Altomhaar

HairGenesis Shampoo mod Hårtab

Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

maxmedix

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

HairGenesis® Shampoo er et naturligt hårplejeprodukt til hårtab udviklet med Tricoceutical-teknologi, som er en patenteret blanding af vitaminer og antioxidanter skabt med det formål at give mænd og kvinder med tyndt, fint hår et hårplejeprodukt til at nære og beskytte håret. Denne hårtabsshampoo er med sine naturlige ingredienser som guargummi og savpalme skabt til at give håret fylde, rengøre snavs og fedt ud af håret samt bidrage til en sund hårvækst for mænd og kvinder, der har problemer med hårtab.

  • Shampoo mod hårtab
  • Til mænd og kvinder med fint og tyndt hår
  • Styrker, beskytter og fugtgiver
  • Naturlige ingredienser som guargummi og savpalme
  • 100% tilfredshedsgaranti
Læs mere
  • Glutenfri
  • Kvalitetsgodkendt Certificering
  • Klinisk bevist
  • Cruelty Free

HairGenesis Shampoo - en naturlig shampoo til hårtab

HairGenesis Shampoo er et naturligt hårplejeprodukt designet til mænd og kvinder, der har problemer med hårtab. Shampooen er udviklet på med en unik formel, der på baggrund af revolutionerende forskning og planteekstrakter giver dig et hårplejeprodukt af højeste kvalitet. Med denne shampoo får du et produkt til hårtab ideelt til både mænd og kvinder, der gerne vil have hjælp til selvhjælp til deres tynde og fine hår. Shampooens aktive ingredienser stimulerer hårsækkene, og skal bruges i din ugentlige hårvask-rutine, så den blidt renser og nærer dit hår, og efterlader det fyldigere, tykkere og mere skinnende med en fornyet styrke og livskraft.

De vigtigste ingredienser

Savpalme

Savpalme er også kendt som Serenoa Repens, og er en populær ingrediens i naturlige hårprodukter. Er udvundet fra et lille palmetræ hjemmehørende i Nordamerika. Siges at kunne hjælpe med at udskyde forekomsten af tyndt hår. Ingrediensen har længe været forbundet med sundt hår hos mænd og kvinder.

Grøn te

Grøn te er hjemmehørende i Kina, og er kendt for at bidrage til hårets sundhed og forhindre fortynding af hår. Siges også at kunne bidrage i kampen mod skæl.

Pebermynteolie

Pebermynteolie er hjemmehørende i Europa og Mellemøsten. Ingrediensen er kendt for at bidrage til kroppens kredsløb, og dermed kan pebermynteolie bidrage til hårets styrke og reducere hårtab.

Brugsvejledning

Brug shampooen 3-4 gange om ugen. Påfør en tilstrækkelig mængde shampoo i vådt hår (afhængigt af længde) og masser forsigtigt ind i hovedbunden med fingerspidserne. Lad shampooen sidde i håret i 1-2 minutter for at give de aktive ingredienser mulighed for at blive fuldt absorberet og skyl derefter med varmt vand. For at få de bedste resultater anbefaler vi, at shampooen bruges sammen med HairGenesis® hårtabsbalsam og hårolie, og at den bruges 3-4 gange om ugen i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder.

Anbefalinger

Shampooen er klinisk testet og lavet af naturlige ingredienser. Har ingen kendte bivirkninger, og er velegnet til daglig brug. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser hele ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Kun til udvortes brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Vand, Natrium Laureth Sulfat, Lauramide MEA, Cocamidopropyl Betain, Hydrolyseret Triticum, Vulgare (Hvede Biotin) Protein, Serenoa Serrulata (Savpalme LSESr-Liposterolic Serenoa repens) Olie, Lecithin (Glycine Soja Liposom Phosphatidylcholine), Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, Carnitine Lysine, Thioctic Syre (Alpha Lipoic Syre), Camellia Sinensis (Grøn Te) Blad Ekstrakt, Natriumhyaluronat (Glycosaminoglycans) Beta Cyclodextrin, Dimethyl, Polysorbat 60, Vitamin D3, Cholecalciferol, Polysorbat 20 (PEG-20 Sorbitan Laurate), PEG-16 Macadamia Glycerides (Macadamianød Olie Ester), Borago Officinalis (Borage) Frø Olie, Pygeum Africanum (Afrikansk Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (Afrikansk StjerneGræs) Ekstrakt, Piperita (Pebermynte) Blad Olie, FDC Gul #5, FDC Blå #1, Phenoxyethanol Caprylyl Glycol, Sorbinsyre.

Opbevaring

Vi anbefaler, at du opbevarer HairGenesis Shampoo til Hårtab et tørt sted uden direkte sollys, da det ellers kan have en negativ påvirkning på produktets effektivitet. Derudover anbefaler vi, at den kun skal bruges som supplement til behandling af hårtab hos mænd og kvinder.