Altomhaar

HairGenesis Vitaminer til Håret

Til mænd og kvinder med fint, tyndt hår

maxmedix

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

  • Tilskud til mænd og kvinder med tyndt, fint hår
  • Avanceret Trichoceutical®-vitaminblanding
  • Bidrager til normal hårvækst
  • 30 tabletter – tag 1 tablet om dagen
  • 100% tilfredshedsgaranti

HairGenesis-tabletter er et naturligt kosttilskud med ingredienser som D- og E-vitamin samt den patenterede Trichoceutical®-vitaminblanding til mænd og kvinder, der har problemer med hårtab.

Tag 1 tablet dagligt for at pleje dit hår indefra og ud med vitaminer, der bidrager til normalt hår og hårvækst.

Læs mere
  • Klinisk bevist
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Mænd & kvinder
  • Høj Dosis

HairGenesis®-tabletter - et komplet vitamintilskud til dit hår

HairGenesis-tabletterne er udviklet med en patenteret Trichoceutical®-vitaminblanding, som indeholder en kombination af naturlige ingredienser og planteekstrakter, så mænd og kvinder med tyndt hår kan få et naturligt kosttilskud, der kan bidrage til normalt hår og hårvækst.

Foruden D- og E-vitamin indeholder HairGenesis-tilskuddet antioxidanterne alfaliponsyre (ALA), LSESr, beta-cyclodextrin og beta-sitosterol, der sammen skaber et komplet vitamtilskud til at pleje dit hår indefra og ud.

Vigtigste ingredienser

D-vitamin

D-vitamin er kendt for at bidrage til en normal absorption af kalcium, fosfor og flere andre biologiske funktioner. Den vigtigste form for D-vitamin er den såkaldte D3, også kendt som cholecalciferol, der dannes helt naturligt i menneskekroppen. Videnskabelige studier indikerer, at D3-vitaminmangel kan bidrage til tyndt og fint hår.

Trichoceutical®

Trichoceutical® er en patenteret blanding af vitaminer og antioxidanter, og er dermed en af de primære grunde til, at HairGenesis-tabletterne er et unikt kosttilskud til hår. Vitaminblandingen består af ingredienser som alfaliponsyre, savpalme og resveratrol, der alle er nøje udvalgt og undersøgt for deres bidrag til mænd og kvinder med tyndt hår.

E-vitamin

E-vitamin er en fedtopløselig antioxidant, der bidrager til at beskytte celler fra oxidativ stress. Nyere studier indikerer, at der potentielt er en sammenhæng mellem oxidativ stress og tyndt hår, og at E-vitamin kan bidrage til at støtte normalt hår og hårvækst.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager en tablet hver morgen sammen med et glas vand, helst efter morgenmaden. Hver bøtte indeholder 30 tabletter, eller hvad der svarer til en måneds forbrug. For at få det bedste resultat anbefaler vi at bruge vitaminpillerne sammen med det fulde udvalg af HairGenesis®-produkter som serum, shampoo og balsam. Selvom vi har fået god feedback fra vores kunder, som har oplevet positive resultater på blot 4-6 uger, anbefaler vi, at du bruger dem dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder, før du vurderer resultaterne.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Er tiltænkt til dagligt og langvarigt brug. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Alfaliponsyre (ALA), LSESr, Beta-cyclodextrin, Beta-sitosterol, N-Acetylcysteine, avpalme (Serenoa repens) (Bær), Berberine HCL (Berberis), Resveratrol (Polygonum Cuspidatum), Genistein (fra Soya). Dicalciumphosphat, Vegetabilsk Stearinsyre, Cellulose, Sodium Croscarmellose, Vegetabilsk Magnesiumstearat, Siliciumdioxid, Titan