Altomhaar

HairGenesis Shampoo mod Hårtab

222ml Shampoo | Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

maxmedix

Denne shampoo fra HairGenesis modarbejder hårtab, ved at dæmpe de faktorer, som forårsager hårtab hos kvinder og mænd, samtidig med at dit hår bliver næret, hydreret og beskyttet. HairGenesis Revitalising Shampoo mod hårtab, gør brug af Trichoceuticals nyest udviklede teknologi for at bidrage til en reducering i inflammation af hårbundens hårsække, da dette er en af de primære faktorer når det kommer til hårtab.

 • Naturlige ingredienser
 •  Bidrager til at give dirt hår et sundere og tykker udseende
 • Indeholder stærke DHT-blokkere
 • Giver næring og renser håret i dybden
 • Optimale resultater opnås hvis shampooen bruges med andre produkter fra serien
 • Du kan spare op til 25 pct hvis du køber en multipakke, med op til 6 produkter

Hårtab og udtynding af håret er et meget udbredt problem i Danmark, som mere end 50 pct af den danske befolkning vil kende personligt til i løbet af deres liv. Denne statistik kan nu forbedres, grundet produkter i stil med serien mod hårtab fra HairGenesis.

Læs mere
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Klinisk bevist
 • IKKE TESTET PÅ DYR

Om HairGenesis® Revitalising Shampoo

Denne shampoo fra HairGenesis er en helt ny-udviklet behandling mod hårtab, som også beskytter og styrker dit hår. Ny forskning omhandlende hårtab har givet en ny indsigt i hvordan man kan sørge for at en behandling går direkte til hårsækkene. Den nye teknik som bruges af Hairgenesis har de kaldt Trichoceutical. 
Shampooen kan bruges af både kvinder og mænd, da det er samme faktorer der spiller ind.

Sådan kan HairGenesis® Revitalising Shampoo hjælpe dig

HairGenesis® Revitalising Shampoo mod hårtab kan hjælpe både kvinder og mænd med at standse deres hårtab og få det flotte og ungdommelige hår tilbage. I løbet af deres levetid vil knap 15 millioner personer komme til at have problemer med udtynding af håret eller decideret hårtab. Efter flere årtiers forskning er det lykkedes HairGenesis at udvikle en shampoo som arbejder på at genopfriske dit hår og få det til at se ungt og flot ud igen, så du ikke skal være pinligt berørt over en tilbagetrukken hårgrænse eller høje tindinger.

Sådan virker HairGenesis® Revitalising Shampoo

HairGenesis® Revitalising Shampoo modarbejder hårtab ved hjælp af de naturlige og effektive ingredienser som er nøje udvalgt til at målrette de ramte hårsække, og blive optaget via hovedbunden. Denne shampoo er særligt god til at reducere infektion og inflammation af hårsækkene, hvilket er en af de primære faktorer for hårtab.

Sådan bruges HairGenesis Revitalising Shampoo 

For at give dit hår den bedste mulighed for et optimalt resultat og yderligere vækst, anbefales det at denne shampoo anvendes 3-4 gange i ugen, og gerne i kombination med kosttilskuddet og serummet fra HairGenesis’ serie mod hårtab. Denne shampoo benyttes på samme måde som andre shampoos mod hårtab, og en brugsanvisning kan findes nedenfor:

 • Fugt dit hår med varmt vand
 • Pump en lille smule shampoo ud i din håndflade
 • Stryg shampooen gennem hele håret, og vær sikker på at din hovedbund er dækket
 • Efterlad shampooen i håret i 1-2 minutter og skyl derefter grundigt med det varme vand

Ingredienser

Denne shampoo fra HairGenesis består af særligt udvalgte naturlige ingredienser, som er kendt for at hæmme hårtab og fremme hårvækst. Shampooen er yderst konkurrencedygtig, og eftersom den er naturlig, er den meget populær hos kunder der ikke ønsker bivirkninger. De mest fremtrædende ingredienser kan findes nedenfor.

 • Lysin er tilføjet, da det øger optagelsen af calcium. Dette gør det lettere for kroppen at producere kollagen, som er den primære struktur i hårsække. En øget produktion af kollagen betyder mindre hårtab såvel som en fremmet hårvækst.
 • Pygeum africanum stammer fra Afrika, og er et træ med en utroligt næringsfyldt bark. Barken er kendt for sine egenskaber for bl.a. at blokere DHT, som ellers er et yderst skadeligt stof for hårsække og hårvækst.
 • Endnu en næringsrig naturlig ingrediens er Evening primrose oil, som kommer fra primula blomsten. Olien indeholder et særligt stod, GHA, som er yderst gavnligt mod hårtab, da den bidrager til sund vækst og hårets udvikling.

Herunder ses en komplet ingrediensliste i HairGenesis® Trichoceutical® Revitalising Shampoo:

Vand, Lauramid MEA, natrium Laureth Sulfat, Hydroliseret Triticum Vulgare (Hvede Biotin), Cocamidopropyl Betaine, Lecithin (Glycine Soja Liposomphosphatidylcholin), Serenoa Serrulata (Saw Palmetto LSESr - Liposterolisk Serenoa Repens) Olie, Carnitin , Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, thiotinsyre (alfa Lipoic Acid), lysin, natriumhyaluronat (Glucosaminoglycaner), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Ekstrakt, dimethylisosorbid, beta-cyclodextrin, Polysorbat 20 (PEG-20 sorbitanlaurat), Polysorbat 60, D3-vitamin Cholecalciferol, Borago officinalis (Borage) Seed Oil, PEG-16 Macadamia glycerider (Macadamia Nut Oil Ester), piperita (pebermynte) Leaf Oil, pygeum africanum (African Bark) Ekstrakt, FDC blå #1, FDC Yellow #5, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, Sorbinsyre.

Videnskabelig Undersøgelse

Udtynding af håret er et almindeligt problem, som stadig flere efterspørger en behandling for. Mange undersøgelser har gjort det lettere for HairGenesis at forbedre deres produkter, og finde de naturlige ingredienser, som hjælper mod hårtab. For at læse den fulde kliniske undersøgelse klik her.