Altomhaar

HairGenesis Trichoceutical Tørshampoo

102ml Dry Shampoo | Formel uden vand mod hårtab

HAIRGENESIS

Hair Genesis® Tørshampoo, er en hårshampoo mod hårtab, der leverer en yderst stærk naturlig formel, der har til formål at hæmme hårtab og hårudtynding hos både kvinder og mænd. Var du klar over, at selv om synlige virkninger fremstår forskellige hos kvinder og mænd, er de faktorer, som medvirker til hårudtynding eller hårtab, de samme? HairGenesis® Tørshampoo er baseret på en særligt avanceret formel, som ved hjælp af en ny revolutionerende teknologi sigter mod at reducere den naturlige skade på hårsækkene, der hjælper dig til at undgå hårtab.

  • Blanding af 100% naturlige ingredienser
  •  Indeholder DHT-blokering
  • Nærer og fugter hovedbunden

Det er almindeligt kendt, at skaldethed er et stort problem blandt mænd, men få kvinder indser, at de også kan lide lige så meget af dette problem. Mere end halvdelen af den danske befolkning vil lide af hårtab på et tidspunkt i løbet af deres liv. Hair Genesis Tørshampoo er skabt til at bekæmpe dette hårtab.

Læs mere

Hvad er HairGenesis® Tørshampoo?

HairGenesis® Tørshampoo er en fantastisk og effektiv ny tørshampoo, der er baseret på Hairgenesis® nyeste teknologi og forskning i hårtab. Produktet kan hjælpe dig med at få et sundere hår. Hårshampoo mod hårtab gør det muligt for hårsække at absorbere formlen. HairGenesis® Tørshampoo bekæmper hårtab og hårudtynding hos mænd, såvel som hos kvinder. Ud over dette er det også glimrende at vaske dit hår uden vand, det føles og ser så frisk ud, som om du lige havde vasket det.

Hvordan vil HairGenesis® Tørshampoo hjælpe mig?

Vidste du at, over 65% af alle mænd vil blive påvirket af mandlig skaldethed? Mere end 50% af kvinder over 65 år lider også af skaldethed. Selvom det er almindeligt, prøver mange mennesker at skjule deres skaldethed. Efter mange års forskning har Hairgenesis® formuleret en avanceret tørshampoo designet til at stimulere ny hårvækst. Så hvorfor forsøge at skjule din skaldethed, når du kan bekæmpe den? HairGenesis® Tørshampoo har vist at være mere effektiv end rivaliserende mærker i overvældende vellykkede forsøg.

Hvordan virker HairGenesis® Trichoceutical® Tørshampoo?

Hairgenesis® Trichoceutical® Dry Shampoo bruger nye udviklinger til at give en terapeutisk formel direkte til hårsækkene og hjælpe med at forhindre hårtab. Inflammation og infektion i hårsækkene har vist sig at være den primær årsag til hårtab. HairGenesis® Tørshampoo er en hårshampoo mod hårtab.

Hvordan bruger jeg HairGenesis® Trichoceutical® Tørshampoo

Selv om HairGenesis® Tørshampoo er let at bruge, vidste du så, at mange mennesker ikke bruger det på en måde, som sikrer, at du opnår alle fordelene? Folk sprøjter det ofte i håret og børster det herefter ud. Dette kan være dårligt for din hovedbund og kan reducere effektiviteten af Hairgenesis® formlen. Følgende tips hjælper med at reducere opbygningen af hovedbunden og øge effektiviteten af hårshampoo mod hårtab.

  • Start med at gnide shampooen ind i dit hår og hovedbund. Dette skal kun tage et par sekunder, ellers vil hovedbunden typisk blive øm og irriteret.
  • Adskil dit hår i sektioner og sprøjt skummet overalt, så der er en jævn deponering af tørshampoo over dit hår
  • Sprøj rødderne i områder af 3 til 5 centimeter. Formålet med dette er at sørge for at alle rødderne bliver sprøjtet.
  • Brug dine hænder til at gnide tørshampoo gennem dit hår
  • Børst til sidst dit hår, for at fjerne den resterende tørshampoo og lad dit hår føles frisk.

Ingredienser

Hairgenesis® Trichoceutical® Dryshampoo indeholder en avanceret formel, der består af specifikke mængder af forskellige naturlige ingredienser, som, ved kombinering, forsøger at genaktive en ny hårvækst. Hairgenesis® unikke formel af naturlige ingredienser er, hvad der placerer det så langt foran konkurrenterne. Følgende er nogle af de mest vigtige aktive ingredienser:

Isopropyl alkohol, mere almindeligt kendt som gnidningsalkohol, er en almindelig ingrediens i hårplejeprodukter af forskellige årsager. I HairGenesis® Tørshampoo besidder den store fordel i at øge absorptionen af andre stoffer i hårsækkene selv.

Citrongræsolie er afledt af citrongræsplanten, der findes i asien, afrika, australien og tropiske øer. Citrongræs er et naturligt stof, der kan hjælpe med at reducere inflammation og derfor kan fremme hårvækst.

Hyaluronsyre, natlysolie, afrikansk barkekstrakt, lysin og vitamin D3 er andre naturlige aktive bestanddele, der kan medvirke til at forebygge hårtab og fremme tykkere hårvækst.

Nedenfor ses den fulde blanding af naturlige ingredienser indeholdt i Hairgenesis® Trichoceutical® Tørshampoo:

Vand, isopropylalkohol, Sodium Laureth Sulfate, Panthenol, bergamot olie, citrongræsolie, hyaluronsyre, LSESr, natlysolie, Lecithin, Polysorbat 60, dimethylisosorbid, beta-cyclodextrin, afrikansk bark ekstrakt, afrikansk stjernegræs ekstrakt, grøn te ekstrakt, PEG 16 Macadamia glycerider, lysin, carnitin, thioctsyre, vitamin D3, Polysorbat 20, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, sorbinsyre, Fragrance, FDC Yellow#6.

Videnskabelig Undersøgelse

Forskere fokuserer på hårtab som et studieområde, med et stort område af behandlingsmuligheder. En sådan undersøgelse har hjulpet os med at forstå, at inflammation og infektion i hårsækkene er meget farligt for hårtab. HairGenesis® Trichoceutical® Dryshampoo indeholder denne nye viden og indeholder naturlige ingredienser, som tilsammen har til formål at forsøge at bekæmpe denne inflammation. For at læse den fulde kliniske undersøgelse klik her.