør det lettere for det aktive indhold at trænge ned i hårbunden og -sækkene, uden at irritere disse.
 • Polysorbat 60 har i lang tid været brugt til at modvirke hårtab og er en fuldt ud naturlig ingrediens.
 • Vitamin D3 Cholecalciferol er yderst relevant og vigtig, da en mangel på denne kan lede til hårtab..

Herunder er en ingrediensliste med indholdet i HairGenesis® Mousse:

Vand, Cetrimoniumchlorid, Cocamidopropyl Betain, Polyquaternium-7, Polysorbat 20, Panthenol, Tangsekstrakt, Vaccinium Myrtillus (Blåbær) Extract, Aloe Vera Gel, Acer Saccharinum (Sugar Maple) Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Frugtekstrakt, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto LSESr - Liposterolisk Serenoa Repens) Olie, Citrus Medica Limonum (Citron) Extract, Beta-Cyclodextrin, PEG 16 Macadamia Glycerider (Macadamia Nut Oil Ester), Polysorbat 60, Lecithin, (Glycine Soja Liposome phosphatidycholin), Vitamin D3 cholecalciferol, carnitin, Oenotheraa Bienna (Evening Primrose) Olie, thiotinsyre (alfa Lipoic Acid), lysin, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Ekstrakt, hydrolyseret Triticum vulgare (hvede biotin) Protein, Borage Officinalis (Borage) Seed Olie, Sodium Hyaluronat (Glycosaminoglycaner), Pygeum Africanum (Afrikansk Bark) Ekstrakt, Phenoxyethanol, Hypoxis Rooperi (African Star Grass) Ekstrakt, FDC Blue #1, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre, Fragrance, FDC Red #33

Videnskabelig undersøgelse

Nylige undersøgelser af nogle af årsagerne til hårtab har hjulpet os til at forbedre vores forståelse for resultaterne og effekten af forskellige metoder til at hjælpe med hårtab. HairGenesis® har brugt den seneste udvikling til at skabe HairGenesis® Mousse og til at gøre det så effektivt som muligt. For at læse den fulde kliniske undersøgelse klik her.